Subscribe Us


MHP Mersin Milletvekili Adayları, Basınla Kahvaltıda Buluştu


 Tarsus Haber/ MHP Mersin Milletvekili adayları Dr. Levent Uysal ve Dr. Ali Arı, Tarsus’ta basınla kahvaltıda bir araya geldi.

Ayana Restaurant’ta düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, MHP Tarsus ilçe başkanı Mehmet Çelik, MHP’li bazı belediye meclis üyeleri, partinin il ve ilçe teşkilatındaki yöneticileri, Ülkü Ocakları başkanı Ahmet Bebek ile basın mensupları katıldı.

 

MHP Tarsus ilçe başkanı Mehmet Çelik, “Partimiz Cumhur ittifakında yer alarak seçimlere kendi amblemi ile girerek seçime hazırlanmaktadır. 14 Mayıs’a hazırız. Ülkemizin yönetiminde söz sahibi olmak, Mecliste  her ilden temsilcimiz olması ve milletvekili seçtirmek için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz” dedi.

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz ise konuşmasında , Cumhuriyetin 100. yılında çok önemli bir seçime gidildiğini belirterek “Türkiye’nin yeni yüzyıldaki kader seçimine gidiyoruz. Dünyada güç, batıdan doğuya kayıyor. Gülü ülkeler ellerindeki gücü kaybetmek istemiyor. Türkiye de gelişen ve güçlenen bir ülke olarak bu konuda çok şanslı Türkiye’nin önünde ekonomik gelişme adına fırsatlar var. Güçlü devletler ellerindeki gücü Türkiye’ye kaptırmak istemiyor. Türkiye’yi sürekli kontrol altında tutmak isteyenler dışarıdan ülkemize müdahale ederek bizleri yönetmek istiyor. Türkiye, tam bağımsız güçlü bir ülke. Dünyada oyun kurucu bir ülke konumuna geldik.

 

 

Yeni seçimde meclise göndereceğimiz milletvekillerimizle, liderimizle ülkemizin geleceğini inşa etmekte katkımız olacaktır. Türkiye’nin birliği, bölünmez bütünlüğünü savunan, milletine devletine, bayrağına ezana saygısı olan herkes bizim için önemlidir” dedi.

 

ALİ ARI’NIN KONUŞMASI

 

MHP Mersin Milletvekili adayı Dr. Ali Arı basın mensuplarının  ilgi ve desteğine teşekkür ederek  başladığı konuşmasında “Biz gönül verdiğimiz partimizin her kademesinde ne görev verilirse seve seve yaparız. Milletvekilliği aday sıralamasında kaçıncı sarıda olursak olalım, partimiz ve ülkemiz, milletimiz için çalışırız, çalışıyoruz. Tek millet, tek bayrak düşüncesi ile gönülleri nakış nakış işliyoruz. Tarsus’ta ve Mersin’de tüm ilçelerimizi  geziyoruz, nakış nakış işliyoruz. Cumhur ittifakı içinde yer alarak yeni yüzyılda ülkemizin lider ülke konumuna gelmesi için çalışıyoruz. Cumhur ittifakının yeni dönemde de iktidar olarak hizmetlerini sürdürmesi için çalışıyoruz” diye konuştu.

 

LEVENT UYSAL’IN KONUŞMASI

 

MHP Mersin Milletvekili adayları Levent Uysal  ise basın mensuplarıyla birebir sohbet ederek ve sorularını alarak görüşlerini açıkladı.

 

Uysal “Biz Milletvekili adayları olarak sırasıyla bölgemizdeki tüm sektörlerin temsilcilerini ve sorunlarını dinliyoruz. Bu kez basının sıkıntı ve sorunlarını dinliyoruz. Basında bizim için çok önemli.  Bölgenin, insanların, sektörmlerin sorununu taleplerini dinliyoruz. bunları tesbit edip mecmliste çözümü için çaba harcayacağız” dedi.

 

 

Parti olarak  bölgede anket yaptırmadıklarını söyleyen Uysal “Biz bir  anket yaptırmadık. Ancak bölgemizdeki, yöremizdeki tüm oylara talibiz. Genel başkanımızın yolunda Mersin’i, Tarsus’u, tüm ilçelerimizdeki insanları kucaklıyoruz” diyerek il konusundaki görüşlerini ise şöyle açıkladı:

 

“Tarsus büyük bir kent. Bizim seçildikten sonraki birinci önceliğimiz Tarsus’un il olmasıdır. İl konusuna her zaman destek verdik vereceğiz. İl konusunda herkesin görüşlerini alacağız Destek verenlerle görüşeceğiz. Yine Çukurova Bölgesel Havaalanının adının Tarsus Havaalanı olması için gereken çalışmayı yapacağız. Cumhur ittifakı tekrar  seçildiğinde bölgemize ve Tarsus’a yeni işadamları ve yatırımcıların gelmesini sağlayacağız”

 

Uysal, Tarsus-Mersin Devlet otoban yolunun ücretsiz olması için gayret göstereceğinin de altını çizerek “Tarsus’ta sahil bandı yolunun tamamlanıp bu konuda eksikliklerini gidereceğiz. Başlanmış diğer hizmetleri de tamamlanması için takipçisi olacağız” dedi.

 

 

Uysal, son zamanlarda internet gazeteciliği ve basın ilan kurumu konularında gelişmeler olduğunu, bu hususta basının güçlenmesi ve sürekli gelir sağlayıcı konuları irdeleyerek destek olacaklarını sözlerine ekledi. Toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

 

Toplantı bitiminde siyasetçiler ve basın mensupları toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar