Subscribe Us


18-19 MART 2023- TARSUS MEKTUBU


 18 MART 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..….ooo…………..

Tarsus’ta Çanakkale Zaferinin

yıldönümü kutlaması 

Tarsus’ta Çanakkale Zaferinin yıldönümü kutlaması bugün yapılacak.  18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri proğramı belli oldu. Etkinlikler  bugün Tarihi  Nusret mayın gemisinde saat 10.00 da başlayacak. Çelenk sunumu saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra gün ile ilgili konuşmalar yapılacak. Daha sonra protokol ve törene katılanlar Nusret Mayın gemisi ve Çanakkale müzesini gezecekler.

………..….ooo…………..

ATANIN TARSUS’A GELİŞİNİN

100. YILI SADE KUTLANDI

Mustafa Kemal Atatürk’ün Tarsus’a gelişinin 100. yıl dönümü  bu yıl sade bir törenle kutlandı.

İlk tören tren garı önündeki Atatürk Treninin bulunduğu alanda yapıldı. Burada temsili olarak Atatürk trenden inerken çiçeklerle karşılandı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Ardından Atatürk’ün gelişi ile ilgili üç öğrenci şiirler okudu. Buradaki törene Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile diğer protokol mensupları, Muharip Gaziler, Kuvayi Milliyeciler, öğrenciler ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri katıldı.

CUMHURİYET ALANINDAKİ TÖREN

Protokol mensupları burada temsili karşılamada bulunduktan sonra bando eşliğinde Cumhuriyet Alanına geçildi. Saat 09.30’da törenlere devam edildi. Anıta çelenk sunumu yapılıp saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Burada konuşmalar yapılıp şiirler okundu.

ŞELALE’DEKİ KUTLAMA İPTAL

Her yıl kutlamaların son bölümünde tarihi Tarsus Şelalesine geçilerek burada konuklara marul, ayran ve kısır ikramında bulunulurdu. Deprem acısı nedeniyle Şelaledeki etkinlik iptal edildi.

 

Bozdoğan “Tüm Kahramanlarımızı Minnetle Anıyorum”

Atatürk’ün Tarsus’a Gelişinin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı

“Tarsuslular sizinle gurur duyuyorum” diyerek pek çok kez Tarsus’u ziyaret eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, 17 Mart 1923 günü gerçekleştirdiği ziyaretin 100’üncü yıl dönümü Tarsus’ta coşkuyla kutlandı.

 

Tarsus Belediyesi, Atatürk'ün Tarsus'a gelişinin 100’üncü yıl dönümünü bir dizi etkinlikle kutladı. Düzenlenen törene Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ilçe protokolü, gaziler, öğrenciler ve pek çok sayıda vatandaş katıldı. İlk olarak Tarsus Tren Garı’nda Atatürk’ün temsili karşılanması ile başlayan program, Cumhuriyet Meydanı’na Belediye Bandosu eşliğinde yapılan yürüyüş korteji ile devam etti. Meydanda Atatürk Anıtına, Kaymakamlık Makamı Çelengi, Tarsus Belediyesi Başkanlığı Çelengi,  Muharip Gaziler Derneği Çelengi ve Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Çelengi sunularak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından kentin çeşitli okullarından katılım sağlayan öğrenciler şiirler okudu.

 

“TÜM KAHRAMANLARIMIZI MİNNETLE ANIYORUM”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan 100. yılı kutlayarak, “Cumhuriyetimizin Kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tam 100 yıl önce bugün, Fransız işgal kuvvetlerine büyük bir direnişle karşı koyan Çukurova bölgesine gelerek Tarsus'umuzu ziyaret etti.  Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Tarsus'a gelişinin 100. yılı kutlu olsun. Tüm kahramanlarımızı minnetle anıyorum.” dedi.

………..….ooo…………..

MİLLİ YOL PARTİSİ TARSUS İLÇE BAŞKANINDAN

ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMA MESAJI

Milli Yol Partisi Tarsus İlçe Başkanı Zekeriya Nuranoğlu 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108, yıl dönümü münasebetiyle ilgili bir  kutlama mesajı yayınladı.Milli Yol Partisi Tarsus İlçe Başkanı Zekeriya Nuranoğlu yayınladığı kutlama mesajında şunları ifade etti;

“Bugün Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü!

6 Şubat 2023 tarihinde 10 ilimizin etkilendiği depremin ardından Şanlıurfa ve Adıyaman’da yaşanan sel felaketleri nedeniyle,milletçe  buruk ve hüzünlü bir şekilde de olsa 108. yıl dönümünü kutladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi, tartışmasız olarak bütün bir Türk tarihinin en büyük ve sonuçları itibariyle de en önemli askeri zaferlerinden birisidir

 18 Mart Çanakkale Zaferi,Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askerlerine “Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler gelir, başka komutanlar hâkim olabilir.” dediği zaferdir.

Tarih boyunca birlik ve beraberliği ile parlak zaferlere imza atan aziz Türk milleti, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, vatan topraklarını dünden bugüne canı ve kanı pahasına korumasını bilmiş,108 yıl önce bugün, dünya tarihinden silinmeyecek bir büyük destan yazmıştır.

Çanakkale Zaferi  Türk milletinin varlığını sürdürmek için mücadele verdiği destansı bir zaferdir.Ve bu zafer tüm dünyaya  “Çanakkale geçilmez “ gerçeğini kabul ettirmiştir. Bu nedenle Çanakkale Zaferi, kahraman Türk Milleti’nin yeniden varoluş destanının adıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108’inci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.”dedi.

 

 

………..….ooo…………..

ÖZGÜR TÜRKER, MEMLEKET

PARTİSİNDEN ADAY ADAYI OLDU

Memleket Partisi Mersin il başkanı Tarsuslu Özgür Türker Mersin milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

………..….ooo…………..

BAKİ ŞİMŞEK MHP’DEN TEKRAR ADAY ADAYI

MHP Mersin Milletvekili hemşehrimiz Baki Şimşek, 14 Mayısta yapılacak genel seçimlerde yeniden milletvekili aday adayı oldu. Geçen seçimde 2.  sıradan aday gösterilip tekrar seçilen Baki Şimşek’in, yeni dönemde de sıralamada yer alması bekleniyor.

………..….ooo…………..

TARSUS BELEDİYESİ ÜRETİYOR, HALK FAYDALANIYOR

Tarsus Belediyesi’ne ait topraklarda yetiştirilen ürünler, halkın faydasına sunulmaya devam ediliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü süs bitkileri, ağaç türleri, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tıbbi aromatik bitkiler, fideler ve meyveli türler yetiştirerek Tarsus’a artı değerler kazandırıyor. Yetiştirilen bitki ve ürünlerin sera ve fidanlıklarda tohum ve çelikle üretimleri gerçekleştiriliyor. Bu vesile ile hem halk faydalanıyor hem üretim teşvik ediliyor.

 

Tarsus Belediyesi çalışmalarını sürdürürken bir taraftan da yaptığı üretim çalışmaları ile hem doğaya, hem vatandaşa hem de ekonomiye katkı sağlıyor. Belediye bünyesinde yetiştirilen ürünler halkın faydasına sunulmaya devam ediyor, belediye üretiyor halk faydalanıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mevsime bağlı olarak bünyesinde süs bitkileri ve ağaç türleri yetiştiriyor. Yetiştirilen bitki ve ürünler sera ve fidanlıklarda tohum ve çelikle çoğaltılıyor. Yetiştirilen süs bitkileri ve ağaç türleri belediyeye ait yeşil alan ve parklarda değerlendiriliyor. Bu vesile ile peyzaj çalışmaları sayesinde kent güzelleşiyor.  Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü de bünyesinde tıbbi aromatik bitkiler, fideler ve meyveli türler yetiştiriyor. Belediye bünyesinde üretim için deneme alanları, seralar, bitki analiz laboratuvarı,  fide yetiştirme sahaları ve model üretim alanları bulunuyor.  Tarımsal gelişim ve çalışmaların çok önemli olduğu Çukurova Bölgesi’nde, vatandaşlara destek vermek ve onların geçim kaynağı olan ürünleri geliştirmek için bir dizi çalışma yapan Tarsus Belediyesi, fidanlık içerisinde halk için yetiştiriyor. Biberiye, lavantin, lavanta, defne, kekik, mercan köşk, adaçayı, melisa, zeytin, harnup, ceviz, incir, badem, alıç ve türevlerinin yetiştiği alanda çoğaltma ve üretim işlemleri gerçekleştiriliyor. Bu sayede bitkiler çoğaltılarak üreticilere ulaştırılıyor.

 

Üretilen ürünlerin ise belediye bünyesinde bulunan İşletme İştirakler Müdürlüğü’nde maliyetine satışları gerçekleştiriliyor.

 

………..….ooo…………..

 

ATATÜRKÜN TARSUSA GELİŞİ İÇN YARENLİK

GİRİŞİNE ANIT YAPILSIN

Atatürk'ün Tarsus'a gelişinin 100.yıldönümü kutlanırken ilginç bir fikir ortaya atıldı....

Tam olarak bu civarda(Yarenlik girişi) Adile Onbaşı'nın Atatürk'ün ayağına kapandığı olay meydana gelmiş denildi..

Veli Nesip Şener ‘’Türkiye'nin bildiği ama daha birçok Tarsuslu'nun bile bu önemli olayın kentimizde yaşandığından bihaber olduğu yani o önemli sözün söylendiği alan burası...

Adile onbaşı Atatürkün önüne çıkarak ''Paşam, bastığın toprağa kurban olayım!..'' dediği ve Atatürk'ün de ''Ey Türk kadını, sen yerlerde sürünmeye değil omuzlar üstünde yükselmeye layıksın!..'' sözünü söylediği, önemli bir tarihi olaya tanık olan bir kentte yaşıyoruz.

Atatürk'ün Türk kadınlarına kazandırdığı hakların fikrinin belki de yeşerdiği yerdi burası.

İstasyon karşısında bulunan ve uygunsuz bir mevki olarak kavşak ortasındaki Adile Onbaşı ve Atatürk'ün karşılaşma anı heykelinin Yarenlik alanındaki bu alana taşınması çok daha uygun olacaktır.

Ucube şekilde duran reklam panosu yerine bu heykelin burada sergilenmesi kentimize gelen herkesin bilgilenmesi anlamında da isabetli olacaktır.

Keşke heykelin de nakledildiği trafiğe kapalı bu alanda 100. yıl kutlamaları yapılsaydı da Atatürk'ün bu ünlü sözünün Tarsus'ta söylendiğini tüm Türkiye'ye duyurabilseydik...’’ dedi.

 

………..….ooo…………..

CEBİNDEN 10 BİN TL PARASI ÇALINDI

 

Tarsus’ta minibüse binen yolcu, sürücünün ceketindeki 10 bin TL'yi çaldı. A.T.'nin, kullandığı toplu taşıma aracıyla kent merkezine doğru seyir halindeyken, kimliği bilinmeyen kişi, yolcu olarak minibüse bindi.Sürücü A. T. güzergahında ilerlerken, arkasındaki koltuğa oturan şüpheli, askıda asılı olan ceketteki parayı alıp, sonraki durakta indi.Parasının yerinde olmadığını gören A.T., araç içi kamerayı izleyip, parayı yolcunun çaldığını tespit etti. Görüntüler üzerine şoför A. T. polise giderek şikayetçi oldu.

………..….ooo…………..

YENİCEDE MİNARE YIKIMI

6 Şubatta Kahramanmaraş  merkezli deprem Tarsus’tada hasar bıraktı.  Tarsus un Yenice beldesinde hasar gören caminin minaresi kontrollü olarak yıkıldı.

………..….ooo…………..

TİY, YARINKİ NAZİLLİ MAÇI İÇİN BUGÜN GİDİYOR

TFF 2. lig Beyaz grupta mücadele veren Tarsus İdmanyurdu , yönünü yarınki Nazilli maçına çevirdi.

Tarsus İdmanyurdu,  Pazar günü Nazilli deplasmanında mücadele edecek. Bu maç için hazırlıklar tamamlandı.

Takımımız bugün  Nazilliye gidecek. Maç Pazar günü saat 14.00 de başlayacak.

 

………..….ooo…………..

 

 

 

 

19 MART 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..….ooo…………..

TARSUS’TA ÇANAKKALE ZAFERİNİN

108. YILI KUTLAMASI YAPILDI

Tarsus’ta Çanakkale Zaferinin yıldönümü kutlaması Nusret Mayın gemisi önünde yapıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliklerine kaymakam Kadir Sertel Otcu, belediye başxkan yardımcısı Aydın Polat ile diğer protokol mensupları katıldı.

Etkinlikler Tarihi  Nusret mayın gemisinde yağmur altında yapıldı. Kaymakamlık, belediye, Muharip Gaziler ve Kuvayi Milliyeciler  Çelenk sunumu yaptı,  saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra gün ile ilgili konuşmalar yapıldı. Daha sonra protokol ve törene katılanlar Nusret Mayın gemisi ve Çanakkale müzesini gezdiler.

………..….ooo…………..

ÖMER KURNAZ İÇİN 7 YEMEĞİ VERİLDİ

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel merkez Mali sekreteri ve Tarsus Şube başkanı Ömer Kurnaz için 7 yemeği verildi.

7 Mart tarihinde ani olarak geçirdiği rahatsızlıktan sonra hayata gözlerini yuman ve 9 Mart’ta Tarsus’ta toprağa verilen Ömer Kurnaz için yıllardır başkanlığını yaptığı TÜED Tarsus Şubesinde Cuma günü öğlen 7 yemeği verildi. Yemeğe dernek yönetimi, emekliler, Kuvayi Milliyeciler  Dernek başkanı İsmail Taşgit ve dernek üyeleri ile  MHP önceki dönem ilçe başkanı Ertuğrul Bodur da katıldı. Okunan Kuranı Kerim tilavetinden sonra Bodur dua ederek “Ömer Kurnaz abimizin mekanı cennet olsun inşallah” dedi.

 

………..….ooo…………..

MİLLET İTTİFAKI TARSUS İLÇE

BAŞKANLARI BİR ARAYA GELDİ

Millet İttifakı’nın, 13. Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu açıklaması ve Cumhurbaşkanlığı ile 28. dönem Milletvekilliği seçimlerinin de 14 Mayıs tarihi olarak belirlenmesinin ardından, partilerin ilçe örgütlerinde de faaliyetler hızlandı.

 

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil, Deva Partisi Tarsus İlçe Başkanı Hasan Atay, Gelecek Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ramazan Tuncer, Saadet Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ayhan Bayram ve Demokrat Parti Tarsus İlçe Başkan vekili Yılmaz Ölmez, bir araya geldi.

 

 

Toplantının açılışında konuşan CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Millet İttifakı’nı oluşturan 6 siyasi partinin Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu belirlemesinin ardından, toplumun tüm kesimlerinden olumlu görüşler aldıklarını söyledi.

Toplantıda İlçe Başkanları tek tek söz alarak düşünce ve önerilerini dile getirdiler.

Sandık güvenliği, müşahitlerin belirlenmesi, seçim süreci boyunca izlenecek çalışmaların ön plana çıktığı toplantıların önümüzde ki günlerde de sürmesi  kararı alındı.

İlçe Başkanları yaptıkları ortak açıklamada; "Ülkemize adalet, barış, huzur, liyakat getirecek Millet İttifakı İlçe Başkanları olarak  Tarsus'ta buluştuk.

 

 

 

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, millet iradesinin egemen olacağı, adaletin ve hukukun tesis edileceği, yarınların Türkiyesi’nden karamsarlık duymayacak huzurlu bir ülkenin inşa edileceği yepyeni bir dönemin başlamasına sayılı günler kaldı.

 

 

 

Sayın Genel Başkanlarımızın bir masa etrafında toplanarak, farklı dünya görüşlerini bir zenginlik olarak kabul etmeleri, ekonomik sıkıntılarla boğuşan,

 

halkımız açısından bir umut ışığı olmuştur. Bizde,  14 Mayıs seçimlerinde,  parti örgütlerimizle ve hep beraber uyum içerisinde çalışma yürüteceğimize gönülden inanıyoruz.

 

 

 

Türkiye'nin özlediği tablo birlik, beraberlikti.

 

Millet İttifakını oluşturan 6 siyasi parti lideri  bu tabloyu gerçekleştirdi.

 

 

 

Millet iradesinin Milletin İttifakında tecelli etmesini sağlamak çok çalışacağız .

 

 

 

Yolumuz, birliğin , beraberlğin ve dayanışmanın yoludur.

 

Yolumuz, istikbalin , adaletin ve huzurun yoludur.

 

Yolumuz , milletin yoludur.

 

Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır.

 

 

 

Deprem Felaketi 'nde yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyor, yaralananlara şifa diliyoruz.

 

 

 

18 Mart’ta şanlı Çanakkale Zaferi’mizin yıldönümünü kutlayacağız.

 

Bu vesileyle şanlı zaferimizin yıldönümünü kutluyor; başta büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

 

 

 

23 Mart günü mübarek Ramazan ayının başlaması dolayısı ile  Ramazan ayının halkımıza sağlık, huzur  ve bereket getirmesini , kardeşliğe vesile olmasını diliyoruz.

 

 

 

Hep beraber, #BirlikteBaşaracağız"

Millet İttifakı  Tarsus İlçe Başkanları

 

………..….ooo…………..

SLOW FOOD YERYÜZÜ

PAZARI’ BUGÜN AÇIK

Tarsus Belediyesi ‘’Üreticilerin tüketiciler ile aracısız bir şekilde buluştuğu SLOW FOOD YERYÜZÜ PAZARI’na tüm halkımız davetlidir’’ diyerek davette bulundu.

Bugün 19 Mart 2023-Pazar gümnü Makam mevkiinde Kubat Paşa Medresesi Önü Makam Cami Yanındaki pazarı gezebilirsiniz.

………..….ooo…………..

ŞEHİT BAŞPOLİSİN AİLESİ UNUTULMADI

Tarsus’ta Şehit Başpolis Hazret Özdemir’in Yenimahallede ikamet eden ailesini kaymakam  ziyaret etti.

18 Mart Şehitleri Anma Gününde Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, Şehit Başpolis Hazret Özdemir’in Yenimahallede ikamet eden ailesini ziyaret etti.

………..….ooo…………..

TARSUS ŞEHİTLİĞİNDE  DUA

18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısı ile Tarsus Şehitliği protokol tarafından  ziyaret edildi..  

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU ve beraberindeki bazı protokol mensupları ile şehitliğe çiçek bırakıp dua etti.

Kaymakam Kadir Sertel Otcu, kabirlere çiçek bıraktıktan sonra ’’Şehitlerimizin Ruhları şad makamları cennet olsun’’ dedi

.………..….ooo…………..

 

TARSUS TEV  VAKFI BAŞKANI  

FEVZİ EDİZ  TOPRAĞA VERİLDİ

Tarsus Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı  Fevzi Ediz  vefat etti ve Tarsus’ta toprağa verildi.

Tarsus Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı hayırsever gönül insanı Fevzi Ediz, Tarsus Şehir Mezarlığında kılınan cenaze namazını müteakip toprağa verildi.
​​​​​​​Cenaze törenine kaymakam Kadir Sertel Otcu ve belediye başkanı Haluk Bozdoğan da katıldı.
Ruhu şad mekanı cennet olsun..

 

………..….ooo…………..

MİLLİ YOL PARTİSİ TARSUS

İLÇE BAŞKANINDAN

ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMA MESAJI

Milli Yol Partisi Tarsus İlçe Başkanı Zekeriya Nuranoğlu 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108, yıl dönümü münasebetiyle ilgili bir  kutlama mesajı yayınladı.Milli Yol Partisi Tarsus İlçe Başkanı Zekeriya Nuranoğlu yayınladığı kutlama mesajında şunları ifade etti;

“Bugün Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü!

6 Şubat 2023 tarihinde 10 ilimizin etkilendiği depremin ardından Şanlıurfa ve Adıyaman’da yaşanan sel felaketleri nedeniyle,milletçe  buruk ve hüzünlü bir şekilde de olsa 108. yıl dönümünü kutladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi, tartışmasız olarak bütün bir Türk tarihinin en büyük ve sonuçları itibariyle de en önemli askeri zaferlerinden birisidir

 18 Mart Çanakkale Zaferi,Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askerlerine “Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler gelir, başka komutanlar hâkim olabilir.” dediği zaferdir.

Tarih boyunca birlik ve beraberliği ile parlak zaferlere imza atan aziz Türk milleti, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, vatan topraklarını dünden bugüne canı ve kanı pahasına korumasını bilmiş,108 yıl önce bugün, dünya tarihinden silinmeyecek bir büyük destan yazmıştır.

Çanakkale Zaferi  Türk milletinin varlığını sürdürmek için mücadele verdiği destansı bir zaferdir.Ve bu zafer tüm dünyaya  “Çanakkale geçilmez “ gerçeğini kabul ettirmiştir. Bu nedenle Çanakkale Zaferi, kahraman Türk Milleti’nin yeniden varoluş destanının adıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108’inci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.” dedi.

………..….ooo…………..

TİY,  NAZİLLİ MAÇI  BUGÜN

TFF 2. lig Beyaz grupta mücadele veren Tarsus İdmanyurdu , yönünü Nazilli maçına çevirdi.

Tarsus İdmanyurdu,  Pazar günü Nazilli deplasmanında mücadele edecek. Bu maç için takım hazırlıklarını tamamlayıp Nazilliye gitti.

Maç bugün  saat 14.00 de başlayacak.

 

………..….ooo…………..

Yakup Boncuk Huzurlu Günler Diler

Tel. 0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2. Bşk.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

..........Ooo...........

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar