Subscribe Us


İYİ PARTİ ÖNSEÇİM YAPTI


 İYİ Parti Türkiye genelinde Milletvekili Adaylarını belirlemek için Türkiye genelinde önseçim yaptı.Mersin’de iyi partiden Milletvekilliği A. Adayı olarak Müracaatını yapanlar iyi parti il, İlçe binalarında koyulan sandıklarda İYİ Parti  delegeler ve üyeleri kullandıkları oyları ile  Milletvekili Adaylarını Bir Nisan günü yapılan önseçinde belirlediler.

 İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Dört Dönem Tarsus Belediye Başkanlığı Yapan Bir Dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yapan Burhanettin Koçamaz yapılan önseçinde Mersin Genelinde Sıralamada Sandıktan Birinci olarak çıktı.ikinci olarak Yine Beş dönem Milletvekilliği yapan Ali Er Olarak çıktı.

İYİ parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil Yaptığı açıklanada Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi Türkiye Genelinde Bir demokrasi örneği göstermiştir. Milletvekili Adaylarını belirlemek için bir demokrasi  göstermiştir Milletvekili Adaylığı için müracaatını yapan adaylarımız demokrasinin gereği olarak iyi parti  Üyelerimizin ve Delegelerimiz Oyları ile Milletvekilleri Adaylarımız belirlendi. Türkiye genelinde yapılan önseçimlerinde bir kez daha iyi partinin halkın partisi olduğunu dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar