Subscribe Us


TARSUS MEKTUBU-YAKUP BONCUK


 

12 ŞUBAT 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………….OOO………..

TARSUS NÜFUSU 350.732 OLDU.

Tarsus’umuzun yeni  nüfusu 350.732 kişi oldu.

Tarsus nüfusu  2021 de  347.314 Kişilik Nüfusu İle Mersin'in en büyük ilçesi idi. 2023   yılına girerken 31.12.2022 itibari ile nüfusumuz 350 bin 732 kişiye yükseldi.

Nüfusumuz önceki rakama göre  3 bin 418 kişi arttı.

………….OOO………..

TARSUS BELEDİYESİNDEN PSİKOLOJİK DESTEK

Depremden olumsuz etkilenen kişilere Tarsus Belediyesinden psikolojik destek imkanı sağlandı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ‘Yaraları hep birlikte saralım birbirimize destek olalım’’ diyerek belediye olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Tarsus Belediyesi çocuklar için Dr. Erdinç Şahin Gençlik merkezinde büyükler için Güner Yüksek Kadın merkezinde   psikolojik destek sunacak.

Bilgi için. Dr. Erdinç Şahin Gençlik merkezi. 0535  714 42 57

Güner Yüksek Kadın Dayanışma merkezi: 0535 714 42 53

………….OOO………..

NAZLIGÜL AİLESİ İÇİN YAS

Depremde kaybettiğimiz Tarsuslu canlarımıza yanıyoruz. Nikah Memurluğu sorumlusu Gani Nazlıgül’ün kardeşi  Ali Nazlıgül eşi  Pınar Nazlıgül ve  evladı Alpin Nazlıgül’ün ruhlarına bugün Kuran-ı Kerim okunacaktır.

Bugün  saat 14.00’te  Tarsusta Eski Ömerli Mah. 1336 sk. no:18 adresli evimizde Kuran-ı Kerim okunacaktır. İletişim tel: 0542 586 3137

 

………….OOO………..

ÖZGECAN ASLAN  ANILDI

Bindiği minibüste katledilen Özgecan Aslan'ın ölümünün 8. yılında mezarı başında anıldı.

Anne Songül ve baba Mehmet Aslan ile aile yakınları ve vatandaşlar, Tarsus’ta  11 Şubat 2015'te 19 yaşındayken öldürülen kızlarının Mersin Şehir Mezarlığı'ndaki melek figürlü anıt mezarını ziyaret ettiler.

Özgecan Aslan'ın mezarına gül bırakıldı, Kur'an-ı Kerim okudu ve dua edildi.

………….OOO………..

SONER YETKİN’DEN SEÇER’E TEŞEKKÜR

Tarsus Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetkin, “6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinden sonra Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in öncülüğünde tüm ekiplerimizle beraber sahadaydık. Dünden itibaren çok yoğun bir şekilde Tarsus’a gelen depremzedeleri ağırlamak üzere Konuk Evimizde, Tarsus Gençlik Kampı’nda bungalov evlerimizde ve oluşturduğumuz çadırlarda hizmet etmekteyiz. Depremzedelerimize sabah kahvaltı, öğle ve akşam yemeği sağlıyoruz. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığımızca tüm eksikler tamamlanıyor. Daha çok Hatay ağırlıklı olarak Maraş ve Antep’ten de gelenler var” dedi.

 

………….OOO………..

BAŞKAN DEV AİLESİNE

TAZİYEDE BULUNDU

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı  Sıtkı Dev’in Kıymetli Babası, Huzurkent eski Belediye Başkanı Veli Dev’in kardeşi Mehmet Dev’in cenaze merasimine katılarak, ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Mekanı cennet olsun

 

 ………….OOO………..

TARSUS’TA HASAR TESBİTİ YAPTIRILMAYA BAŞLANDI

Deprem nedeniyle kentimizde hasar gören binalar için belediyemizde HASAR TESPİT EKİBİ oluşturulmuştur.

Binalarında hasar bulunduğunu düşünen vatandaşlarımızın yalnızca Whatsapp ihbar hattımız (mesaj yolu) ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Whatsapp İhbar Hattı: 0533 155 21 00

 

………….OOO………..

ÇAMLIYAYLA’DA ACI GÜN

Çamlıyayla eşrafından demirci Mehmet Turgut’un kızı Özge Turgut Ateş ve eşi Serdar Ateş, Hatay’da yaşanan depremde yaşamlarını yitirdi. Hatay Antakya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis memuru Özge Ateş, yaşanan depremde hayatını kaybetti. Özge Ateş, Çamlıyayla’da son yolculuğuna uğurlandı. Allah rahmet eylesin...

………….OOO………..

 

YAKUP BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel. 0533.3248800.YAKUP BONCUK-

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

..........ooo...........


 

 

 

 

 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar