Subscribe Us


KURNAZ: “ACILARIMIZ BÜYÜK, DOĞAL AFETLER KARŞISINDA DAYANIŞMA İÇİNDE OLMALIYIZ''


 

TÜED TARSUS ŞUBE BAŞKANI ÖMER KURNAZ:

“ACILARIMIZ BÜYÜK, DOĞAL AFETLER

KARŞISINDA DAYANIŞMA İÇİNDE OLMALIYIZ

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz "10 ilimizi kapsayan ve büyük acılara neden olan deprem, milletimizi yasa boğmuştur. Böylesine büyük depremler ile mücadele etmenin zorluğunu yaşıyoruz." dedi.

Kurnaz " Kış şartları, depremle mücadeleyi ve ayakta kalmayı da güçleştirmektedir. Devletimiz ile birlikte her bir insanımız bu acıyı hafifletmek için üzerine düşen ne varsa, bir çaba içinde olması, Türk Milletinin dayanışmasını göstermektedir." diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

 

Depremde, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Türkiye  Emekliler Derneği Genel Merkez Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, yaralılara da acil şifa dileyen açıklamasında; böylesine acılı günlerde birlikte ve dayanışma içinde

olunması gerektiğini ve üzerlerine ne görev düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Devletin bütün kaynakları seferber etmesi gerektiğini söyleyen Ömer Kurnaz, “Serveti olanların üzerlerine düşen fedakârlığı yapmasını istediği açıklamasında; büyük depremlerin acısı, büyük destek ve yardımlar ile hafifletilebilir. Milletçe, çok büyük üzüntü yaşıyoruz” dedi.

Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Milletimizin başı sağ olsun." dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar