Subscribe Us


VALİMİZ KARNE TÖRENİNDE


 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Kanaat Dönemi, Mersin Valimiz  Ali Hamza PEHLİVAN'ın teşrifleri ile Akdeniz Cengiz Topel Ortaokulu'nda düzenlenen karne töreniyle sona erdi.

      Çocuklarımızın karnelerini Valimiz ve İl Mili Eğitim Müdürümüzden aldığı karne töreninde, öğrencilerimize birer kitap hediye edildi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Adem KOCA törende, "Biz eğitimciler için öğrenci demek evlat demektir. Öğrencilerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olmak, onlara karnelerini vermek bizim için büyük mutluluk. Bu sene evlatlarımıza karneleriyle birlikte birer de kitap hediye ediyoruz. Onların kitaplarla dost olmaları, okumaları ve kendilerini geliştirmeleri eğitimcilerin en büyük hedeflerindendir. Kıymetli velilerimize buradan seslenmek istiyorum, öğrencilerimizi notlarıyla değil yüreklerindeki sevgiyle, güzel ahlaklarıyla değerlendirelim. Her bir evladımız bizim geleceğimizdir. Bu bilinçle onların üzerinden sevgimizi, şefkatimizi, ilgimizi asla eksik etmeyelim. Tüm meslektaşlarıma, evlatlarıma ikinci dönem esenlikle buluşmak üzere iyi tatiller diliyor, tüm eğitim camiamızı saygıyla selamlıyorum." dedi.

TARSUS’TA KARNE HEYECANI

Tarsus’ta 78 bin öğrenci karne aldı. Tarsus Belediyesi bünyesinde bulunan Nene Hatun ve Seher Togo Kreşlerinde eğitim gören miniklerimiz de, karne heyecanı yaşadı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar