Subscribe Us


TABİT tarafından düzenlenen bisiklet kursuna 48 kadın katıldı


 TARSUS-HABER- Kısa adı TABİT olan - Tarsus  Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu  tarafından  düzenlenen  bisiklet kursuna 48 kadın kursiyer katıldı.

Ekip sorumlusu Gökhan ÖZBERK  ‘’Katılımcılardan , yüzde 90 başarı oranıyla 43 kursiyer bisiklet sürmeyi öğrenmiştir. Bu kurslarda bizler için en büyük mutluluk, yıllar boyu bisiklet sürmekten uzak kalmış yada bırakılmış kadınlarımızın yılların verdiği kaybı bazılarının bir saatte , bazılarının ise 3 saatte kapatarak pedal çevirmeyi ve dengede durmayı öğrendiğini görmektir. Bir çocuğun yürümeyi öğrendiği zamanki sevinci gibidir bisiklet sürmeyi öğrenmenin mutluluğu. Ve bu heyecan öyle güzeldir ki gece rüyasında bile pedal çevirir bisiklet sürmeyi yeni öğrenen bir insan . En güzeli de ne oluyor biliyor musunuz. Bisiklet sürmeyi bir saatte öğrettiğiniz bir kursiyerin başka bir kursiyere bisiklet sürmeyi öğretmek için yardımcı olmasını görmek . İşte öğretmenin en büyük hazzı öğrettiğin şeyin yayılarak devam etmesidir.

Bu güzel ve manevi hazzı yüksek olan etkinlikte , kursiyerlere yardımcı olan , bisiklet sürmeyi öğreten ve bunun için hiç bir karşılık beklemeden ter döken tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Ekleyen. Yakup Boncuk

Yorum Gönder

0 Yorumlar