Subscribe Us


TARSUS İDMANYURDU’NA ÇARE ARANIYOR


 TARSUSHABER- TFF 2. ligde zor günler geçiren Tarsus İdmanyurdu başkanı Cem Kavalcı  basın toplantısında geçmiş yönetimleri suçladı.

Kavalcı “Kulübümüzün içinde bulunduğu karanlık durumlar bir türlü aydınlatılamadı. Yönetim Kurulumuz ile çalmadık kapı bırakmadık. Bizlere söz verenler sözlerinde durmadı, daha önceki yönetimlerin yaptığı büyük borçlar belimizi büküyor. Kulüp kapanma noktasına geldi” dedi.

TİY  Başkanı Cem Kavalcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri  A Takım Tesislerinde bir araya gelerek bugüne kadar yaşanan tüm süreçler hakkında açıklamalar yaptı.

Kavalcı “Yapılan yanlış transferler ve yanlış sözleşmeler neticesinde eldeki tüm oyuncular kenti terk etti. Altyapı ile maçlara çıkarken altyapıdan gelen kaleci Mert’te kentten ayrıldı. Bu haftaki maça çıkacak yeterli oyuncumuz kalmadı. Sahaya bile çıkamayacak durumdayız. bizlere maddi ve manevi destek veren Kaymakamımız ve belediye başkanından olumlu çözüm gelmedi. Tek umudumuz Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Tarsuslu hemşehrimiz Vahap Seçer. O da destek olmazsa kulübün anahtarını Pazartesi günü götürüp Anıtkabirde Atatürk’e vereceğiz”  dedi.

Kavalcı transfer tahtasının açılışı ve anlaşılan oyuncuların sözleşme imzalaması için Cuma gününe kadar 10 milyon liraya ihtiyaç olduğunu belirterek   toplam borcun 25 milyon lirayı aştığını, bu borçlarında önemli bölümünün önceki dönem yönetimleri tarafından yapıldığını anlattı.

Maalesef geçmiş yıllarda Mersin idmanyurdunun başına gelen üzücü olaylar Tarsus İdmanyurdunun da başına gelmeye başladı.

 Yönetimlerin hataları, har vurup harman savurması, bilinçsizlik, sonrasında borçlar ve ortaya çıkan güvensizlik ortamı..

Tüm bunlar birleşince koca kulüpler kapanıyor. Mersin’den sonra sıra Tarsus İdmanyurdunda mı?

Bunun önüne geçmek için tek çare Tarsuslu hemşehrimiz Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’de..

 HABER. YAKUP BONCUK

Yorum Gönder

0 Yorumlar