Subscribe Us


“ÇAMLIYAYLA DA BİZİM, ANAMUR DA BİZİM TARSUS DA BİZİM”


  

Başkan Vahap Seçer, Kurban Bayramı'nın 3. günü Çamlıyayla'nın Sarıkavak, Atdağı ve Fakılar mahallelerine ziyaret gerçekleştirerek Çamlıyayla halkı ile bir araya geldi.

 

Parti ayrımı gözetmeksizin vatandaşlara hizmet ulaştırdığını söyleyen Başkan Seçer, “Biz iyi iş yapmak peşindeyiz. Benim yaptığım hizmetlerin, emeğimin, gecemi gündüzüme katarak nasıl Mersin halkına hizmet ediyorsam bunu vatandaşımın görmesini bilmesini ve seçimlerde de ona göre tavır almasını arzu ederim” dedi.

 

Yayla bölgelerinde özellikle yaz aylarında yoğun nüfus artışı yaşandığına dikkat çeken Başkan Seçer, ilçe belediyesinin imkanlarının ihtiyaç duyulan hizmetleri yapmaya yetmeyeceğini söyledi. Seçer, “Çamlıyayla da bizim, Anamur da bizim Tarsus da bizim. Böyle de devam edecek” diye konuştu.

 

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı'nın 3. günü de mahalle ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Bayram dolayısıyla Çamlıyayla ilçesine bağlı Sarıkavak, Atdağı ve Fakılar mahallelerini ziyaret eden Seçer, Çamlıyayla halkı ile bir araya gelip bayramlarını kutladı.

 

Seçer'e ziyaretlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, Çamlıyayla İlçe Başkanı Seher Sorma, CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, mahalle muhtarları, meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları eşlik etti.

 

Ziyaretlerine ilk olarak Sarıkavak Mahallesi ile başlayan Seçer, tüm Sarıkavaklıların bayramlarını kutladığını söyledi. Başkan Seçer, kendisi gibi düşünen belediye başkanlarının hizmeti yaparken sadece kendi partilisine değil herkese yönelik hareket ettiklerini söyledi. Seçer, “CHP’li belediye başkanıyız ama hizmette herkesin belediye başkanıyız. Bazı gerçekleri bilmeliyiz. Grup yolları dışında merkezde 15 metrelik ve daha büyük caddeler dışında Büyükşehir’in yolu yok. Muhtarlar bilir bunu” dedi.

 

Çamlıyayla’nın toplam 14 mahallesinin yaz nüfusu ile kış nüfusu arasında ciddi fark olduğunu belirten Seçer, “İlçe belediyesi bunun altından kalkamıyor. Hangi başkanı getirsen kalkamaz.  8-10 bin yerleşik nüfusa göre istihkak geliyor. Fakat yazın nüfus 100-120 bin oluyor. Bunun altından kalkması mümkün değil. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak benim dönemimde özellikle yaylalık alanlarda ‘İlçe Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi’ demeden imkânlarımı seferber ediyorum. Çünkü o yolları ben yapmazsam kimse gelip yapmayacak. Biz bunları yapıyoruz ve bilinmesini istiyoruz” diye konuştu. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar