Subscribe Us


GAZETECİ-TELEVİZYONCU, YAZAR İSA AYDIN’I RAHMETLE ANIYORUZ


 Tarsus’un yetiştirdiği ender insanlardan olan Gazeteci, TV proğram yapımcısı ve yazar arkadaşımız İsa Aydın’ı vefatının 10. yılında rahmetle anıyoruz.

16 Mayıs 2013 tarihinde gece evinde geçirdiği kalp krizi sonrasında  gittiği Devlet Hastanesinde durumunun ağırlaşması üzerine hayata gözlerini kapayan İsa Aydın aramızdan ayrılalı tam 10 yıl  geçti.

MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan, gerek sanatçı yönüyle, gerekse gazeteci ve yazarlık yönüyle Tarsus ve Mersin’de adından övgüyle bahsedilen bir meslektaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü ve acısını  bugün bile yaşadıklarını belirterek “Aynı zamanda MEDYAD’da çalışma arkadaşımız olan İsa Aydın ağabeyimizin ani vefatının üzerinden bugün koca bir 10 yıl geçti. Ancak yaptıkları ve söylemleri ile, halkımıza karşı gösterdiği hizmetleri ile hep akıllarda yer etti. MEDYAD’da oluşturduğumuz “ANI” köşesi ile diğer merhum meslektaşlarımızı unutmadığımız gibi İsa Aydın ağabeyimizi de unutmuyor, vefatının 10. yılında özlem, sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar