Subscribe Us


BORSA YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


 İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Ticaret Borsası Yönetimine ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Ticaret Borsası Yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Burak Özdil” İlçe Yönetimi olarak meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşlarına yaptığımız bir dizi ziyaret kapsamında bölgenin önemli kuruluşlarından biri olan Tarsus Ticaret Borsası’na geldik. Özellikle hizmet noktasında cesaretli olunması gerektiğine inanıyorum. Tarsus Ticaret Borsası’nın bu anlamda bölgenin lokomotif kuruluşlarından birisi olarak görüyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında da Borsa Yönetimine ve Meclisine başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretleri için İyi Parti İlçe Başkanı Özdil’e ve ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Tarsus Ticaret Borsası Yönetimi ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, “Öncelikle size ve yönetiminize de hayırlı olsun. Borsa olarak kurumsal iş birliğine ve dayanışmaya önem veriyoruz. Bölgemizin el birliği ile çözülmesi gereken konuları var. Bu konular çözüm bulunamayacak konular değil ancak dayanışma, güç birliği ve empati gerekiyor. Çalışmalarınızda, size ve yönetiminize başarılar diliyorum. Ziyaretinizden ötürü yönetim kurulu ve meclisim adına teşekkür ederim” dedi.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Tarsus’un ekonomik ve ticari sorunları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar