Subscribe Us


30 NİSAN 2023- TARSUS MEKTUBU


 

30  NİSAN 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..….ooo…………..

HALK KART’TAN NİSAN AYINDA TOPLAM 9 BİN 95 KİŞİ YARARLANDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından vatandaş ve esnafın cebini rahatlatan Halk Kart’ın Nisan ayı tutarları  Tarsus dahil hesaplara yatırıldı.

Vatandaş ve esnafın zor zamanlarında da yanlarında olmaya devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Nisan ayı tutarlarını da hesaplara yatırdı.

Nisan ayı Halk Kart tutarları kapsamında da 5 bin 465 kişinin hesabına 300 TL, 3 bin 630 kişinin hesabına 500 TL olmak üzere toplam 9 bin 95 kişiye toplam 3 milyon 454 bin 500 TL yatırıldı.  

………..….ooo…………..

TARSUS İLÇE İNSAN HAKLARI KURULU

İZOCAM  TARSUS TESİSİ'Nİ ZIYARET ETTİ

Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu 2023 Mart ayı toplantısında alınan kararlar doğrultusunda '28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü' kapsamında İzocam A.Ş. Tarsus Tesisi ziyaret edilerek iş sağlığı ve güvenliği konularında incelemelerde bulunuldu.

Ziyarette, Tarsus SGK Müdürü Süleyman Metin, Tarsus İŞKUR Müdürü Kürşat Dal ve personelleri, Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu Bürosu adına Necdet Şimşek, İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyesi Emine Kuren hazır bulundu.

………..….ooo…………..

MHP’DEN KAYMAKAMA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Milletvekili Adayları Levent Uysal ve Ali Arı ve Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik ve İlçe Teşkilatı, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU’yu ziyaret etti.

 

………..….ooo…………..

SLOW FOOD YERYÜZÜ PAZARI’NA

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR!

Tarsus’ta Üreticilerin tüketiciler ile aracısız bir şekilde buluştuğu SLOW FOOD YERYÜZÜ PAZARI’na tüm halkımız davetlidir.

Kubat Paşa Medresesi Önü Makam Cami Yanı

 

………..….ooo…………..

MHP’liler Yemekte Buluştu

MHP Milletvekili adayları Dr. Levent UYSAL ve Dr.Ali ARI Kamu-Sen ve Türkav Başkan ve üyeleriyle buluştular.

Başkan Mehmet Çelik ‘’Yemeğe Mhp İlçe Başkanımız ve yönetimimiz, Mhp Mersin Milletvekilimiz Baki Şimşek, İl KAÇEP Başkanımız Fadime ŞEN, İlçe KAÇEP Başkanımız Yeşim İçgören, Ocak Başkanımız Ahmet Bebek, geçmiş dönem Belediye başkanımız Şevket Can’da katıldılar. ‘’ dedi.

 

………..….ooo…………..

 

BOZDOĞAN, ‘BAŞARAMAZSINIZ

DEDİLER, ONU DA BAŞARDIK!’’

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan tüm engellemelere rağmen tren yolunu yer altına aldıklarına değinerek” Bizim tek derdimiz Tarsus’umuz… Kentimizin geleceği için attığımız bu adım da başaramazsınız diyorlardı, “yapamazsınız, herkes denedi ama başaramadı, siz nasıl başaracaksınız” diyorlardı. Biz bu kentin haklarını alacağı, hak ettiklerine kavuşacağı günleri de göreceğiz. Tren yolu yer altına alınıyor. Bu mücadele de de yalnızdık ama yine başardık.  Dile getirdiğimiz bu büyük sorunu, halkımızın günden güne yaşadığı trafik problemlerini düşünerek aşıyoruz. Şu an kent genelinde çalışmalar başladı.  Tarsus’u il yapacağımız günleri de göreceğiz, Tarsus ve Tarsuslunun yaşam alanlarını rahatlatmak ve yaşam konforunu yükseltmek için çalışıyoruz. Tarsus’umuza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

………….ooo……………

TARSUS-POZANTI YOLUNDA

2 ÖLÜMLÜ KAZA..

Tarsus ‘ta Adana-Pozantı Otoyolu'nda kaza… 2 ölü..

Dün meydana gelen trafik kazasında, tıra çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

………..….ooo…………..

TARSUS İDMANYURDU’NDA,

ANKARASPOR  YENİLGİSİ

TFF 2. lig beyaz grupta Tarsus İdmanyurdu, dün Ankara’da farklı mağlup.

Sarı lacivertliler Ankaraspor ile karşılaştığı maçta da farklı mağlup oldu. 9-0.

İlk yarıyı ev sahibi 4-0 önde kapattı. 2. Yarıda da kalesinde 5 gol gören Tarsus İdmanyurdu, dün Ankara’da farklı mağlup olmaktan kurtulamadı.

………..….ooo…………..

 

Yakup Boncuk Huzurlu Günler Diler

Tel. 0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2. Bşk.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

..........Ooo...........

Not. Gündemin  Uzun Hali Doc

Dosyasında Var.  Dileyen Uzun  Okuyabilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar