Subscribe Us


3-4 TEMMUZ 2023- TARSUS MEKTUBU


 

3 TEMMUZ 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

…………OOO…………..

KURBAN BAĞIŞLARIMIZ

YERİNE ULAŞTI

Tarsus Müftülüğü ve TDV Tarsus Şubesi tarafından Tarsus’ta 105 adet kurban kesimi yapılarak muhtaç ailelere teslimi yapıldı.

Tarsus Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Tarsus Şubesi görevli ve gönüllülerince 105 adet kurban usulüne uygun kesilerek Tarsus’ta ikamet eden yaklaşık bin aileye ve depremzede misafirlere payları ulaştırıldı.

Ayrıca Tarsus’ta “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla yürütülen kampanya sonunda 976 vekalet yoluyla kurban, toplam 49 ülkede ve yurt içinde kesildi. Kesilen kurbanların etleri bölgedeki ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Hayırseverler tarafından vakfımıza emanet edilen kurbanlar sayesinde evine et girmeyen aileler faydalandı.

Bağışta bulunan ve kesim-dağıtımda gayret gösteren görevlilerimize teşekkür ediyoruz.

 

…………OOO…………..

TARSUS’A YENİ İKİ OTOPARK

Şehirde otopark sorunu had safhada.

Başkanla canlı yayında konuşmalarda bu konuyu da gündeme getirdiler.

Belediye başkanı Haluk Bozdoğan da  Tarsus’ta bayramdan hemen sonraki günlerde iki otopark açacaklarını söyledi. Biri Kleopatra kapısı meydanı, diğeri eski Adliye arkası, yani şimdiki müzenin arka tarafı. Bu iki otoparkın açılması  otopark sorununa tam çare olmaz ama en azından yaraya merhem olur

 

…………OOO…………..

TARSUS CHP’DE DELEGE

SEÇİMLERİ BAŞLIYOR

Tarsus’ta CHP ilçe teşkilatında CHP delege  seçimleri  bugünden itibaren başlıyor.

Bu hususta şahsıma telefon açıp konuyu soruyorlar. Bana intikal edenlere göre, bugün CHP Tarsus ilçe başkanı Ozan Varal nezaretinde delege seçimleri başlıyor. Kim seçilecek kim seçilmeyecek göreceğiz. Bizim  dileğimiz Tarsus CHP’de fırtına kopmadan delege seçimlerinin yapılması. Kendi partilileri arasında uyum içinde bu işin gerçekleştirilmesi gerekir. Çünkü bu delege seçimi çok önemli. Partiye kayıtlı üyeler şu anda durum ne olur bilmeyiz diyor.

Evet bizde bu delege  seçimi ne olur nasıl olur bilemeyiz.  Delege seçimi bugün başlayıp çok çetin geçeceğe benziyor. Sonuç nasıl olur onu da zaman gösterecek..

…………OOO…………..

İŞGEM’E YENİ MÜDÜR

Tarsus’ta kurulu bulunan İŞGEM’e  yeni müdür atandı. İŞGEM’de kurulduğu günden bu yana genel müdürlüğünü yapan Adem Gül’ün işine son verildi. Yalnız orada 1-2 ay yeni gelecek müdüre görevi devredene kadar öncülük yapacak. Bir 45-50 gün daha orada kalacak.

Adem Gül’ün yerine genç, dinamik işadamı, yine yönetimde olan Ali Şahin getirildi. Ali Şahin şu anda İŞGEM’in yeni genel müdürü oldu. Ali Şahin, işten anlayan ve yıllardır İŞGEM yönetiminde bulunan biri. Ali beyin genel müdürü olması camiada olumlu bulundu ve sevinç yarattı. Müdürlüğü Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın imzasıyla onaylandı.

Ali Şahin kardeşimize yeni görevi hayırlı uğurlu olsun diyoruz.

…………OOO…………..

ÇAMLIYAYLA HALKI YAZ DOSTUM

KONSERLERİYLE MÜZİĞE DOYDU

Yazın gelmesiyle birlikte Mersin’in bütün ilçelerinde ezgilerini vatandaşla buluşturan Mersin Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrasının yeni durağı bu kez Tarsus Çamlıyayla oldu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’ in Kurban Bayramının 3. Gününde Çamlıyayla Katlı Otopark Ve Pazar Yeri’nin açılışının ardından Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası sanatçıları sahne aldı. ‘Yaz Dostum Konserleriyle’ sevilen şarkıları çalan orkestra, vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Yaz Dostum Konserleri’ ilçelerde hız kesmeden bütün coşkusuyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hem kent merkezinde hem ilçelerde gerçekleştirdiğiYaz Dostum Konserleri’nin’bu kez adresi Tarsus Çamlıyayla oldu.

Kurban Bayramı’nın 3. gününde Başkan Vahap Seçer’ in Çamlıyayla Katlı Otopark Ve Pazar Yeri açılışını gerçekleştirdikten sonra ilçede Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası’nın sahne aldı. Repertuvarını son dönemin sevilen parçalarıyla oluşturan orkestra, vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Özdülger: “Vatandaşlarımız müziğin büyüsüyle şehrin tadını doyasıya çıkarsınlar”

Haziran ayı boyunca Anamur'dan Mut’a, Bozyazı’dan Aydıncık’a, Tarsus’tan Silifke’ye kadar Mersin’in bütün ilçelerinde ‘Yaz Dostum Konserleri’ni’ vatandaşlarla buluşturduklarını ifade eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger,Biz her zaman bahsettiğimiz gibi müzikle şifalanmak istiyoruz ve vatandaşlarımızı dolu dolu müzik etkileriyle buluşturuyoruz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası ve Türk Halk Müziği Orkestrası ile birlikte Mersin’in her yerinde vatandaşlara müzik dinletileriyle keyifli vakit geçirmelerini istediklerini söyleyen Özdülger, “Vatandaşlarımızın, müziğin büyüsüne kapılarak güzel hayaller kurmasını ve bu güzel şehrin tadını doyasıya çıkartarak yaşamalarını istiyoruz” diye konuştu. Özdülger,“Mersin Büyükşehir Belediyesi Sanat Toplulukları olarak vatandaşlarımız, müzikle ve sanatla, bizimle kalsınlar” diye de ekledi.

“Çamlıyayla Halkı Pop Orkestrasıyla doyasıya eğlendi”

Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası’nı eğlenceli bularak, keyifli zaman geçirdiğini belirten Yakup Şimşek, “Çalan şarkılar gençlere yönelik o yüzden mutluyuz. Burada zaman gayet güzel geçiyor” dedi.

Tesadüf eseri konsere denk gelerek güzel zaman geçirdiğini ifade eden Hülya Terlikoğlu ise, “Gençlerle birlikte eğleniyoruz, konserlerin devamlı olmasını istiyoruz” dedi.

Konsere katılan gençlerden Ece Naz Akgöz, “Burada olmaktan çok memnunum. Şarkılar tam bize hitap ediyor” şeklinde konuştu.

Konserde eğlenen gençlerden Sıla Ergül, “Çamlıyayla’da konserlerin sürekli olmasını diliyoruz. Konser gerçekten çok güzeldi” dedi.

Çamlıyayla halkı için konseri çok faydalı bulduğunu dile getiren Sedef Öksüz, “Özellikle çocuklarım için konseri çok güzel buldum. Çamlıyayla çok aktif bir yayla. O yüzden konserlerin devamlı olmasını diliyoruz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer’ e teşekkür ederek yapılan projelerin ve etkinliklerin halkı mutlu ettiğini söyleyen Bilge Eker, “Böyle etkinlikler bizleri çok mutlu ediyor. Bu harika orkestra için teşekkür ediyoruz. Enerjileri çok muhteşemdi” diye konuştu.

…………OOO…………..

TARSUS’TA 1 AYDA 4 KİŞİ SUDA BOĞULDU.

Türkiye'de son 1 ayda hava sıcaklığının yükselmesiyle serinlemek için deniz, göl, gölet ve sulama kanallarına giren ya da kazalar nedeniyle su kaynaklarına düşen 55 kişi yaşamını yitirdi. Tarsus’ta 1 aileden 3 kişi ve ayrıca 1 kişi olmak üzere 1 ayda 4 kişi suda boğuldu.

…………OOO…………..

TARSUSLU GAZETECİ İSA ÇAKICI

TEKRAR HASTANEYE YATTI

Tarsuslu gazeteci İsa Çakıcı’ya yaptığı bir haberden dolayı Mersin’de çirkin saldırı yapıldı.Olay tepki gördü.

Olay 1 Temmuz günü  Mersin Viranşehir mevkiinde meydana geldi. Çakıcı ‘’Çok şükür iyiyim Toros Devlet Hastanesi'nde Tedavi altına alındım. İğne, emar ve pansuman oldum .Sadece ağrılarım var 

Doğru haber yapmanın acı reçetesini aldık. Darp raporunu da almış durumundayız

Bana saldıran Kimliği belirsiz kişilerden tabi ki, de şikayetçiyim.’’ dedi.

 

…………OOO…………..

TARSUS DAHİL ÖĞRENCİLERE

TERCİH YARDIMI

LGS merkezi sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih başvuruları bugün başladı.  Öğrencilerimiz 19 Temmuz saat 17.00'ye kadar tercih işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

        Öğrencilerimiz merkezi sınav puanıyla öğrenci alan okullar, yerel yerleştirmeyle öğrenci alan okullar ve pansiyonlu okullar olmak üzere 3 grupta tercih yapabilecek. Merkezi sınavla öğrenci alan okulların belirlenen kontenjanlarına, puan üstünlüğüne göre yerleştirme yapılacak. Yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullarda ise sırasıyla öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanı üstünlüğü, özürsüz devamsızlık gün sayısı baz alınacak.  Yerleştirme sonuçları ve boş kalan kontenjanlar, 24 Temmuz'da ilan edilecek.

       Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Adem Koca LGS tercih süreci hakkında ''Sevgili öğrenciler, sizi çok seviyor ve önemsiyoruz. Bu süreçte çok çalıştınız, emek verdiniz. Bütün gayemiz verdiğiniz emeklerin karşılığının yapılacak merkezi sınavlarda da hakkıyla alınmasıdır. Bu sebeple meslekleri tanımanız, mesleklerin gerektirdiği özellikleri öğrenip kendinize uygun meslek alanlarına yönelebilmeniz için okullarda LGS ve YKS Tercih Danışmanlığı Komisyon'u kurulmuştur. Doğru tercihler yapabilmeniz adına Milli Eğitim Bakanlığımızın LGS Tercih Robotu yer almaktadır. Tercih edebileceğiniz okul, alan ve programları seçmenizde bu profesyonel destek hizmetlerini kullanabilirsiniz. Tercih sürecinizde hepinize başarılar diliyorum.'' dedi.

…………OOO…………..

 

TARSUSLULAR ORMANLARA GİRİŞ

KONUSUNDA YASAK BAŞLADI

Mersin  Valiliği, ormanlık alanlara giriş çıkışları ve tescilli piknik mesire alanları dışında ateşli piknik yapılmasını yasakladı.

Bu kapsamda, Mersin  genelinde ormanlık alanlara görevliler dışında 1 Temmuz ile 31 Ağustos tarihleri arasında girişler yasaklandı.

Alınan kararlar şöyle:Yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte bölgemizde sıcaklık değerlerinin artacağı, buna dayalı olarak oluşabilecek olağanüstü hava durumları nedeniyle İlimizde orman yangınlarının ortaya çıkabileceği değerlendirilerek, ülkemiz ve milletimiz için paha biçilmez değere haiz olan ormanlarımızı yangına karşı korumak amacıyla aşağıdaki kararlar alınmıştır.

Madde 1 - Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında, 6831 sayılı Orman Kanunu'nun 74’üncü maddesi ve 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 9 ve 66’ıncı maddeleri uyarınca Mersin İli sınırları içerisindeki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz 2023 - 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında yasaklanmıştır. Bu tarihler arasında ormanlık alanlara sadece görevlendirilmiş yetkililer girebilir.

Tarım ve Orman Bakanlığınca kiraya verilen ilimizdeki piknik ve mesire yerleri işleticileri, orman idaresi ile yapmış oldukları sözleşme hükümlerine istinaden faaliyetlerine devam etmekle birlikte orman yangınlarına karşı her türlü tedbiri alacaklardır. İşleticilerin alması gereken tedbirler, orman teşkilatının ilgili birimleri tarafından denetlenecektir.

Madde 2 - Bu ormanlar çevresinde ve içinden geçen yollarda orman kenarında mola vermek ve piknik yapmak, mangal, semaver ve ateş yakmak yasaktır.

 Madde 3 - Orman Yasasının 31 ve 32’inci maddeleri kapsamında olan mahaller başta olmak üzere, orman içi, orman bitişiği ve ormanla ilişiği olmayan mahalleler de dahil olmak üzere anız, bağ-bahçe, zeytinlik ve tarla temizliğinden meydana gelen dalların ve her türlü bitki örtüsünün yakılması yasaklanmıştır.

Madde 4 - Orman alanı civarındaki tesisler ile sanayi kuruşları, orman alanlarını etkileyebilecek her türlü faaliyet nedeniyle oluşabilecek yangın riskine karşı, önleyici bütün tedbirleri eksiksiz alacaklardır.

 Madde 5 - Enerji nakil hatlarının yapım ve bakımı ile ilgili kuruluşlar (TEDAŞ ve TEİAŞ) hatlarının özellikle ormanlık alanlardan geçen bölmelerinde gerekli bakımları gerçekleştirecek, yangın riskine karşı her türlü tedbiri alarak, gerektiğinde enerji kesintisi uygulayacaklardır.

Madde 6 - Tüm belediyelerimiz, orman içi, orman kenarı ve bitişiğinde bulunan çöp toplama alanları çevresinde koruma bandı oluşturacak ve yangın riskine karşı gerekli iş makinelerini (dozer, loder, kepçe) hazır bulunduracaklardır.

 Madde 7 - İlçe Kaymakamlıklarımız ve Orman Bölge Müdürlüğü koordinasyonunda genel kolluk ve orman kolluğundan oluşturulan denetim ekipleri gözetim ve denetimlerini etkin bir şekilde yapacaklardır. Gerekli hallerde ilçe Kaymakamlarımızın emriyle tüm kamu ve özel sektör imkanları kullanılarak yangına karşı etkili müdahale edilmesi sağlanacaktır.

Madde 8 - Bu karar Mersin ili sınırlan içerisindeki tüm ormanlık alanlarda uygulanır.

Madde 9 - Yukarda belirtilen karar ve önlemlere aykırı hareket edenler hakkında 6831 sayılı Orman Kanunu, Türk Ceza Kanunu ve Kabahatler Kanunu uyarınca idari ve adli işlem yapılacaktır.

Madde 10 - Bu karar hükümleri 01.07.2023 - 31.08.2023 tarihleri arasında uygulanır.

…………OOO…………..

TARSUS’TA BERBERLERDE

YAZ MESAİSİ  BAŞLADI

Tarsus’ta her yıl Haziran ayında uygulanan yaz mesaisi bu yıl 1 Temmuz tarihi itibariyle başladı.

Okulların tatile girmesiyle yaz tatiline giren berberler işyerlerini Cumartesi günleri saat 15.00’den itibaren kapatıyordu. Bu yıl yaz tatilinin hemen akabinde kurban bayramı olması ve berberlerin bayramda iş yapabilmeleri açısından yaz tatili 1 Temmuz 2023 itibariyle başladı. Tarsus’ta berber esnafları Eylül ayına kadar işyerlerini cumartesi günleri saat 15.00’den itibaren kapatacak, pazartesi sabahı açacaklar.

…………OOO…………..

 

 

 

4 TEMMUZ 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

…………OOO…………..

TARSUS BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

2023 Yılı Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı 11. Birleşimin 1. Oturumu Gündemi belli oldu.

 Tarsus Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı 11. Birleşimin 1. Oturumu 04.07. 2023 Salı Günü saat 14.00'da Belediye Meclis Salonunda gerçekleşecektir.

 

Meclis Gündemi

04.07.2023 Salı günü saat 14.00'de toplanacak olan, 2023 yılı 11. Birleşimin 1. Oturumu Olağan Meclis Toplantısı Gündemidir. 

GÜNDEM MADDELERİ:

 1-Açılış, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

 2-Belediye Müdürlüklerinden gelen evrakların görüşülmesi ve karara bağlanması.

 3-Komisyondan gelen evrakların görüşülmesi ve karara bağlanması.

 4- Dilek ve öneriler.   5- Kapanış.

…………OOO…………..

GÜL BAHÇESİ İÇİN SÖZ VERİLDİ

Tarsus’ta Hz. Danyal A.S. makamı çevresine GÜL BAHÇESİ yapılması önerildi.

Gazeteci Mustafa Erdoğan Tarsus  Belediye başkanı Haluk Bozdoğan ile bayram öncesi yaptığımız canlı yayın sohbet proğramı hayli ilgi gördü… Başkan Bozdoğan da  benim konuyu tekrar gündeme getirmemden sonra verdiği cevapta  “Makam mevkiinde Hz. Danyal A.S. çevresini düzenleyeceğiz, gül bahçesi olabilir” dedi.

Çünkü orası hem otopark olmuştu, hem de oraya cafe yapılmış, birde gençler patenle kayma alanı yapmış. Belediye başkanı Haluk Bozdoğan’ın görev süresi 8-9  ay sonra doluyor, sonra seçim var. Neyin ne olacağını şimdiden bilemeyiz. O nedenle bizim talebimiz, başkan  inşallah burayı hemen yaparda GÜL BAHÇESİ olarak hizmete açar.

Birde burayı kime yaptırırsa o kişinin işi rast gider.

…………OOO…………..           

BÜYÜKŞEHİR SINAV ÖNCESİ DE

SONRASI DA ÖĞRENCİLERİN YANINDA

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sınavlara hazırlanan öğrencilerin sınav öncesi verdiği ücretsiz kurs hizmeti ile de sonrasında rehber öğretmenlerin verdiği danışmanlık hizmetiyle de yanlarında oluyor. Kısa süre önce yapılan LGS sonuçları açıklandı. Tarsus’tan Anamur’a kadar bulunan Büyükşehir’in kurs merkezlerinde 1131 öğrenci sınava hazırlandı ve il genelinde 24 öğrenci yüzde 1’lik dilime girdi. Çok sayıda öğrenci de fen lisesi gibi nitelikli okullar için Büyükşehir’in Kurs Merkezlerinde rehber öğretmenler eşliğinde puanlarına göre tercih yapacak.

 Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire’sine bağlı Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezlerinde Liselere Geçiş Sistemi’ne (LGS) hazırlanan öğrenciler için tercih süreci başlıyor.

Kurs merkezlerinde tercih danışmanlığı yapılacak

 

Yıl boyunca Tarsus’tan Anamur’a kadar bulunan kurs merkezlerinde 1131 öğrenci sınava hazırlandı. Sınavın açıklanmasıyla il genelinde 24 öğrenci yüzde 1’lik dilime girdi. Ayrıca Fen Liseleri gibi nitelikli liselere yerleşmesi beklenen çok sayıda kurs merkezi öğrencisi heyecanla tercih dönemini bekliyor.

 

Ortaöğretim kurumları tercih süreci 3-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu süreçte 10 ilçede bulunan 14 LGS Kurs Merkezinde Büyükşehir’in alanında uzman rehber öğretmenleri tarafından tercih danışmanlığı desteği verilecek. Büyükşehir bu yıl da hayatlarında önemli bir basamak olan karar sürecinde hem öğrenciler hem de ailelerin yanında yer olacak.

…………OOO…………..

TARSUS KAYMAKAMI EMEKLİLERİ

ZİYARET EDECEK

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, bugün Emekli derneklerini ziyaret edecek. 30 Haziran emekliler günü nedeniyle kaymakam Emeklilerin gününü kutlayacak.

…………OOO…………..

 

TARSUS’TA BOĞULMALARA DİKKAT

Havaların ısınmasıyla suya giren çocuk ve gençler çoğaldı. Dün Bağlar mahallesinde DSİ kanalına giren bir çocuk boğulma tehlikesi atlattı. Sudan çıkarılan çocuğa 112 ekibi müdahale edip hayata dönderdi.

…………OOO…………..

DELEGE SEÇİMLERİNİN 2 GÜNE

SIĞDIRILMASI DOĞRU OLMADI

CHP Tarsus ilçe eski başkanı Ali İlk  “Tarsus CHP’de delege seçimlerini 2 güne sığdırmak doğru değil. Mesela 10 mahalleyi birgün diğerlerini diğer günlerde yapmak daha doğru olurdu. Yani delege seçimleri bir hafta yada 10 günde tamamlansa daha doğru olurdu. Bu tür seçimlerde mevcut ilçe yönetimi hep bir adım önde olur” dedi.

…………OOO…………..

İKİ DERNEK BAŞKANI BULUŞTU

TARDOBDER'de  Başkan Yardımcısı Dr. M. Emin Polat, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Barman ve TAŞYAD Bşk. Tarsus Şairler Ve Yazarlar Derneği Başkanı Doğan Akpınar Hocamız ile güzel bir sohbet gerçekleşti.

Ümran Yıldırım “Doğan  beyle ve yönetimimizle ileriki günlerde yapacağımız projeler üzerine konuştuk.Hepinize selam ve sevgiler sunarız.” dedi.

…………OOO…………..

ESHAB-I KEHF ANITINA KİM  ZARAR VERDİ

Tarsus Cengiz Topel lisesi kavşağındaki Eshabı Kehf anıtına kim zarar verdi. Geçen hafta yapılan saldırı esrarını koruyor. Tahribat yapanların kamera kayıtları ile bulunmasına çalışılıyor.

…………OOO…………..

TARSUS İDMANYURDU TRANSFERE HIZ VERDİ

 

-TFF 3.Lig  1. Grup ekiplerinden  Tarsus idmanyurdu,  2023-2024  futbol sezonu öncesi  dış transferde  şimdiye kadar  9 oyuncu ile anlaşma sağladı. 

 

Tarsus idmanyurdu Yönetim Kurulu Başkanı  Cem Kavalcı  ve yönetimi yeni sezona "VEFA VE FEDA" sloganıyla  girecek olmasıyla birlikte Amatör  Ligi  ekiplerinin tecrübeli oyuncularını  kadrosuna katarak Tarsus 'u ve Tarsus idmanyurdu 'nu en iyi şekilde temsil etmenin hedefliyor. 



Statü gereği transfer tahtası kapalı olan 3. Lig ekipleri kadrosuna takviye yapmaları  amacıyla Amatör  oyuncu transferi yapabiliyor. Transfer tahtasını  kapalı olan  Sarı lacivertli  ekipte Amatör  oyuncu transferi yaparak kadrosunu güçlendirdi. 



Tarsuslu Teknik Direktör  İbrahim  İnan  ile anlaşan Sarı lacivertli ekip,  Sol Bek Emirhan Ünal, Santrafor Ramazan Zengin, Kaleci Mustafa Öztürk, Orta Saha Mustafa Köseoğlu, Sağ Bek Metehan Kavalcı, Stoper Şehmuz Durak, Stoper Cemal Kavalcı ile kadrosunu güçlendirdi.

SON 2 TRANSFER

Takımımız 2001 doğumlu orta saha mevkinde görev yapan aslen Tarsuslu olan Mert CANPOLAT ile anlaşmıştır. Futbolcumuz “VEFA” ve “FEDA” diyerek memleketinin takımı adına terinin son damlasına kadar savaşacağını ve büyük camiamızı hak ettiği yerlere tekrardan getirmek için tüm mücadelesini sahaya yansıtacağını söyledi.

Mert CANPOLAT’ın daha önce oynadığı takımlar;

Sivasspor, Ceyhanspor, Yozgatspor ve son olarak Devrek Belediye Spor olmuştur. Anlaşmanın futbolcumuz ve takımımız adına hayırlı olmasını diliyoruz!

Mert ÖZDESTİCİ!

Tarsus’un evlatları yuvaya dönmeye devam ediyor. Takımımız 1998 doğumlu orta saha mevkinde görev yapan eski futbolcumuz Mert ÖZDESTİCİ ile anlaşmıştır. Futbolcumuz büyük bir “VEFA” ve “FEDA” örneği göstererek memleketinin takımı adına savaşmak ve hak ettiği yerlere yeniden getirmek için tüm fedakarlıkları yapmıştır.

Mert ÖZDESTİCİ’nin daha önce oynadığı takımlar;

Tarsus İdman Yurdu, İskenderunspor ve Dersimspor olmuştur. Anlaşmanın futbolcumuz ve takımımız adına hayırlı olmasını diliyoruz!

…………OOO…………..

Yakup Boncuk Huzurlu Günler Diler

Tel. 0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2. Bşk.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

..............Ooo...............

Not. Gündemin  Uzun Hali Doc

Dosyasında Var.  Dileyen Uzun  Okuyabilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar