Subscribe Us


VEYİS AVCI'DAN 14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER VE ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI


 TARSUS-HABER- Mersin İli Ziraat Odaları Koordinasyon Başkanı, Tarsus Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veyis Avcı '' Çiftçilerimiz, ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, sofralarımıza ulaşan türlü nimetin üretiminde alın teri dökerek, yoğun emek sarf eden kesimlerin başında gelmektedir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, “Milli ekonominin temeli ziraattır.” sözleriyle, tarım sektörünün ülkemiz ekonomisinin temel taşı olduğunu belirtmiştir. Bölgemizde tarım ve hayvancılığın kalkınması bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Bu kapsamda Mersin İlimizin , Tarım ve Hayvancılıkla iştiğal eden çitfçilerimizin destekleyicisi olacağız.'' dedi.

Avcı şunları söyledi:

''Bu vesileyle, emekleriyle toprağı yoğuran, sezonları süresince alın terini eksik etmeyen, soframıza gelen her türlü nimette büyük emeği geçen ve emeklerini, üretime dönüştüren tüm çiftçilerimizin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyor, bol kazançlı, bereketli, sağlıklı bir yıl geçirmelerini temenni ediyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bizim için her şeye katlanan, her zaman yanımızda olan, değeri biçilemeyen Annelerimizin , Anneler Gününü Kutluyorum…

Veyis Avcı

Mersin İli Ziraat Odaları Koordinasyon Başkanı, Tarsus Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar