Subscribe Us


MHP’LİLER BASINLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ


 MHP Mersin Milletvekili adayları Dr.  Levent Uysal ve Dr. Ali Arı, Tarsus’ta basınla kahvaltıda bir araya geldi.

Bir restaurantta düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Mersin Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, MHP Tarsus ilçe başkanı Mehmet Çelik, MHP’li bazı belediye meclis üyeleri, partinin il ve ilçe teşkilatındaki yöneticileri, Tarsus Ülkü Ocakları başkanı Ahmet Bebek ile basın mensupları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe başkanı Mehmet Çelik, “14 Mayısta yapılacak genel seçime hazırız. Ülkemizin yönetiminde söz sahibi olmak, Mecliste  her ilden temsilcimiz olması ve adaylarımızı milletvekili seçtirmek için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz ise konuşmasında , Cumhuriyetin 100. yılında çok önemli bir seçime gidildiğini belirterek “Yeni seçimde meclise göndereceğimiz milletvekillerimizle, liderimizle ülkemizin geleceğini inşa etmekte katkımız olacaktır. Türkiye’nin birliği, bölünmez bütünlüğünü savunan, milletine devletine, bayrağına ezana saygısı olan herkes bizim için önemlidir” dedi.

MHP Mersin Milletvekili adayı Dr. Ali Arı, konuşmasında “Milletvekilliği aday sıralamasında kaçıncı sırada olursak olalım, partimiz ve ülkemiz, milletimiz için çalışırız, çalışıyoruz. Tek millet, tek bayrak düşüncesi ile gönülleri nakış nakış işliyoruz. Tarsus’ta ve Mersin’de tüm ilçelerimizi  geziyoruz.  Cumhur ittifakı içinde yer alarak yeni yüzyılda ülkemizin lider ülke konumuna gelmesi için çalışıyoruz. Cumhur ittifakının yeni dönemde de iktidar olarak hizmetlerini sürdürmesi için çalışıyoruz” diye konuştu.

Son konuşmayı yapan MHP Mersin Milletvekili adayı Levent Uysal  ise basın mensuplarıyla birebir sohbet ederek ve sorularını cevapladı.

Uysal “Biz Milletvekili adayları olarak sırasıyla bölgemizdeki tüm sektörlerin temsilcilerini ve sorunlarını dinliyoruz. Bu kez basının sıkıntı ve sorunlarını dinliyoruz. Basında bizim için çok önemli.  Bölgenin, insanların, sektörlerin sorununu taleplerini dinliyoruz. Bunları tesbit edip mecliste çözümü için çaba harcayacağız. Biz MHP olarak bölgemizdeki, yöremizdeki tüm oylara talibiz. Genel başkanımızın yolunda Mersin’i, Tarsus’u, tüm ilçelerimizdeki insanları kucaklıyoruz. Bizim seçildikten sonraki birinci önceliğimiz Tarsus’un il olmasıdır. İl konusuna her zaman destek verdik vereceğiz. Çukurova Bölgesel Havaalanının adının Tarsus Havaalanı olması için gereken çalışmayı yapacağız. “ dedi.

Uysal, Tarsus-Mersin Devlet otoban yolunun ücretsiz olması için gayret göstereceğinin de altını çizerek “Tarsus’ta sahil bandı yolunun tamamlanıp bu konuda eksikliklerini gidereceğiz. Başlanmış diğer hizmetleri de tamamlanması için takipçisi olacağız” dedi.

Uysal, son zamanlarda internet gazeteciliği ve basın ilan kurumu konularında gelişmeler olduğunu, bu hususta basının güçlenmesi ve sürekli gelir sağlayıcı konuları irdeleyerek destek olacaklarını sözlerine ekledi. Toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar