Subscribe Us


Toroslarda “Şiir Yazma” ve “Kompozisyon” Yarışması sona erdi


 MERSİN-HABER- Mersin Gençlik Eğitim ve Kültür Vakfı (MEGEV) ile Mersin Aydın Düşünce Derneği (MADÜM) öncülüğünde; Toroslar Kaymakamlığı, Toroslar Belediyesi ve Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen “Şiir Yazma” ve “Kompozisyon” Yarışması sona erdi.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde Toroslar İlçesi’ndeki ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

 

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmanın ödül töreni, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı. Vatan ve millet sevgisini satırlara döken çocukların ve gençlerin milli ve manevi duygularla yazdığı şiir ve kompozisyonlar büyük alkış aldı.

 

Ödül törenine; Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Tülücü ve Şube Müdürleri, MEGEV ve MADÜM Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nihat Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı

Yorum Gönder

0 Yorumlar