Subscribe Us


TARSUS ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ SEÇİMİ YAPILDI


 

TARSUS HABER-Tarsus Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin yeniden  Kooperatif  başkanı seçildi.

1 Nolu Tarsus Esnaf Kefalet Kooperatifi seçimi   tek liste ile yapıldı.Halen başkanlığı yapan Mahmut Şahin tek liste ile girilen seçimde yeniden başkan seçildi.

Kooperatifin Şehit Kerim mahallesi Müftülük yan sokağında bulunan toplantı salonunda gerçekleştirilen kongreye  Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez  Birlik Başkanı Muhammet Yalçın ,  bölgemizdeki  Esnaf Kredi Kooperatiflerinin başkanları, Tarsus Ticaret Borsası başkanı Ali Seçer, Tarsus’taki oda başkanları, Halk Bankası Tarsus Şube müdürü ile  kooperatif üyeleri katıldı.

Açılıştan sonra oluşan divan başkanlığına Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez  Birlik Başkanı Muhammet Yalçın getirildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra yönetim ve denetim kurulu faaliyetleri okunarak ibra edildi.

Başkan Mahmut Şahin “Biz elimizden geldiği kadar esnaflarımıza ortaklarımıza kredi vermeye çalışıyoruz. Kimseyi boş göndermemeye çalışıyoruz. Biz sizlere ne kadar çok yararlı olabiliriz diye çalışıyoruz. Pandemi süreci herkesi olduğu gibi sizleri de olumsuz etkiledi. Allaha çok şükür o günleri atlattık. Zor durumda olan esnaflarımızı da korumaya gayret ediyoruz. Bugüne kadar bizlere güvenip seçtiniz, tekrar güvenoyu verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra tek liste ile girilen seçimlerde yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Mahmut Şahin, Aziz Keleş,  Kaplan Kiltaş, Cumali Taş, Hayri Başlı.

Denetim kurulu: Mustafa Güçyetmez, Enver Can Kaya.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar