Subscribe Us


BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN ODALARA BİRLİK BERABERLİK ZİYARETİ


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kentte faaliyet gösteren odaları ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi, belediyenin çalışmalarını anlatarak Tarsus’un kalkınması adına devam eden çalışmalardan bahsetti.  Başkan Bozdoğan gerçekleştirdiği oda ziyaretlerinde, kentin sosyo-ekonomik kalkınması noktasında beraber hareket edilmesi için birlik çağrısı yaptı.

 

Esnafları haklarının savunulmasında, birlik ve düzeninde önemli rol oynayan odalara ziyarette bulunan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus için yapımı devam eden projeleri anlatarak oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti. Başkan Bozdoğan, Yeni Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni, Madeni Sanatkarlar Odası’nı, Tarsus Servis Aracı İşletmeleri Esnaf Odası’nı, 1Nolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni, Ziraat Odası’nı, Ticaret ve Sanayi Odası’nı, Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’nı, Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı, Tarsus Ticaret Borsası’nı, Briketçiler, Karocular, Büzcüler, Mozaikçiler ve Büz Borucuları Odası’nı, Tenekeciler ve İnşaat Malzemeleri İmalat ve Satıcıları Esnaf Odası’nı, Fırıncılar Odası’nı, Kunduracılar Odası’nı, Tarsus Fotoğrafçılar Esnaf Ve Sanatkarları Odası’nı, Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı, Tuhafiyeciler Odası'nı ve Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Ziyaretlerin devam edeceği belirtildi.

 

Günün erken saatlerinde başlanılan ziyaretlerde Başkan Bozdoğan, belediye başkan yardımcıları ile odaları teker teker gezdi. Esnafların taleplerini dinleyerek çözüme ulaştırılması konusunda fikir alışverişinde bulundu. Tarsus'un il olması için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

 

“ESNAFLARIMIZI YAŞADIKLARI PROBLEMLERİ VE BEKLENTİLERİ BİLİYOR, BİRLİKTE İSTİŞARE EDEREK ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ.”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Kentimize daha kaliteli hizmet verebilmek, emekçilerimizin sorunlarını dinlemek ve her daim ilerlemeye yön olabilmek için odalarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızın yaşadıkları problemleri ve beklentileri biliyor, birlikte istişare ederek çözüme kavuşturuyoruz. Aynı zamanda belediyemizin projelerini, Tarsus’umuz için yaptığımız yatırımlar konusunda hizmetlerimizi anlatıyoruz.” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar