Subscribe Us


KURULACAK KONTEYNER KENT İÇİN BOZDOĞAN’A YETKİ


 TARSUS-HABER- Tarsus Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Başkanlığında, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Komisyondan gelerek meclise sunulan 2 evrak oy birliğiyle kabul edildi. Önemli açıklamalarda bulunan Başkan Bozdoğan, Hürriyet Konutları projelerinin bitirileceğini, balıkçı pazarının güncel durumunu, Oto Galericiler Sitesi’nin kat irtifakı için Tapu Sicil Müdürlüğü’ne müracaat edildiğini ve birkaç gün içerisinde kat irtifakının yapılıp ihale usulü satış işlemlerinin yapılacağını ve Tarsus’a kazandırılacak 11 yerin açılışının siyasi yasaklardan dolayı ertelendiğini söyledi.

 

Tarsus Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Komisyonlardan gelen evraklar görüşülerek karara bağlandı.  2022 Mali Yılı Kesin Hesabı ve ekleri ile ilgili komisyon kararı ve  Tarsus Belediyesi’nin Adıyaman iline kurulacak olan konteyner kent için 2 milyon 500 bin TL (KDV Dahil) harcama yapılması için Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'a yetki verilmesi oy birliğiyle onaylandı.


 “İMAR BETON OLARAK A GRUBU KARNEYİ ALDIK”

Alınan kararların hayırlı olmasını dileyerek Tarsus adına yapılan projelerle ilgili bilgi veren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden İmar Beton olarak A grubu karneyi aldık. Mersin il genelinde 3 tane firmanın sahip olduğu bir karne oldu. A sınıfı müteahhitlik belgesi müteahhitlerin ulaşamadığı ve kolay alamadığı bir evre. Bu önemli bir evrak.” diyerek ileride yapılacak olan inşaatlarda çok işe yaranılacağını belirtti.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar