Subscribe Us


TÜM EMEKLİLERİN SENDİKASI'NDAN COŞKULU ETKİNLİK

2017 Tüm Emeklilerin Sendikası Tarsus Şubesi ve Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Yaz'a Merhaba pikniğinde Tarsus Gençlik Kampında üyeleri ile bir araya geldi.
Pikniğe Tüm Emeklilerin Sendikası ve Pir Sultan Abdal Kültür Derneği üyeleri yoğun ilgi gösterdi.
Tarsus Şube başkanı Hüseyin Pala , Tüm Emeklilerin Sendikası Merkez Yürütme Kurulu, Dış İlişkiler sekreteri ,Genel Başkan Yardımcısı Nihal Sırdaş, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Başkanı Feyzullah Metin, CHP ilçe başkanı Ozan Varal, Eğitim Sen Şube başkanı Yasemin Yücel, Tüm Emeklilerin Sendikası Tarsus Şube sekreteri Ayşegül Butcher konuşma yaptılar.
Etkinlik Ramazan Pekgüleç sunumunda coşku ile sürdü.
Türküleri ve sazları,enstrümanları ile Pir Sultan Abdal Kültür Derneği korosu Alper ve Metin eşliğinde etkinliğe neşe ve canlılık kattılar.
Tarsus Folklor Araştırma Derneği saz ve sözleri ile katılımcıları coşturdular.
İsmet Karabulut yönetiminde Tarsusa Katkı verenler derneği KADIN RİTİM GURUBU ritim ve nostaljik şarkıları ile etkinliğe renk kattılar.
Pikniğe yaklaşık üyeler ve konuklarla birlikte yaklaşık 400 kişi katıldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına Belediye Başkanı Vahap Seçer'e,kamp sorumlusu Tufan Dokucu, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı sorumlusu Şerife hanım Vahap Seçer adına saksıda çiçek dağıttı. Kendisine Teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Ayrıca Ali Uyan, Serdar Gökayaz ve ulaşım sorumlusu Soner Yetgin'e teşekkür mesajları iletildi.
Tarsus Belediyesi Müzik ses düzeni sağladığı için ve Belediye Başkanımız Sayın Haluk Bozdoğan çiçekli kutlaması için teşekkür edildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından piknik yemeği ve çay,su servisi için teşekkür edildi.Tüm katılımcılara teşekkür edilerek saat:18.30'da etkinlik sona erdi.
Güzel bir etkinlik oldu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar