Subscribe Us


ALİ GARANLI “TÜRK POLİSİ BÜYÜK FEDAKARLIKLARLA GÖREV YAPMAKTADIR”


 

TARSUS-HABER- Tarsusta Polis Bayramında günün anlam ve önemi hakkındaki konuşmayı Emniyet müdürü Ali Garanlı yaptı. Garanlı, Türk Polis Teşkilatı’nın  kuruluşunun 178.Yıldönümünü kutlamaktan büyük gurur ve onur duyduklarını belirterek “Bende bir Emniyet mensubu olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Garanlı özetle şunları söyledi: “Emniyet teşkilatımız terörle, narkotik ve örgütlü suçlarla mücadele başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında güvenlik ve huzurun korunmasında önemli görevler üstlenmekte, gece gündüz büyük fedakarlıklar, cesaret ve kahramanlıkla çalışmaktadır. Emniyet mensuplarımızın görevlerini ifa ederken en büyük gücü, halkın güveni ve vatan sevgisi ile yoğrulan yüksek vazife şuurudur.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 178. yıldönümünü kutlarken  büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 6 şubattaki depremde hayatlarını kaybeden şehitlerimize rahmet diliyorum.”

KAYMAKAM OTCU “POLİS,

DEVLETİN VİTRİNİDİR”

Tarsus  kaymakamı Kadir Sertel Otcu,  Polis bayramı nedeniyle  Emniyet teşkilatı mensuplarını kutlayarak “Polisimiz devletin vitrinidir. Ülkemizin huzun ve asayişi için her zaman dimdik ayaktadır. Halkımızın polisimize güveni tamdır. Polis, vatan ve millet için canını bile feda etmekten çekinmez. devletimiz, milletimiz ve kahraman Türk Polisi ilelebet var olsun” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar