Subscribe Us


BOZDOĞAN MEDYADDA CANLI YAYINA KATILDI

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, gündeme dair soruları yanıtlamak üzere bir canlı yayın programına katıldı. Tarsus’ta sürdürülen çalışmalar, projeler ve tüm gelişmelerin değerlendirildiği canlı yayın programında Başkan Bozdoğan, 2023 genel seçimlerine sayılı günler kala Tüm Tarsusluları sandıklara oy vermeye çağırdı. Bu seçimlerin Türkiye’nin geleceği ve refahı için önemli olduğunu belirten Başkan Bozdoğan, “Bu seçim akıl ve bilimin seçimi, bu seçim Atatürk’ün yolu ve ilkeli insanların seçimi.  Seçim bitince çok mutlu olacağız, daha güzel, daha özgür, daha adil bir sabaha uyanacağız. Bu demokrasi şöleninde herkesin oy kullanmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan gündeme dair soruları yanıtlamak üzere katıldığı canlı yayın programında Tarsus’un son durumlarını anlattı. Başkan Bozdoğan seçimlere az bir süre kala tüm vatandaşları sandıklara oy kullanmaya davet etti. Tarsus Belediyesi’nin devam eden proje ve çalışmalarının da anlatıldığı programda Başkan Bozdoğan, kültür ve sosyal faaliyetlerin yanı sıra, esnafa, çocuklara ve gençlere yönelik çalışmalarını anlattı.

 

“TARSUS BELEDİYESİ ÖRNEK BİR BELEDİYE”

“Göreve geldiği günden bu yana her daim eşitlik vurgusuna dikkat çeken Başkan Bozdoğan, “Ben Tarsus halkına hizmet için varım, ayrım yapmadan ırk, din, dil ayırmadan nasıl belediye başkanı olduysam öyle de ayrım yapmadan görevime devam edeceğim. Ben seçim alanında halkıma ne dediysem onu yapıyorum. Sahil bandı açılacak dedim açılacak, tren yolu alttan geçecek, Tarsus il olacak, Tarsus’un büyük hamleleri olacak, lojistik merkezi olacak, tren yoluyla, hava yoluyla kara yoluyla var olacak. Çünkü burası çok kutsal kadim bir yer. Değerini herkesin bilmesi lazım. Belediyemiz birçok hizmetiyle örnek belediye olarak biliniyor. Tarsus Belediyesi’nin örnek belediye olarak anlatılması bana gurur veriyor. Daha fazla çalışacağız bizim kentimizin 400 bin nüfusu var. “dedi.


Genel seçimlere yönelik sorulan soruları cevaplayan Başkan Bozdoğan, “Millet ittifakı olarak elbette kazanacağız, en önemlisi 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacak bu kesin. Çok partili parlamenter sisteme özellikle tam geçiş olacak. Halkımız, Cumhuriyet Halk Partili Belediyeleri ile tanıştığında nasıl kentlere huzur geldiyse, Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olunca da tüm Türkiye’de bu huzur, sevgi dili hâkim olacak. Herkesin daha özgür olması düşüncelerini söylemesi, umutlarını tazelemesi, yepyeni adaletli dürüst insanların görevin başına gelmesi şart. “dedi.

 


Yorum Gönder

0 Yorumlar