Subscribe Us


2 NİSAN 2023- TARSUS MEKTUBU


 

2 NİSAN 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..….ooo…………..

TARSUS’TA OTİZM KARDEŞLİĞİ PROĞRAMINA DAVET

Tarsus ‘ta Otizm günü etkinliği ve konferansı bugün yapılacak.Otizm Derneği Başkanı Fatih Düzenli, çocukların topluma kazandırılması için elinden gelen çabayı gösteriyor.

2 Nisan Dünya Otizm günü nedeniyle  Otizm derneği bugün  Asutay işhanında saat 11.00 de  bir etkinlik yapacak..

………..….ooo…………..

İYİ PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI

İYİ Parti Türkiye genelinde Milletvekili Adaylarını belirlemek için Türkiye genelinde önseçim yaptı.Mersin’de iyi partiden Milletvekilliği A. Adayı olarak Müracaatını yapanlar iyi parti il, İlçe binalarında koyulan sandıklarda İYİ Parti  delegeler ve üyeleri kullandıkları oyları ile  Milletvekili Adaylarını Bir Nisan günü yapılan önseçinde belirlediler.

 İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Dört Dönem Tarsus Belediye Başkanlığı Yapan Bir Dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yapan Burhanettin Koçamaz yapılan önseçinde Mersin Genelinde Sıralamada Sandıktan Birinci olarak çıktı.ikinci olarak Yine Beş dönem Milletvekilliği yapan Ali Er Olarak çıktı.

İYİ parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil Yaptığı açıklanada Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi Türkiye Genelinde Bir demokrasi örneği göstermiştir. Milletvekili Adaylarını belirlemek için bir demokrasi  göstermiştir Milletvekili Adaylığı için müracaatını yapan adaylarımız demokrasinin gereği olarak iyi parti  Üyelerimizin ve Delegelerimiz Oyları ile Milletvekilleri Adaylarımız belirlendi. Türkiye genelinde yapılan önseçimlerinde bir kez daha iyi partinin halkın partisi olduğunu dedi.

 

………..….ooo…………..

KULAK KÖYÜNDE KAZA. 1 ÖLÜ

Tarsus Kulak köyünde bir otomobilin sulama kanalına devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti.Mehmet C.'in kullandığı 35 AK 5755 plakalı otomobil, Kulak köyünde sulama kanalına devrildi.Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.Ekipler, halat yardımıyla çıkarılan araçtaki sürücü Cengiz'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

………..….ooo…………..

ŞEHİT OLAN POLİS MEMURU MUSTAFA

ATA TRAŞ İÇİN MEVLİD OKUTULDU

Samsun’da görevi başında geçirdiği trafik kazası sonucu Şehit olan Polis Memuru Mustafa Ata Traş için baba ocağı Hacıhamzalı Mahallesinde düzenlenen mevlid ve iftar programına Mersin Valimiz Ali Hamza Pehlivan , milletvekili Baki Şimşek de katıldı.

Kaymakam Kadir Sertel Otcu ‘’Aziz Şehidimize Allah’dan rahmet ailesine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.’’ Dedi.

 

………..….ooo…………..

TARSUS’TA  BU PAZAR  SINAV  VAR

Tarsus’ta 2 Nisan Pazar günü Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı yapılacak. Sınav  öncesi Sınav Koordinasyon Kurulu Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu Başkanlığında toplandı.

Toplantıda sınav öncesi, sırası ve sonrasında alınacak tedbirler görüşülüp değerlendirildi.

…………..ooo….……….

SEÇMEN LİSTELERİ  İÇİN  BUGÜN SON  GÜN

14 Mayıstaki seçimler öncesi Tarsuslu muhtarlar seçmenleri  uyardı. Muhtarlar  “Muhtarlıklarda asılı olan seçmen askı listelerini Lütfen kontrol edelim. Eğer isminiz yoksa nüfus müdürlüklerine kayıt yaptıralım, yarın seçim zamanı  benim oyum niye  yoktu diye ona buna suç bulmayalım. Oy kullanmak vatandaşlık görevidir , lütfen bu görevimizi yerine getirelim” dedi. 2 Nisan akşamı listeler inecek.

 

………….ooo………….

TARSUS İDMANYURDU, BU PAZAR

PETROLSPOR  MAÇINA HAZIR

Tarsus İdmanyurdu ,  deplasmanda Afyonspor ile oynadığı maçı farklı kaybettikten sonra yönünü pazar günkü Petrolspor maçına çevirdi.

TİY 21 puanda .. Sarı lacivertliler önümüzdeki Pazar günü Tarsus’ta Petrolsporla karşılaşacak. Bu maç saat 15.00’de başlayacak. Takımımız Petrolspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

………..….ooo…………..

Yakup Boncuk Huzurlu Günler Diler

Tel. 0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2. Bşk.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

.

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar