Subscribe Us


22-23 ŞUBAT 2023- TARSUS MEKTUBU


 

22 ŞUBAT 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..….OOO…………..

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN

İLK ANDAN İTİBAREN DEPREM  SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI

Merkez üssü Hatay Defne ve Samandağ olan 6.4 ve 5.8’lik depremlerin ardından derhal harekete geçen Tarsus Belediyesi, deprem sonrası güvenli toplanma alanı olan birimlerini anında açarak vatandaşlara barınma desteğinin yanı sıra tüm ekiplerini seferber ederek çay, çorba ve su ikramında bulundu. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Hatay’da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerde en çok etkilenen kentlerden biri de Tarsus oldu. Tarsus Belediyesi depremin Tarsus’ta da hissedilmesi üzerine büyük korku yaşayan vatandaşların ilk andan itibaren yanında oldu. Depremin şiddetli hissedilmesinin ardından evlerine giremeyen vatandaşlar için Tarsus Belediyesi’nin güvenli toplanma birimleri olan Gençlik Merkezi, Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezi, +1 Kafe, Bilim Eğitim Sanat ve Kültür Akademisi, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma Evi ve kütüphanesi, Taziye Evleri ve Zübeyde Hanım Bütünleşik Gündüz Yaşam Evi vatandaşların hizmetine açıldı.  Tüm ekipleri ile deprem anından itibaren teyakkuza geçen Başkan Bozdoğan vatandaşları birimlerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Deprem sonrası vatandaşlar için belediye yemekhanesinde pişen sıcak çorbalar Tarsus Belediyesi ekipleri tarafından dağıtıldı. Çay ve su ikramlarının da bulunduğu toplanma alanlarında, vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için adeta seferber olundu.

 

………..….OOO…………..

 

“EKİPLERİMİZ VE BİRİMLERİMİZ İLE

 VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, tüm ekipleri ile teyakkuzda olduklarını ifade ederek, “Merkez üssü Hatay-Defne olan ve kentimizde de hissedilen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tüm ekiplerimiz ve birimlerimiz ile vatandaşlarımızın yanındayız. Deprem nedeniyle birimlerimizde bulunan vatandaşlarımızı ziyaret ettim, geçmiş olsun dileklerimizi ilettim. Bu zor günleri birlikte aşacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

………..….OOO…………..

TARSUS'TAKİ İNTİHAR OLAYLARI

ÜZÜNTÜ VERDİ

Zor günler geçiren insanoğlu, bazen küçük sebeplerden bile olsa yaşamına son verebiliyor.

Bizlerin en büyük üzüntülerinden birisi gençlerin intihar etmesi. Özellikle gençler hayatın yükünü kaldıramadığı zaman, yada  birileri tarafından anlaşılamadığı zamanlarda en kolay yol olarak canına kıymayı seçebiliyor. Elbette bunlar olmamalı ve bizleri  üzen bin nokta..

Mesela Tarsus'ta geçen  pazar ve pazartesi günleri iki genç intihar etti.  Pazar günü gelen haberde İlk intihar olayının Beylice köyünde yaşandığını duyduk. Bu köyümüzde yaşayan 17 yaşındaki B.U. adlı genç iddiaya göre kendini astı. Diğer intihar olayı ise Şehit ishak mahallesinde meydana geldi. Tarsus’ta iki gün peş peşe  iki günde iki gencimiz intihar ederek yaşamına son vermiş oldu.Bu durum büyük üzüntü yarattı.

 

………..….OOO…………..

YAKIN ÇEVREDEKİ 6 VE ÜZERİ DEPREMDE

CAN KAYIPLARI YAŞABİLİR'

Adana'nın Ceyhan ilçesinde 1998'de meydana gelen depremde kentin ciddi anlamda hasar oluştuğunu kaydeden Jeoloji mühendisi Erkan Demir, "Mersin'in yapı stokunun yarısından çoğu maalesef 40 yılın üzerinde binalardan oluşuyor. Tarsus altında bir kent barındırıyor.’’ Dedi.

Demir ‘’ Bu da yakın civarda olacak 6 ve üzeri depremde can kayıplarının yaşanabileceği riskini barındırıyor. Tarihsel kayıtlara baktığımız zaman Viranşehir, Tarsus, Anamur geçmiş yıllarda yaşanan depremlerde yerle bir olmuş ve buraların üzerine kentler kurulmuş. Viranşehir'in 3 kez depremle yerle bir olduğunu biliyoruz, Tarsus altında bir kent barındırıyor. Bu kayıtlar aslında bizi şunu anlatıyor, bu bölge deprem açısında suskun bir bölge. 20 yıl öncesinde bu bölgede 30 ile 50 yıl arasında deprem bekliyorduk diye açıklama yapılmış ve aradan ciddi zaman geçti. Bu şunu gösteriyor; büyük bir risk barındırıyor. Burası sağlam bir kent değil. Zeminimiz alüvyon üzerine kurulmuş bir kent. Kıyı şeridinde devasa binalar inşa ediliyor. Sıvılaşma tehlikesinin olduğu, çok katlı binaların yapılmaması gereken bölgeler" diye konuştu.

………….OOO………..

ÇAMLIYAYLA BELEDİYE

BAŞKANINDAN GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ

Çamlıyayla belediye başkanından  ilçe halkına geçmiş olsun dileği

Çamlıyayla  Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı,Ak Parti Çamlıyayla yönetim kurulu üyesi  Rıza Gür ile birlikte Sebil mahallemizdeki hemşerilerimiz ile biraraya geldiler. Ziyaretleri kapsamında dün akşam saatlerinde gerçekleşen deprem  sarsıntısı dolayısıyla hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

………….OOO………..

 

TARSUS ‘TA BAZI

 OKULLARA TAHLİYE

Tarsus ‘ta bazı okullara deprem nedeniyle  boşaltma kararı çıktı.

K.Maraştan sonra önceki günde Hatay’da meydana gelen deprem sonrası Tarsus ‘ta bazı okullara tahliye çıktı. Hasan Karamehmet okulu ve Endüstri Meslek Lisesinin bir bölümünde çatlaklar oluşunca bu okullarda eğitime ara verildi.

………….OOO………..

TARSUS’TA  GEÇEN YILKİ KONUT SATIŞI

Tarsus’ta  geçen yılki konut satış rakamları belli oldu. Tarsus Ekspres gazetesinin haberine göre Tarsus’ta  geçen yılki konut satışlarında  4 bin 345 satış gerçekleşti.

 

 

 

 

TARSUS’TA YENİ BİR KOOPERATİF KURULDU

Tarsus’ta yeni bir kooperatif kurulduğu öğrenildi. Danyal Avşar SS Baharlı mahallesi üretim ve pazarlama kooperatifi adıyla bir kooperatif  kurduklarını Yenises gazetesine açıkladı.

 

 

………….OOO………..

TİY, Ş. URFA MAÇINI HÜKMEN

3-0 KAZANABİLİR

Tarsus İdmanyurdununda yer alığı 2. lig beyaz grupta iki haftadır deprem nedeniyle ertelenen maçların oynanma tarihleri henüz belli olmadı. Tarsus idmanyurdunun Ş. Urfa ile yapacağı maç, rakibin ligden çekilmesi onaylanırsa TİY hükmen galip gelecek.

TİY Arnavutköy ve Ş. Urfa maçlarının ertelenmesi ile2 haftadır boş kalıyor. Diğer maçlarında ertelendiği deprem sonrasında, TFF bugün veya yarın toplanarak ertelenen maçların tarihlerini elirleyecek.TİY büyük ihtimalle ilk olarak Arnavutköy ile Tarsus’ta oynayarak maçlarına devam edecek.

Bu arada 5 Mart tarihine kadar uzatılan ara transfer döneminde TİY transfer tahtasını  açtırarak görüştüğü oyuncuları kadrosuna almayı ve ligde kalmayı hedefliyor.

 

………….OOO………..

YAKUP BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel. 0533.3248800.YAKUP BONCUK-

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

..........ooo...........

XXX

 

23  ŞUBAT 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..….OOO…………..

TARSUS’TA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Tarsus’ta uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda  121 gram eroin ele geçirildi.Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmada, Tarsus  İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Yeni Mahalle'de uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen 2 şüpheliyi takibe aldı. Yapılan takip ve araştırmalar sonucu İstanbul ve Tarsus'ta eş zamanlı operasyon düzenlendi. Jandarma tarafından şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada 121,77 gram eroin, 1 hassas terazi, 1 cep telefonu, 10 adet sentetik hap ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bin 250 TL para ele geçirildi.Şüpheli Ö.A. ve C.A. gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

………..….OOO…………..

BÜYÜKŞEHİR TARSUS VE MERSİN’DE

DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERİN YANINDA

Mersin Büyükşehir Belediyesi, barınma alanlarında kalan depremzede öğrencileri, Tarsus dahil Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nde lise ve üniversite giriş sınavlarına hazırlıyor. İlk etapta tespit ettiği depremzede öğrencileri kurs merkezlerine kaydeden Büyükşehir, TEKSİN veya kurs merkezi müdürlükleri üzerinden yapılan başvuruları almaya da başlıyor.

………..….OOO…………..

YÜZLERCE ESNAF OTO GALERİ

YAPILMASI İÇİN BAŞKAN

 BOZDOĞAN’DAN TALEPTE BULUNDU

Daha önce Tarsus Belediyesi meclisine getirilen ve reddedilen Oto Galericiler Sitesi projesinin hayata geçmesi için talepte bulunan yüzlerce galeri esnafı, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile bir araya geldi. Esnafların feryadına kayıtsız kalmayacaklarını bildiren Başkan Bozdoğan, “ Oto Galericiler Sitesi projesinin çalışmalarını 1 yıldan beri sürdürmekteyiz. Tek amacımız esnafımızın kaliteli ve uygun fiyata iş yeri sahip olmalarıdır.” dedi.

İçişleri Bakanlığı’nın, Cumhurbaşkanlığı’nın ve Ticaret Bakanlığı’nın ikinci el oto galericileri ilgilendiren genelge ve kararnamelerinde, oto galeri sitelerinin can ve mal güvenliği gereği şehir dışından uzak bir yere taşınmasını ve Tarsus Belediyesi’nin de bu genelgelere göre uygun olarak Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait alanda oto galeri sitesi yapılabilmesi için arsa payı inşaat sözleşmesini ve belediye hissesine isabet eden bölümlerin bağımsız satışı ve devri konusunu içeren maddenin komisyona gitmesini içeren maddesi reddedilmişti. Tarsus’a yeni bir oto galeri kazandırmak için büyük çabalar harcayan ancak mecliste komisyona dahi gidilmesine ret verilen evrak konusunda ısrarcı olan Başkan Bozdoğan galeri esnafları ile bir toplantı düzenledi.

“YASAL NE GEREKİYORSA SONUNA KADAR GİDECEĞİM”

Tarsus’un acilen bir oto galeri sitesi ihtiyacı olduğuna değinen esnaflar, söz hakkı alarak bu konudaki fikir ve önerilerini belediye yetkililerine iletti. Tarsus galeri esnafının uygun fiyata yer sahibi olması için çaba gösterdiklerini dile getiren Başkan Bozdoğan, “Yasal ne gerekiyorsa sonuna kadar gideceğim. Bu ihtiyacı çok iyi biliyorum. 108 tane evrak var. Beni bunun için rantçı yaptılar. Her şeyi söylediler, sorun değil bunları sineye çektik. Çok değerli grup başkanlarımız burada. Halkın ne istediklerini çok iyi bilsinler ki yarın mecliste biz bunların tartışmasını yapacağız. Evet, belediye yapsın bir an önce bunu halletsin diyecekler, buna da varız. Ama öncelikle evrak komisyona sevk edilsin, komisyondaki arkadaşlarımız bunun gereğini yapsınlar karar versinler.” dedi.

“SAĞLIKLI VE GÜVENLİ ORTAMDA O İŞİ YAPAN ESNAFA, İDARE VE KENTE RAHATLAMA GELECEK”

Başkan Yardımcısı Ali Dinsever süreç hakkında bilgiler vererek, “ İzlediğimiz siyaset gereği toplumcu belediyeciyiz dedik. Halk yararı her şeyden önemli. Halk yararını halkla beraber konuşmak istedik. Doğrudan demokrasi ile konuşalım dedik. Kentin artan nüfusu yetmez bir hale geldi. Bu işi yapmak isteyen vatandaşlarımız şartlar uygun olmadığı için işlerini yapmadıklarını belirttiler. Yasal mevzuat gereği şehir içinde bina altlarına yapılmaması gerekiyor. Genelgeler idareleri zorluyor, yapılması gerekiyor ve rapor sunulması gerekiyor. Yeni yapıların altına, binaların altına iş yeri yapılmaması gerekiyor. Bunu tartışırken tam da oto galericiler sitesinden başlayıp bu işi yapmak istiyoruz.  Daha sağlıklı ve güvenli ortamda o işi yapan esnafa, idare ve kente rahatlama gelecek.” ifadelerini kullandı.

Fiyatların çok yüksek olduğunu kaydeden bir galeri esnafı “Beni bir esnaf arkadaşımız aradı. Galericiler sitesinde yer almak istiyorum biri bana 2 milyon bir fiyat verdi. Hava parası, eğer kiralamak isterseniz. Koca Tarsus’ta alternatif yer olmayınca hava parası bu kadar yüksek oluyor.” şeklinde ifade etti. Hava parasına yer sahibi olunacağına söyleyen Başkan Bozdoğan “Demek ki ben çok ilginç bir yere çomak soktum. 4-5 milyona satılacak denilmiş ama siz bu hava paranızla burayı satın alırsınız.” dedi.

ESNAF, “BİZ GALERİ ESNAFLARI OLARAK BU İŞİN ARKASINDA DURACAĞIZ”

Tarsus’un oto galeri esnafına ihtiyacını dile getiren galeri esnafı Kurtuluş Şafak, “ Tarsus’un oto galeri sitesine ihtiyacı var, tüm galeri esnafımız bunu teyit edecektir. Bütün yetki belgelerimizi mekânı olan aldı. Mekânı olamayan ticaret odasına taahhüt vererek aldı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan verilen tasarıda taahhüt linki var. Yeriniz açıldığında gitme zorunluluğu ile veriyoruz dedi. Mülkiyet problemi var, yarınlarda çocuğunuza bırakacağınız bir yerimiz yok. Bugün enflasyondan dolayı aldığımızı yarın yapamıyoruz. Bize fırsat verdiğiniz için teşekkürler. Her şey halkla yapılmalı, halk için tüm faaliyetlerinizi görüyoruz. Biz bu işin arkasında duracağız. Tarsus’un Oto Galeri Sitesi’ne ihtiyacı var. Kimin yaptığına bakmayacağız. En hızlı en düzgün kim yaparsa ona bakacağız.” ifadelerini kullandı.

ESNAF, “HER TÜRLÜ RAZIYIZ BİZ BİRLİK OLAMIYORUZ”

Galeri esnafı Necati Can, Tarsus’ta yer olmadığı için Mersin’de işini yapmak zorunda kaldığına değinerek, “ Burada doğdum burada büyüdüm ama Mersin’de çalışıyorum, orda galerisi sitesindeyim. Tarsus’tan her gün mersine gidip geliyor masraf yapıyorum. Burada galericiler sitesi vakıf arazisi çünkü biz gitmeye mecburduk. Ülkedeki gelişen enflasyon sorunu bizi çok zora sokuyor. Birçok esnaf arkadaşımızın belirttiği gibi oto galeri sitesine ihtiyaç var. Biz sadece kiracı olabilmek için sıra bekliyoruz. Kendi evimin altına geçeyim dedim boş dükkân var dedim ruhsat sorunu olacak çünkü güvenli değil. Biz galericiler sitesinin yapılmasını istiyoruz. Belediyenin kendi de yapsa diğer türlü de olsa buna kesinlikle ihtiyaç var. Her türlü razıyız biz birlik olamıyoruz.” dedi.

“ESNAFIMIZ KALİTELİ BİR YERE ÇOK UYGUN BİR FİYATLA SAHİP OLMALI”

Oto Galericiler Sitesi’nin Tarsus’a faydalı olacağına değinen Başkan Bozdoğan, “Adana’da, Mersin’de yapılan oto galerilerini de gördük. Her birini tek tek araştırdık. Öyle bir alan seçtik ki bu alanın yukarısı Tarsus Belediyesi’ne ait. Burası az gelirse ki biliyorsunuz havalimanı açıldığında en çok kullanılacak yer. Yani çok iyi iş yapacak bir yer. Bunların alt yapısı için bizde yaklaşık bir yıldır bu çalışmayı yaptık. Yani meclise getirdiğimiz olay 1-2 ayda aldığımız bir karar değil. Bununla ilgili olan bu çalışmada o kadar fazla emek sarf ettik ki neticede istediğim tek şey, bu işi yapan arkadaşlarımızın kaliteli bir yere çok uygun bir fiyatla sahip olmaları. Bizim bu işten çok büyük kar beklentimiz yok. Öncelikli olarak tanımamız gereken özelikle ruhsat alamayan arkadaşlarımız. Ama hem Cumhurbaşkanlığı kararnamesini yerine getirmiş olacağız, hem de halkımızın sağlığı ve tehdit açısından da olabilecek bir afet ortamını ortadan kaldıracağız.” dedi.

ESNAF, “KAYBIMIZ BÜYÜK”

Konuyla ilgili konuşan galeri esnafı,  “8-9 aylık bir süreçte çok yakından takip ediyoruz. Siz bu kararı getirdiğinizde ortalıkta hiçbir şekilde fiyat, müteahhit veya hiçbir şekilde isim olmaksızın bu siteye ihtiyaç olduğunu söylediğinizde ret oyu geldi. Yalnız o ret oyu için esnaflara sorulacağı ve bilgi alınacağı diye bir söylem geçti. Şimdi bunlar kime soruldu. Biz burada esnafız ve çoğu arkadaşımız vergi levhalı bana gelip de soran olmadı. Rant olayını kimlerle tespit ettiniz. Buradaki 8 aylık kayıp çok büyük.” ifadelerini kullandı.

 

………..….OOO…………..

TARSUSTA SAĞLIK TARAMASI

 TARSUS-HABER-Tarsus Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı sağlık ekipler tarafından deprem bölgesinden kentimize gelen, Kilikya Nehir Derneği Tarsus Şubesi ve Tarsus Cem ve Kültür Evi’nde kalan vatandaşlarımıza genel sağlık taramaları gerçekleştirildi.

Tarsus'ta genel sağlık taramaları gerçekleştirilirken belediye ekipleri 'Yaraları birlikte sarıyoruz.'' diyerek depremzedelere moral verdi. Teşekkür ederiz.

 

………..….OOO…………..

DEPREMZEDELER TARSUS VE

MERSİN'DE KALICI OLACAK

 

6 Şubat Kahramanmaraş depremi sonrası resmi rakamlara göre şu ana kadar 43 bin insan hayatını kaybetmiş ve yüzbinlerce depremzede de evsiz kalmış durumda. Depremle başlayan göç dalgasından en çok etkilenen illerin başında Mersin geliyor.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Mersin'in afet bölgesi ilan edilmesi için kanun teklifi verdi. Teklifinde şu ana kadar Mersin'e 400 bin depremzede geldiğini belirten CHP'li Vekil "Yaşanan deprem felaketlerinden sonra başta Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman olmak üzere; depremin en yoğun hissedildiği bölgelerden Mersin’e göç başlamıştır. Mersin bu illere en yakın il olması yanında bu on ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın akrabaları da Mersin’de yoğun olarak ikamet etmektedir" dedi.

 

 

Mersin'in deprem bölgesinden gelen tüm depremzede vatandaşlara kucak açtığını ve sonuna kadar da kucak açmaya devam edeceğini belirten Antmen "Mersin’de barınmayı seçen depremzedelerimizin sayısının yapılan kayıtlar ve su tüketim artışı hesaplamalarıyla 20 Şubat 2023 tarihi itibariyle 400.000 kişi olduğu tahmin edilmektedir. Bu sayı her geçen gün daha da artmaktadır. Mersin zaten şimdiden sosyal afet bölgesi oldu" ifadelerini kullandı.

 

Deprem yaralarının sarılmasıyla depremzede vatandaşların kendi illerine geri dönmesi söz konusu olabilecekse de bu sürenin en az 1 yılı aşacağını söyleyen Antmen "Daha da önemlisi Mersin iline gelen depremzedelerin en az %75’inin Mersin’de kalıcı olarak ikamet edebileceği tahmin edilmektedir.

Mersin başta konut sorunu olmak üzere; gıda, giyecek, doğalgaz ve temel ihtiyaçlar konusunda çok acil desteğe ihtiyaç duymaktadır. Bu nedenle Mersin’in afet bölgesi ilan edilmesi gerekmektedir." dedi.

………..….OOO…………..

DEPREM BÖLGESİNDE KAZA KURBANI

Tarsus Kurbanlı Köyünden Şoför  Hüseyin Kanak Kahramanmaraş'ta Deprem Bölgesinde Trafik kazası  geçirdi. Meydana gelen kaza sonucu Şoför  Hüseyin Kanak  Hakkın Rahmetine kavuştu.

Ak Partili Bülent Göçmen haberi sosyal medya hesabından duyurup  ‘Arkadaşımıza Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim Ailesine ve Sevdiklerine sabır versin ‘’ dedi.

 

………..….OOO…………..

İŞÇİLERE DEPREM CEZASI..

Deprem bölgesine gönüllü olarak giden otuz Akkuyu Nükleer Santral işçisi işten atıldı.

İşten çıkarılan işçiler, santral önünde eyleme geçti. Aralarında Tarsuslularında bulunduğu birçok işçi de işten çıkarılan işçilerle dayanışmak amacıyla iş bıraktı.

………..….OOO…………..

KAYMAKAMIN DEPREMZEDE ZİYARETİ

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, Barbaros Hayrettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda kalan depremzedeleri ziyaret etti.

Kaymakam Otcu, pansiyonda kalan depremzedelere yönelik tespitler yapan Sosyal Hizmet Merkezi uzmanları ile saç kesim hizmeti veren Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası koordinesindeki berber ve kuaförlere de teşekkür etti.

 

………..….OOO…………..

TARSUS AFET KURULU TOPLANTISI

Tarsus İlçe Afet ve Acil Yardım Koordinasyon Kurulu Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU başkanlığında toplandı. Kurul,  ilçe genelinde depremzedelere yapılan yardımları değerlendirdi.

 

………….OOO………..

YAKUP BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel. 0533.3248800.YAKUP BONCUK-

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

..........ooo...........

NOT. Gündemin  uzun hali doc

dosyasında var.  Dileyen uzun  okuyabilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar