Subscribe Us


İçel Sanat Kulübü'nde Seçim: Fatih Alkar güven oyu aldı

MERSİN HABER- İçel Sanat Kulübü'nde seçim yapıldı. Fatih Alkar güven tazeledi. İçel Sanat Kulubü (İSK) Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu, Mali Müşavir-TV Programcısı Fatih Alkar'ı oy birliğiyle yeni başkan olarak seçti.

İSK Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu, çoğunluğa bakılmaksızın toplantı. Olağanüstü Genel Kurula 407 üyeden 56'sı katıldı.Tek liste ile yapılan seçimi geçmiş dönemde İSK Başkanlığı yapan Fatih Alkar, bir ilki gerçekleştirerek yeniden başkan olan ilk İSK Başkanı oldu. Alkar, uzun bir aradan sonra yeniden seçildiği Genel Kurul'a teşekkür konuşmasında bulunarak, yeni yönetim kurulunu tanıttı. 2024'e kadar bir yıl görev yapacak olan İSK'nün yeni başkanı Fatih Alkar, kendine güvenenleri mahçup etmeyeceğini dile getirdi. Mecit Baskın ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Alkar, yeni dönemde yapacağı çalışmaları genel kurula anlattı.

Alkar ‘’Mersin'de çok şey başardık. Yol arkadaşlarım ve üyelerimiz ve danışma kurulu üyelerimiz ile birlikte başkanlık şerefine yeniden eriştiğim; 33 yıldır sanat adına kentin amiral gemisi olan İçel Sanat Kulübü'nde de çok güzel şeyler başaracağız’’ dedi.

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri ise,  Ayşe Sakallı, M. Meciip Demir, Somay Kalay, Siren Yılmazer, Murat Uçar, H. Cahit Arseven, Hanife Mert, Aydan Yalçın, ve Alkım Sümer. 

Denetim Kurulu Üyeleri; Zekeriya Yüce, Nuriye Karaoğuz, Ali Yedigöz. Disiplin Kurulu Üyeleri; Halis Gönen, Zarife Pire ve H. Nafiz Alpsoylu.

Tebrik ederiz.



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar