Subscribe Us


11-12 MART 2023- TARSUS MEKTUBU


 

11 MART 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..….ooo…………..

HASARLI OKULLARDA İNCELEME

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus 'ta depremden dolayı hasar gören ve tahliye edilen okullarda incelemelerde bulundu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin’den bilgiler aldı.
Pehlivan, Tarsus ilçemizde depremden dolayı hasar gören ve tahliye edilen okullarda incelemelerde bulundu..
İlimiz genelinde deprem hasarından dolayı 76 okulumuzun boşaltıldığını belirten Vali Pehlivan, “Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğümüz tarafından bütün okullarımızda incelemeler yapılıyor, bilimsel tekniklerle okullarımızın durumu analiz ediliyor. Hasar tespit edilen okullarımız behemehal tahliye edildi. Hiç bir öğrencimizin eğitim öğretim hayatının kesintiye uğramaması için diğer okullara taşınması sağlandı. Hasar gören okullarımızın yerine yeni okullar inşa edeceğiz. Bu konudaki hazırlık çalışmalarımızı başlattık. Yeni okullar inşa edilene kadar prefabrik okullar, derslikler yapmak suretiyle birleştirilen ve sabah öğlen şeklinde ikili öğretim yapılan okullarda yoğunluk giderilecektir. Okullarımızın durumlarını ve ihtiyaç duyulan yeni yatırım taleplerimizi Milli Eğitim Bakanlığımıza ve bizzat Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e arz ettik. En kısa sürede yeni okullarımızın ve öncesinde prefabrik okullarımızın,dersliklerimizin inşa edilmesi için gerekli bütün desteği sağlayacaklarını ifade ettiler. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Mersin İlimizde Bakanlığımızın destekleriyle her yıl ortalama 20 civarında yeni okul inşa ediyor idik. Bu sayede bugüne kadar İlimiz genelinde okullarımızın çoğunluğu yenilenmiş durumda ve bu okullarımız depremden etkilenmedi. Bakanlığımız tarafından sağlanacak ilave destekler ile hasarlı okullarımızın yerine yeni okullar inşa ederek İlimize kazandırmış olacağız.” dedi.
Deprem bölgesinden gelerek ilimizde misafir edilen vatandaşlarımız içerisinden toplam 21.117 öğrencimizin eğitim-öğretim hizmeti aldığını belirten Vali Pehlivan, “Temel eğitim alanında 14.437, mesleki eğitim alanında 791, ortaöğretim alanında 2.757, özel okullarda 3.121 ve özel eğitim alanında 11 öğrencimiz okullarımızda eğitim-öğretim hayatına devam etmektedir.” dedi.
Vali Pehlivan'a, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, İlçe Emniyet Müdürü Ali Garanlı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Güler eşlik etti.

 ………..….ooo…………..

TARSUS’UN İBADETHANELERİ TEMİZLENİYOR 

Tarsus Belediyesi toplumun ortak kullanım alanlarından biri olan şehir merkezindeki tüm ibadethanelerin temizliğini gerçekleştiriyor. Ramazan öncesi Tarsus’ta bulunan cami ve ibadethanelerin düzenli olarak dış temizliğini sağlayan Tarsus Belediyesi, ibadethanelerin her daim temiz olmasını sağlıyor. Ayrıca program dâhilinde ve talep edildiği takdirde tüm kurum ve kuruluşların temizliğini de yapıyor.

Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir tarafında cadde ve sokaklarda gerçekleştirdiği dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra ibadethanelerinde dış temizliğini sağlıyor.

DIŞ TEMİZLİK, ÇİM BİÇME VE BUDAMA YAPILIYOR

Vatandaşların ibadetlerini huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yapmalarını sağlamak amacıyla başlatılan çalışmalarda dış temizlik, çim biçme ve budama yapıldı.

Ekipler, ibadethanelere yönelik temizlik ve hijyen çalışmalarına kentin tüm noktalarında devam edecek.

………..….ooo…………..

-TARSUS’TA KADINLAR ,  OKUMA YAZMA ÖĞRENİYOR

Tarsus’ta 30 ile 60 yaş arasındaki kadınların yoğun olarak katıldığı okuma yazma kursları ile Tarsus’ta okuma yazma oranı her geçen gün artıyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile yaşamın her alanında halkın yararına ve gelişimine katkı sağlayacak projelere önem veren Tarsus Belediyesi’nin okuma yazma bilmeyen kadınlara yönelik okuma salonlarında özel açtığı okuma yazma kursu mahallelerde devam ediyor. Özellikle 30 ile 60 yaş arasındaki kadınların yoğun olarak katıldığı okuma yazma kursları ile Tarsus’ta okuma yazma oranı her geçen gün artıyor.

 

Tarsus Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezi ve Kütüphane Müdürlüğü sorumluluğunda açılan okuma yazma kursuna katılan 30 ile 60 yaş arasındaki kursiyerler okuma yazma öğrenerek hayatlarını kolaylaştırıyor. Okuma-yazma kursu açarak mahalle halkını sevindiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın girişimleri ile Tarsus’ta kadınlar okuma yazma öğreniyor.

 

AZİM VE GAYRETLE OKUMA YAZMA ÖĞRENİYORLAR

Tarsus Belediyesi tarafından mahallelerde açılan okuma salonlarında başlatılan okuma yazma kursları ile yüzlerce kadın okuma yazma öğreniyor. Şahin Mahallesi’nde devam eden okuma yazma kursunda eğitim gören kadın kursiyerler mahallelerine böyle bir kazanım sağlandığı için Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür ediyor. Özellikle hastane, toplu taşıma ve çocuklarının okulları konusunda problem yaşadıklarını belirten kursiyerler okuma yazma kursuna düzenli olarak katılarak eğitmenleri eşliğinde eğitim görüyor. Haftanın 5 günü sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki grup halinde verilen okuma-yazma kursunda az bilenler ve hiç bilmeyenler ayrı ayrı eğitim görüyor. Mahalledeki kadınlar dersleri olmadığı zaman ev işleriyle ilgilenirken kurs zamanı da azim ve gayretle okuma yazma öğreniyor.

 

60 YAŞINDAN SONRA OKUMA YAZMA ÖĞRENİYOR

Okuma-Yazma kursuna katılan 63yaşındaki Yüksek Kızıl ‘’ Ben okuma yazma bilmiyordum. Hastaneye gidemiyordum. Hep birilerine sormamız gerekiyordu. Şimdi mahallemize okuma yazma kursu açıldı ve bizler 60 yaşından sonra hayatımızı kimseye muhtaç olmadan devam ettirebileceğiz. Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a bizlere bu şansı tanıdığı için teşekkür ederiz. “diye konuştu.

46 yaşındaki Remziye Dündar ise daha önce okuma yazma öğrenme fırsatı bulamadığını ve hayatını kolaylaştıracağı için her ders katıldığını belirterek, “ Şimdiye kadar okuma yazma öğrenemedim. Okuma yazma kursu açtıkları için belediyemize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

KADINLAR HEVESLE DERSE KATILIYOR

Okuma-Yazma kursu eğitmeni Merve Aktaş, kursa her yaştan kadının katıldığını belirterek, “ Tarsus Belediye okuma yazma kursunda öğretmenlik yapıyorum.Okumayı öğrenmek için can atan 30-70 yaş arası kadınlar var. Öğrencilerim çok hevesliler, sabahtan başlayıp devam ediyoruz. Belediye Başkanımıza kadınlara eğitim hakkı ve bizlere böyle bir istihdam imkânı tanıdığı için teşekkür ediyoruz.  ” ifadelerinde bulundu.

 

“EĞİTEN ÜRETEN BİR TARSUS HEDEFİYLE İLERLEYEN BAŞKANIMIZIN YOLU AÇIK OLSUN”

Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, “ İnsanlar okudukça aydınlanır. Özellikle kadınlar okudukça dünyayı aydınlatır. Kadınların okuma yazma öğrenmesi çok önemli. Belediyemiz mahallemize böyle bir imkân sağladığı için çok mutluyuz. Eğiten üreten bir Tarsus hedefiyle ilerleyen başkanımızın yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

 

………..….ooo…………..

BASKETTE  MAÇ SONUCU, 88-72 GALİBİZ

Türkiye kadınlar basketbol Ligi 24. Hafta karşılaşmasında deplasmanda oynanan maçta Tarsus Belediyesi basketbol takımımız galip geldi.

 Boğaziçi Basketbol takımına konuk olan Tarsus Belediyesi basketbol takımımız müsabakadan 72-88 galip geldi.

Takımımızı tebrik ediyoruz.

………..….ooo…………..

ÖMER KURNAZ İÇİN

7 YEMEĞİ BUGÜN

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkez Genel mali sekreteri ve TÜED Tarsus Şube başkanı Ömer Kurnaz için 7 yemeği bugün. 7 yemeği saat 13 de Baca yanındaki sokakta bulunan evinde  yapılacak.

Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, kıymetli evlatlarına, ailesine, yakınlarına, severlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

………..….ooo…………..

ULUSOY’DAN TAZİYE

Tarsuslu Vali yardımcısı A. Rauf Ulusoy “Ömer Kurnaz  abimizin kaybı, hepimizi derinden üzmüştür” dedi.

 Sakarya ve Kocaeli’ndeki Mersinliler Platformu adına bir mesaj yayınlayan Ulusoy “Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkez Genel mali sekreteri ve TÜED Tarsus Şube başkanı büyüğümüz Ömer Kurnaz Hakka yürümüştür. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, kıymetli evlatlarına, ailesine, yakınlarına, severlerine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

………..….ooo…………..

CHP İLÇE BAŞKANI VARAL: “MİLLET İTTİFAKI,

SANDIKTA CUMHURİYET TARİHİNİN EN

YÜKSEK OY ORANINI ALARAK İKTİDARA

 GELECEKTİR”
 
(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Millet İttifakı tarafından 13. Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasının ardından partiler arasında ki hareketlilik arttı.
 
İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil ve partili yöneticiler, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ve yönetici arkadaşlarını ziyaret ettiler.
 
Her iki partinin kadın ve gençlik kolları yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaretten memnuniyetini dile getiren CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Millet İttifakı’nın tüm bileşenlerinin yarattığı sinerji, ülkemizin dört bir tarafında umutların yeniden ve daha güçlü şekilde yeşermesini sağlamıştır.
 
Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olacak sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer sayın Genel Başkanlarımız, farklı dünya görüşlerini bir masa etrafında toplamayı başarmış ve bundan da siyasi bir zenginlik yaratmışlardır.
 
Millet İttifakı’nın enerjisi, ezilen, hor görülen, ötekileştirilen, yalnızlaştırılmaya çalışılan, hak ettiğini alamayan geniş halk kesimlerinin umudu olmuş durumda. Çok güzel dönüşler alıyoruz. Millet İttifakı, sandıkta Cumhuriyet tarihinin en yüksek oy oranını alarak iktidara gelecektir” dedi.
 
Başkan Ozan Varal, nazik ziyaretlerinden dolayı İyi Parti İlçe Başkanı Burak Özdil ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.
 
………..….ooo…………..


- İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ÖZDİL:

“İKTİDARIMIZDA GÜÇLENDİRİLMİŞ

PARLAMENTER SİSTEM, BAĞIMSIZ

VE TARAFSIZ YARGI TESİS EDİLECEK”
İyi Parti İlçe Başkanı Av. Burak Özdil ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Seçim süreci başlamıştır. Seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Millet İttifakımızın değerli ilçe yöneticilerini ziyaret ediyoruz.
 
El birliği ile sandıklara sahip çıkarak, milyonların heyecanla beklediği değişimi; hem de güçlü bir şekilde gerçekleştireceğiz.
 
Yurttaşlarımızın desteğiyle milletin iktidarı kurulacak.  İktidarımızda güçlendirilmiş parlamenter sistem, bağımsız ve tarafsız yargı tesis edilerek, tek adam rejimi sona erdirilecektir” diye konuştu.
 
Ziyarette, her iki parti yöneticileri sandık güvenliği ve birlikte yapılacak çalışmalarla ilgili karşılıklı görüşlerini dile getirdiler.

………..….ooo…………..

 

 

TARSUS İDMANYURDU TESİSLERİNE

GECE YARISI KİM GİRDİ?

TFF 2. lig Beyaz grupta mücadele veren Tarsus İdmanyurdu’nun tesislerineönceki gece kimliği meçhul kişilerin girdiği öğrenildi.

Başkan Cem Kavalcı sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Dün gece kulübümüze dışarıdan bir giriş gerçekleştirilmiş ve kamera kayıtlarınun bulunduğu sistem üzerinden tüm kayıtlar silinmiştir. İlk iş olarak siber suçlular masasına bilgi verilmiş ve gerekli işlemlere başlanılmıştır. Kimlerin korkusu varsa ve bunları kim düzenliyorsa bu ortaya er veya geç çıkacaktır. Bizler üzerimize düşen her şeyi yaptık ve yapacağız. bu kulübe zarar verenleri ifşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

           

………..….ooo…………..

TİY, BUGÜN SAHASINDA

SOMASPORU  KONUK EDECEK

TFF 2. lig Beyaz grupta mücadele veren Tarsus İdmanyurdu, uzun bir aradan sonra bu hafta Somasporu konuk edecek.Maç hazırlığı tamamlandı.

Geçen hafta  Ş.Urfa karşısında alınan 11-0 lık  tarihi fark üzüntü yaratırken bu cumartesi ise sahamızda Somasporu konuk edeceğiz. Maç saat 14.00 de başlayacak.

………..….ooo…………..

SOMA TARSUS’A İDDİALI GELİYOR

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta  Soma Tarsus’a iddialı geliyor. 6 maçlık yenilmezlik serisi geçen hafta iç sahada Ankaraspor önünde biten Somaspor,  bu cumartesi günü  Tarsus İdman Yurdu deplasmanında yeni seri başlatmaya çalışacak

………..….ooo…………..

Yakup Boncuk Huzurlu Günler Diler

Tel. 0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2. Bşk.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

..........Ooo...........

12 MART 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..….ooo…………..

TARSUS’TAİSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE  M.AKİF ERSOY’U

ANMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Tarsus ‘ta 12 Mart Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü ve İstiklal Marşı’nın kabulünün 102. yıldönümü dolayısıyla etkinlik yapılacak. Etkinlik bugün saat 10.00 da Şehitishak ilkokulu içinde Esra Şemsi toplantı salonda gerçekleştirilecek.

İstiklal Marşı, Milli Mücadele ruhunu, Türk Milletinin Vatan aşkını, bağımsızlığa olan inancını en güzel biçimde ifade etmekte. Türk Milleti’nin bağımsızlığa ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşımız, milli birlik ve beraberlik idealimizi en güzel biçimiyle vurgulayan bir mutabakat belgesi niteliği taşımaktadır.  . Milletimizin bağımsızlığını, bayrak ve vatan sevgisini İstiklal Marşımızın dizelerine işleyen Mehmet Akif’in de dediği gibi “O şiir bir daha yazılamaz. Onu kimse yazamaz, onu ben de yazamam. Onu yazmak için o günleri görmek, o günleri yaşamak lazım. O şiir benim değildir. O milletin eseridir. Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın”.

Merhum Mehmet Akif’in, vatan toprakları işgal altındayken kaleme aldığı İstiklal Marşı; milli mücadele ruhunu, Türk Milleti’nin vatan sevgisini, bağımsızlığa olan tutkusunu en güzel biçimde yansıtmaktadır. Vatanı için gerektiğinde canını feda etmekten kaçınmayan büyük Türk milletinin kahramanlık destanı olan İstiklal Marşı bugün de bizlere vatanın ne kadar kutsal bir emanet olduğunu göstermektedir.

………..….ooo…………..

MUKAL ÖĞRETMENLERİNDEN MEHMET SAYBİR VEFAT ETTİ

Tarsus MUKAL-Mustafa Kemal Anadolu Lisesi  öğretmenlerinden Türk Eğitim Sen üyesi  Mehmet  Saybir vefat etti.

Türk Eğitim Sen Tarsus şube başkanı Yaşar Yılmaz ‘’MUKAL öğretmenlerinden kıymetli üyemiz Mehmet Saybir hocamız (12.3.2023 günü), Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi ikindi namazını müteakip şehir mezarlığından alınarak, yeni mezarlıkta defnedilecektir.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.’’ Dedi.

 

………..….ooo…………..

TARSUS BELEDİYESİNDEN

DEPREM İLLERİNDE TEMİZLİK

Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, temizlik ve çöp sevkiyatı için deprem bölgesine gitti.
Tarsus Belediyesi Ekiplerimizce, kentte bulunan cadde, sokak ve ana arterlerde genel temizlik çalışmaları yürütülüyor.

………..….ooo…………..

TARSUS KENT KONSEYİNDEN DEPREMZEDE

ÇOCUKLAR VE AİLELERİNE MORAL GEZİSİ.

Tarsus Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu 2 otobüs depremzede çocuklarımız ve ailelerine moral gezisi düzenledi.

Çalışma Grubu Başkanımız Halil SANIR ve gönüllülerimiz koordinesinde Saat 01:00'de yolculadığımız çocuklarımız ve aileleri, Ankaraya giderek, Anıtkabiri ziyaret edecek, Atanın huzuruna çıkacaklar. 1 günlük konaklamanın ardından Konyayı görüp,pazar günü yine aynı vakitlerde kentimizde olacaklar.

Yaşanan felaketin ardından psiko-sosyal anlamda destek olmak adına yapılan tüm faaliyetlerimizde bizlere güvenip,destek olan tüm gönüllülerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

 

………..….ooo…………..

 

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE

TARSUS DAHİL YKS GİRİŞ

ÜCRETİ DESTEĞİ

 Başkan Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim-öğretim kurs merkezlerinde YKS’ye hazırlanan öğrenciler ile Halk Kart sahibi vatandaşların sınava girecek çocuklarının sınav giriş ücretlerini karşılayacaklarını açıkladı. 

Eğitimin, ülke geleceği için en çok önem verilmesi gereken alanlardan birisi olduğunu her platformda dile getiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, öğrenci ve velilere bir destek açıklamasında daha bulundu.

 

Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim-öğretim kurs merkezlerinde YKS’ye hazırlanan 4 bin 800 öğrencinin, sınav başvuru ücretini karşılayacaklarını açıkladı. Başkan Seçer bu destekten, Halk Kart’tan faydalanan ailelerin sınava girecek çocuklarının da yararlanabileceğini söyledi.

 

Karakuş: “Velilerimizin ve öğrencilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz”

 

Ailelerin maddi yükünü bir nebze hafifletebilmek adına, yapılan çalışma hakkında bilgi veren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, “Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı olarak, sınav sürecinde hem velilerimizin hem de öğrencilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. 10 ilçemizde 11 YKS kurs merkezimizde 4 bin 800 öğrencimiz bizden hizmet alıyor. Bu öğrencilerimiz ve bunun yanında Halk Kart’tan faydalanan 9 bin 745 ailemizin YKS’ye hazırlanan çocuklarının sınav ücretlerini Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak karşılıyoruz” dedi.

 

“Ailem çok sevindi”

 

Destekten faydalanacak öğrencilerden Kaan Keleş, hem TYT hem AYT oturumlarına katılacağını belirterek, “İki oturuma da katılacağım. İki ücreti de karşılamaları bizi sevindirdi. Ayrıca gerek yardım, gerek her konuda sağlanan destekler için Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür ederiz. Ailem çok sevindi. Her türlü destek oluyorlardı, bunu da görünce haliyle onlar da çok sevindi” diye konuştu.

………..….ooo…………..

VAKIF TOPLANTISI YAPILDI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti  toplandı. Vakıf , Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU başkanlığında toplandı.

 

………..….ooo…………..

MERHUM ÖMER KURNAZ İÇİN

KUR'AN-I KERİM OKUNDU

Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkez Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Merhum Ömer  Kurnaz için 7 yemeği verildi. Tarihi Baca yanında  Ömer Kurnaz'ın Ailesi tarafından düzenlenen yemeğe katılanlar aileye bir kez daha taziye dileklerini iletti. Yemekte dualar edildi. Kur´an-ı Kerim okundu.  Yemeği katılanlar aileye bir kez daha taziye dileğinde bulundular.

 

………..….ooo…………..

TARSUS BELEDİYESPORLU

BASKETBOLCULARIN VEFASI

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımımız, Boğaziçi Basketbol karşılaşması öncesi 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden Milli Basketbolcu Nilay Aydoğan’ı unutmadı.

Deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.

           

………..….ooo…………..

TİY, DÜN SAHASINDA

SOMASPORA 4-0 YENİLDİ

TFF 2. lig Beyaz grupta mücadele veren Tarsus İdmanyurdu dün Somaspor’u sahasında  konuk ederek 4-0 yenildi.

Geçen hafta  Ş.Urfa karşısında alınan 11-0 lık  tarihi fark üzüntü yaratırken bu cumartesi ise sahamızda Somasporu konuk ettik. İlk yarısı 2-0 biten maçı TİY 90 dakika sonunda 4-0 kaybetti.

TFF 2. Lig Beyaz Gurupta yer alan temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu ligin 26. hafta müsabakasında Somaspor'u evinde konuk etti.

90 'dakika sonunda, ev sahibi ekibimiz Tarsus İdman Yurdu, Somaspor'a 4-0 Mağlup oldu. Somasporun gollerini Mücahit Aslan dakika13'de, Yusuf Türk dakika 26'da, Mustafa Şengül dakika 75'de ve Ahmet Demirli dakika 85'de kaydetti.

………..….ooo…………..

Yakup Boncuk Huzurlu Günler Diler

Tel. 0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2. Bşk.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

..........Ooo...........

 

 

 

 

 

 

 


Yorum Gönder

0 Yorumlar