Subscribe Us


MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ’NİN ACI GÜNÜ


 

İTFAİYE ÇALIŞANI NAZMİ ÇELİKKAYA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

  

Mersin Sanayi Sitesi içerisinde bulunan bir mobilya atölyesinde çıkan yangında göçük altında kalarak hayatını kaybeden Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı çalışanı Nazmi Çelikkaya, düzenlenen tören ile gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

 

Çelikkaya’nın görev yaptığı Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda düzenlenen törene Başkan Vahap Seçer’in yanı sıra, ailesi ve çalışma arkadaşları katıldı.

 

Törende yaptığı konuşmasında üzüntüsünü tarif etmesinin mümkün olmadığını söyleyen Başkan Seçer, “Üzüntümüz çok derin. Nazmi bizim evladımızdı. Nazmi'nin ailesi bizim ailemiz, çocuğu bizim evladımızdır. Allah rahmet eylesin. O bir görev şehididir” diye konuştu.

 

Mersin Sanayi Sitesi içerisinde bulunan bir mobilya atölyesinde meydana gelen yangının soğutma çalışmaları esnasında göçük altında kalarak hayatını kaybeden Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı çalışanı Nazmi Çelikkaya, mesai arkadaşları ve annesi Feride, babası Doğan Çelikkaya ve eşi Hatice ile oğlu Miraç'ın yanı sıra sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

 

“Çok sevilen bir çalışma arkadaşımızı kaybettik”

Çelikkaya’nın görev yaptığı İtfaiye Daire Başkanlığı’nda düzenlenen törende konuşan Başkan Vahap Seçer, üzüntüsünü tarif etmesinin mümkün olmadığını belirterek İtfaiye teşkilatımızın çok sevilen, işini iyi yapan, arkadaşları tarafından sevilen bir çalışma arkadaşımızı kaybettik” dedi.



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar