Subscribe Us


Çamlıyayla Katlı Otopark ve Pazar Yeri'nin açılışı gerçekleştirildi


 

Başkan Vahap Seçer, Büyükşehir'in Çamlıyayla'ya vizyon katan projelerinden biri olan Çamlıyayla Katlı Otopark ve Pazar Yeri'nin açılışını gerçekleştirdi.

 

Mersin’in tüm ilçeleri ile harika bir kent olduğunun altını çizen Başkan Seçer, “Bütün bir Mersin coğrafyamız harika bir kent. Çok dinamik, üreten, çalışkan, güzellikleri olan bir kent” dedi.

 

Mersin’in nüfusunun resmi olarak 1 milyon 970 bine ulaştığını ancak, depremzede yurttaşların yanı sıra farklı ülkelerin nüfusuna mensup insanlarla birlikte yaklaşık 2 milyon 600 bin insana hizmet sunulduğunu ifade eden Başkan Seçer, “Mersin’in süratle ama süratle yeni yatırımlarının önünün açılması lazım” diye konuştu.

 

Mersin halkının kendisine verdiği görevi başı dik, alnı açık olarak 5 yılı tamamlayana kadar devam ettireceğini dile getiren Seçer, “Bundan kimsenin endişesi olmasın. 31 Mart 2024’te de Allah kerim, pehlivanlar meydana çıkar, kimse minderden kaçmasın” dedi.

 

Hizmete alınan Çamlıyayla Katlı Otopark ve Pazar Yeri’nin,haftanın belirli günlerinde öncelik üretici kadınlar olmak üzere Pazar yeri olarak kullanılacağını söyleyen Seçer, “Bu katlı otopark Mersin merkezde yaptığımız inşaatların lüksünde bir otopark. Burada ısıtma var. Burası çok modern bir otopark” diye konuştu.

 

Mersin’in Türkiye’nin özeti olan bir kültür mozaiği olduğunu, Mersin’in kıymetinin daha çok bilinmesi gerektiğini, Türkiye’de ve dünyada daha çok tanınması gerektiğini vurgulayan Başkan Seçer, “Ben Büyükşehir Belediye Başkanınız olarak her yerde Mersin demekten bıkmayacağım, usanmayacağım. Benim günlerim, gecem, gündüzüm Mersin” ifadelerini kullandı.

 

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi'nin “Kat kat hizmet, kat kat mutluluk” mottosuyla hayata geçirdiği Çamlıyayla Katlı Otopark ve Pazar Yeri'nin açılışını gerçekleştirdi.

 

Başkan Seçer'in ilçelere vizyon katan projelerinden biri olan ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sonucu Çamlıyayla ilçesine bağlı Kale Mahallesi'nde hizmete geçen Çamlıyayla Katlı Otopark ve Pazar Yeri ile Çamlıyayla merkezde özellikle yaz aylarında ve hafta sonları yaşanan trafik sorunu çözüme kavuşacak. Otoparkın zemin katında haftanın belirli günlerinde pazar yeri oluşturulmasının yanı sıra, alanda konser ve açık hava film gösterimi gibi sosyal aktiviteler de gerçekleştirilebilecek.

 

Açılış öncesi Çamlıyayla merkezde esnaf ziyareti yapan Seçer, dükkanları gezerek esnafa ve alışveriş yapan vatandaşlara ‘İyi bayramlar’ diledi. Seçer’e yoğun ilgi gösteren esnaf ve vatandaşlar,Büyükşehir’in hizmetlerinden ötürü Seçer’e teşekkür etti. Ziyarette bir vatandaş da Seçer’e iğne oyası bir broş hediye etti.

 

Ardından açılışa geçen Seçer'e Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Çamlıyayla İlçe Belediye Başkanvekili Osman Yasin, meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları eşlik etti.

 

Açılışta konuşmasına tüm Çamlıyayla halkının bayramını kutlayarak başlayan Başkan Seçer, Başkanından Genel Müdürü’ne, Genel Müdürü’nden Daire Başkanlarına kadar Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ekiplerinin haftalar öncesinden tüm Mersin halkının güzel bir bayram geçirmesi için hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.“Tarsuslularda Anamurlularda Mutlularda Mersin merkezde yaşayanlar da merak etmesinler,  emin ellerdeler” diyen Seçer, konuşması öncesi kendisine hediye edilen ve yakasına taktığı Çamlıyaylalı kadınlar tarafından üretilen el emeği iğne oyasını göstererek, bu ürünlerin tanıtımının önemine dikkat çekti.

 

“Bütün bir Mersin coğrafyamız harika bir kent”

Mersin’in tüm ilçeleri ile harika bir kent olduğunun altını çizen Başkan Seçer, “Bütün bir Mersin coğrafyamız harika bir kent. Çok dinamik, üreten, çalışkan, güzellikleri olan bir kent.  Ekonomisi Türkiye'nin sayılı ekonomilerinden. Türkiye'nin ilk 5-6ı da vergisini veren bir kent. Bunlar çok önemli özellikler, çok dinamikleri var. Çok aktif genç bir nüfusu var” dedi. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar