Subscribe Us


MERSİN VE TARSUS’LU ŞAİRLERİN DE KATILDIĞI KİTAP GALASI YAPILDI


 YAKUP BONCUK- Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize hediyesi olan muhteşem Cumhuriyet'in 100.Yılında Atatürk Ve Cumhuriyet Şiirleri Antolojisi” tamamlandı ve kitabın gala proğramı yapıldı.

Tarsuslu Şair Fatma Özger Bilgiç ve Çanakkale'li şair Orhan Oyanık tarafından hazırlanan kitap için 100’ün üzerinde şair kitapta yer almak için başvurdu.

Şair Fatma Özger Bilgiç ve Orhan Oyanık ''Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize hediyesi olan muhteşem eser Cumhuriyet için muhteşem şiirlerle bezenmiş muhteşem bir kitap hazırladık.

Hep birlikte güzel bir esere imza attık..Birçok şiirimize: ilham olan bu güzel, iki konu her yazan kalemi zorlamadan akan su gibi mısralar aktı. Cumhuriyet'imizin kuruluşunun 100.yılı olması dolayısıyla “Cumhuriyet'in 100.Yılında Atatürk Ve Cumhuriyet Şiirleri Antolojisi” adlı bir eser ortaya koymak bizler için onur ve gurur vesilesidir. Çünkü böyle bir yüzyıl bir daha olmayacak. Konusu Atatürk ve Cumhuriyet olan şiirlerinizle hep birlikte güzel bir esere daha İmza atmak bizleri onurlandırdı.

Hepimiz de biliyoruz ki etkinlikler, programlar gelip geçici. Dünyada baki kalacak olan şeyler yazıp çizdiklerimiz ortaya koyduğumuz eserlerimiz, kitaplarımız olacak. Bu düşünce ile çıktığımız yolda yanımızda olup bizleri destekleyen tüm şiir yürekli dostlarımıza  teşekkür ediyoruz.

Beğendiğiniz en güzel Atatürk ve Cumhuriyet ile ilgili şiirlerinizin yer aldığı kitaplarımızı tüm şairlerimize iletiyoruz. Siz değerli usta kalemleri bir araya getirerek, yeni yüzyıla ve Türk edebiyatına damgasını vuran güzel bir esere hep birlikte imza attık. Ne mutlu hepimize” dediler.

GALA  ANKARA’DA YAPILDI

“Cumhuriyet'in 100.Yılında Atatürk Ve Cumhuriyet Şiirleri Antolojisi” adlı bir eserin tanıtım ve galası başkent Ankara’ya yapıldı. 

Buradaki gala proğramına  yurt içinden ve yurtdışından olmak üzere yüze yakın şair ve ozan katıldı. Gala öncesi ve sonrasında  Anıtkabir, eski Ulucanlar cezaevi ve Ankara’nın tarihi yerleri gezilerek gala proğramı neticelendirildi.

Haber. Yakup Boncuk Tel.0533 3248800






Yorum Gönder

0 Yorumlar