Subscribe Us


SEÇER, TÜRKİYE’Yİ DE MERSİN GİBİ GÜLDÜRECEKLERİNİ SÖYLEDİ


 

BAŞKAN SEÇER TOROSLAR GÜNEYKENT’TE ESNAF VE VATANDAŞLA BULUŞTU

SEÇER’E VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ

“HANGİ PARTİLİ OLURSA OLSUN, BÜTÜN MERSİNLİLER BENİM YURTTAŞLARIM”

Sık sık halkla ve esnafla buluşan Başkan Seçer’in bu seferki durağı Toroslar İlçesi Güneykent Pazar Yeri ile Güneykent Çarşısı oldu. Her fırsatta halkın arasında olduğu için vatandaştan olumlu tepkiler alan Seçer, gittiği her yerde olduğu gibi Güneykent Mahallesi’nde de esnaf ve vatandaşlar tarafından çok sıcak karşılandı.

Başkan Seçer’e ilginin ve sevginin yoğun olduğu Güneykent Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlar, ilk kez bir belediye başkanını bu kadar sık halkın içinde gördüklerini ve bundan da büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Esnaf ve vatandaşlarla gerçekleştirdiği sohbette Seçer, 14 Mayıs’tan sonra Türkiye’yi de Mersin gibi güldüreceklerini söyledi. Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin imkânlarını en doğruhizmetlere kullandıklarının altını çizerek, “Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediye başkanıyım ama hangi partili olursa olsun, bütün Mersinliler benim yurttaşlarım. Bunda herkes kendini rahat hissetsin” dedi.

Görevde olduğu 4 yıl boyunca her fırsatta vatandaşlar ve esnafla bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyip, çözümü için çaba gösteren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar İlçesi Güneykent Pazar Yeri ile Güneykent Çarşısı’nı gezerek yurttaşlarla hemhal oldu.

Pazar yeri ve çarşıda 7’den 77’ye her yaştan yurttaşla görüşen Başkan Seçer’e vatandaşlarda yoğun ilgi ve sevgi gösterdi. Gerçekleştirdiği halkçı projelerle Mersinlilerin takdirini toplayan Başkan Seçer’esaha ziyaretinde; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Toroslar ilçe Başkanı Cumali Akbaş, Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur, Güneykent Mahalle Muhtarı Abdullah Ayhan, Halkkent Mahalle Muhtarı Mehmet Çetin, Mevlana Mahalle Muhtarı Murat Yıldırak, Meclis üyeleri ile Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları eşlik etti.

İlk ziyaret Güneykent Pazar Yeri’ne oldu

Başkan Vahap Seçer’in Toroslar İlçesi Güneykent Mahallesi’ndeki ilk durağı; Güneykent Pazar Yeri oldu. Burada pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Seçer, pazarcı esnafına ‘Hayırlı İşler’temennisinde bulundu. Seçer, gittiği noktalarda vatandaşların ilgi ve sevgisi ile karşılanırken, vatandaşlara da ‘Hayırlı Ramazanlar’ dileğinde bulundu.Karşılarında Başkan Seçer’i gören esnaf ve vatandaşlar da bol bol fotoğraf çektirdi. Başkan Seçer, vatandaşlar ve esnafla sohbet ederek,onların taleplerini hem yerinde dinledi hem de gelen talepleri bürokratlarına not aldırdı.

Seçer, 14 Mayıs’tan sonra Türkiye’yi de Mersin gibi güldüreceklerini söyledi

Başkan Seçer, esnaf ve vatandaşlarla gerçekleştirdiği sohbette 14 Mayıs’tan sonra Türkiye’yi de Mersin gibi güldüreceklerini söylerken, vatandaşlar da Başkan Seçer’i sürekli olarak halkın içinde görmekten duydukları mutluluğu paylaştılar.Başkan Seçer, Güneykent Pazar Yeri ziyaretinden sonra Güneykent Çarşısı’na geçerek buradaki esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Seçer burada da esnafla sohbet ederken, 15 Mayıs sabahında güzel bir güne uyanacaklarının vurgusunu yaptı. Seçer gittiği her noktada vatandaşın olumlu tepkisini aldı.

Seçer: “Hangi partili olursa olsun, bütün Mersinliler benim yurttaşlarım”

Güneykent Çarşısı içerisinde yer alan bir kıraathaneye de uğrayan Başkan Seçer, burada da vatandaşla sohbet etti. Vatandaşlar da Seçer’eMersin Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinde çok memnun olduklarını aktardı. Kıraathanede oturan vatandaşla sohbet eden Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi’ninimkânlarını en doğru hizmetlerde kullandıklarının altını çizerek,“4 yıl içinde pandemisinden krizine, siyasal gerginliklerine kadar çok büyük sıkıntılar yaşandı. Ona rağmen bugünlere sağ salim geldik. 1 ay sonra da seçim var. Ben öncelikli olarak Mersin’de huzurlu bir seçim geçmesini isterim. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediye başkanıyım ama hangi partili olursa olsun, bütün Mersinliler benim yurttaşlarım. Bu konudaherkes kendini rahat hissetsin. Onun için huzurlu bir seçim geçirmemizi arzu ederim. Kentimizde siyaseten bir gerginlik olmasını arzu etmeyiz. Bunun için de üzerimize düşeni yaparız. Herkes sandığa gidecek, özgürce oyunu kullanacak. Kim kimi tercih eder, o kendi hür iradesine bağlı. Hepsine saygı duyarım”dedi.

Başkan Seçer’in pazar ve esnaf ziyaretleri esnasında da Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından vatandaşlara Pazar çantası ve çocuklara oyuncak dağıtımı yapıldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar