Subscribe Us


18-19 AĞUSTOS 2023- TARSUS MEKTUBU

 

18 AĞUSTOS 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

…………OOO…………..

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI  BUGÜN TARSUS’A GELİYOR

Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ,  bugün Tarsus’a geliyor. Zafer Partisi ilçe başkanı Nilgün Oktan Dilki yaptığı açıklamada  genel başkanlarının bugün (18 Ağustos Cuma günü)  saat 17.30 da Tarsus’ta olacağını söyledi.

Özdağ Tarsus’a gelişinde Kuşlu Cami olarak bilinen Küçük Minare Camisi karşısında yer alan Zafer Partisi Tarsus ilçe binasının açılışını yapacak.

…………OOO…………..

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KÖY

 ŞENLİKLERİ TARSUS VE

ÇAMLIYAYLA’DA TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Köy Bizim Şenlik Bizim” programları sıcak yaz günlerinde keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

 

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda; diğer ilçelerde olduğu gibi Tarsus kırsalı ve Çamlıyayla’da da düzenlenen etkinlikler vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştiriliyor.

 

Drama atölyesinden gölge oyunlara, yüz boyama atölyesinden sosis balona, interaktif dans atölyesinden geleneksel oyunlara kadar dolu dolu geçen programlarda çocuklara Vahap Amcalarının gönderdiği hediyeler ve ikramlıklarda dağıtılıyor.

 

“Her Köy Bizim Köyümüzdür sloganıyla gerçekleşen programlar bu yaz sezonunda Tarsus’a bağlı Karakütük, Pirömerli, Ardıçlı, Karadiken, Meşelik, Keşli, Kızılçukur, İncirlikuyu, Yanıkkışla, Sıraköy, Belen, Sağlıklı, Eskişehir, Dorak, Boztepe, Alibeyli, Kaleburcu, Göçük, Kaklıktaşı, Kaburgediği, Yalamık, Kuşçular, Kurbanlı, Çukurbağ, Çokak, Böğrüeğri, Gülek, Kumdere, Avadan Mahallesi ve Cinköy’de gerçekleştirildi.

 

Çamlıyayla’da ise merkezin yanı sıra Sarıkoyak, Kisecik ve Sebil Mahallelerinde düzenlendi.

 

Etkinlikler program dahilinde devam edecek.

………….OOO…………..

BÜYÜKŞEHİR KURS MERKEZLERİ

TARSUS KURS MERKEZİ DAHİL

YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA HAZIR 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri yeni döneme hazır. YKS’ye hazırlanacak öğrenciler için dersler 21 Ağustos’ta, LGS’ye hazırlanacak öğrenciler için ise dersler 4 Eylül’de başlayacak. Yeni dönem öncesi kurs merkezi sorumluları ve rehberlik öğretmenleri ile yapılan değerlendirme toplantısında hem yeni dönem ders başlangıç tarihleri, hem de öğrenciler için tüm yıl boyunca yapılacak sosyal etkinlikler planlandı. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet veren Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri yeni döneme hazır. Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü öncülüğünde, bir önceki yılın değerlendirildiği ve yeni eğitim-öğretim yılının planlandığı bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Tüm kurs merkezlerinin sorumluları ve rehberlik öğretmenlerinin katılımıyla yapılan değerlendirme toplantısında hem derslerin başlayacağı tarih, hem de yıl boyunca öğrenciler için yapılacak sosyal etkinlikler planlandı.

Yapılan toplantıda geçtiğimiz eğitim yılının istatistiki verileri de paylaşılarak, yapılan sosyal etkinliklerin öğrenci üzerindeki olumlu etkileri konuşuldu. Yeni eğitim-öğretim yılının hedeflerinin de konuşulduğu toplantıda, sosyal etkinliklerin ve veli ziyaretlerinin öğrenci başarısı üzerindeki etkisine değinildi.

Kurs merkezlerinin başarı oranı 2023 yılında daha da arttı

2022 yılında yapılan YKS’de ilk 5 bine Büyükşehir Belediyesi Kurs Merkezleri’nde hazırlanan öğrencilerden 17’si girerken, 2023 yılında bu sayı 23’e çıktı. 2022 yılında yapılan YKS’de ilk 10 binde 32 öğrenci yer alırken, 2023 yılında bu sayı 44 oldu. 2022 yılında yapılan YKS’de ilk 50 bine giren öğrenci sayısı ise 151 iken, 2023 yılında bu sayı 218’e yükseldi.

Büyükşehir Belediyesi Kurs Merkezleri’nde LGS’ye hazırlanan öğrencilerden 2022 yılında 44’ü Fen Lisesi’ni, 58’i Nitelikli Anadolu Lisesi’ni kazanırken, 2023 yılına gelindiğinde Fen Lisesi’ni kazanan öğrenci sayısı 134’e, Nitelikli Anadolu Lisesi’ni kazanan öğrenci sayısı ise 116’ya yükseldi.

 

………….OOO…………..

MALATYALILAR DERNEĞİNİN

AŞURE ETKİNLİĞİ 27 AĞUSTOSTA

Tarsus Malatyalılar Derneği Başkanı Metin Beylik,  27 Ağustos Pazar günü Muharrem ayı münasebetiyle üyelerini aşure dağıtımına  davet etti.

Başkan Metin Beylik’in mesajı şöyle:

“Yas-ı Matem Muharrem ayı içerisinde bulunmaktayız. Haksızlık karşısında hiçbir zaman susmayan, adaletin ve doğruluğun yanından ayrılmayan Hz. Muhammed'in torunu İmam Hüseyin ve beraberindeki masum insanların Kerbela'da şehit edilişinin yıl dönümü olan Muharrem ayı ve aşure günü, en derin ve kanayan yaralarımızdandır.

Yurttaşlarımız insan sevgisini odak olarak kabul ederek Muharrem ayında oruçlarını tutarlar. 27 Ağustos Pazar günü dernek binamızda aşure lokması ikram edeceğiz” dedi.

………….OOO…………..

KIZILMURAT MAHALLESİ MUHTARI

DURAN TOPÇUPARLAK “24 SAAT

MAHALLEMİN HİZMETİNDEYİM”

Tarsus  Kızılmurat mahallesi muhtarı Duran  Topçuparlak “24 saat mahallemin hizmetindeyim” dedi.

Duran  Topçuparlak, günün her saatinde mahalleyi gezip dolaştığını, bizzat mahalle halkıyla görüştüğünü belirterek “Mahallemizde sıkıntı ve sorun olduğunda bunları ilgili yerlere ve kurumlara bildiriyoruz. Hırsızlık olaylarının önlenmesi konusunda Emniyetimize bilgi verip yardımcı oluyoruz. Mahallemizde en büyük sıkıntı, eski ve  metruk evlerin çok oluşudur. Bunların yıkılması veya tehlikenin önlenmesi için belediyemize sürekli bilgi verip destek istiyoruz. Bu konuda mahalle halkımızın da desteğine ihtiyacımız var. Tarihi bir mahallede ikamet ederken, yıkılmaya yüz tutmuş binalarında yıkımı veya tadilatı konusunda yardım istiyoruz” dedi.

 

………….OOO…………..

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, ÜZÜM SIKMA

MAKİNESİ DESTEĞİNE TARSUS’TAN BAŞLADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi üzüm sıkma makinesi desteğine Tarsus’un Cinköyü mahallesinden başladı. Üzüm üretiminin yoğun olduğu mahallelerden biri olan Cinköyü Mahallesi üreticileri verilen makine sayesinde 1 ton üzümü 1 saatte sıktı, günlerce üzüm çiğneme derdinden kurtuldu.  Kış için ürettikleri ve ev ekonomisine katkı sağladıkları pekmez, pestil, bandırma gibi ürünleri de kısa sürede yapan üreticiler zaman ve iş gücünden tasarruf sağladı. Makine desteği sayesinde pekmez kazanları şimdiden üzüm suyuyla doldu.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi, 2023 yılında planladığı üzüm sıkma makinesi desteğine başladı. Tarsus’un Cinköyü Mahallesi’nden başlayan destek kapsamında Cinköyü Sulama Kooperatifi’ne üzüm sıkma makinesi hibe edildi.

 

330 hanenin bulunduğu ve yıllık yaklaşık 150 ton civarında üzüm sıkılan mahallenin üreticilerinin yüzü gelen makine sayesinde güldü. Üzümleri; eski usul yönteme göre çuvallara doldurup çiğneyerek suyunu çıkarmak için günlerce uğraşan üreticiler makine sayesinde 1 saatte 1 ton üzüm sıkabiliyor. Yapılan makine desteği sayesinde pekmez kazanları şimdiden üzüm suyuyla doldu.

 

Üzüm üretiminin yoğun olduğu bölgeler seçildi

 

Makine ve ekipman desteğini üretilen ürünün çeşidine ve yoğunluğuna göre yapan Tarımsal Hizmetler Dairesi, üzüm üretiminin yoğun olduğu ilçelere ekipman desteğine başladı.

 

Üzüm üretiminin yoğun olduğu bölgelerden biri de Tarsus’ta bulunan Cinköyü Mahallesi. Üzümden ürettikleri ürünlerle geçimini sağlayan bölge sakinlerinden bazıları, üzüm sıkma işlemi günlerini aldığı için zamanla üretimi terk etmeye başlamıştı. Büyükşehir’in verdiği makine sayesinde işlemin ortalama 1 saatte bittiğini gören sakinler yeniden üretim yapmak için kolları sıvadı. Makine desteğine en çok sevinenler ise üzüm sıkma işiyle ağırlıklı olarak ilgilenen kadınlar oldu. Günlerce üzüm çiğneme derdinden kurtulan kadınlar, kışlık hazırlıklarını kısa sürede tamamlıyor.

 

Üzümden yapılan pekmez, pestil, bandırma gibi birçok yöresel ürün, makinenin sağladığı süre avantajı sayesinde kısa sürede üretiliyor. Üretici; makine sayesinde zamandan ve iş gücünden tasarruf sağlarken, üründen verim kaybı da yaşamıyor. Ayrıca, makine sayesinde üzümler steril bir ortamda sıkılıyor.

 

………….OOO…………..

DARIPINARLI ŞEHİDİMİZ İÇİN

YEMEK VE DUA ETKİNLİĞİ YAPILDI

 Tarsus ve Çamlıyayla eşrafından şehidimiz Oğuzhan Sezer’in vefatının yıldönümü nedeniyle dua ve yemek etkinliği yapıldı,. Darıpınarı köyünde dün köy merkezinde saat 18.00’de düzenlenen  Kuranı Kerim tilavetine, şehidin ailesi, köylüleri ve  Çamlıyayla belediye başkanı İsmail Tepebağlı da katıldı.

……….…OOO…………..

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, TARSUS

DAHİL VASSAP İHBAR HATTI KURDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi “Kriz Merkezi’mizin telefonlarındaki yoğunluğu dikkate aldık, yeni WhatsApp hatlarımızla da taleplerinizi dinliyoruz.

‪Muhtarlarımız aracılığıyla da taleplerinizi bize iletebilirsiniz.

‪Sağlımız için lütfen evde kalın.”” dedi.

‪WhatsApp:

‪0531 571 46 37-38-39

‪Telefon- 0324 533 37 21

……….…OOO…………..

MÜFTÜ ALİ CAN’A VEDA YEMEĞİ

Tarsus Müftüsü Ali Can’ın tayininin çıkması nedeniyle  veda yemeği verildi. İşadamı Tufan Kürklü  veda yemeğini karşıladı. Veda yemeğine Emniyet Müdürü Ali Garanlı , bazı  daire müdür ve amirleri ile hocaefendiler katıldı.

 

……….…OOO…………..

ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN

TARSUSLU  GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Geçtiğimiz hafta sonu elektrik tesisatı yapımı sırasında yüksek akıma kapılarak ağır yaralanan Tarsuslu Osman Karaca hayatını kaybetti.

Olay Mersin'in Akdeniz İlçesinde meydana gelmişti.  İddiaya göre özel bir firmada elektrik ustası olarak çalışan üç çocuk babası 38 yaşındaki Osman Karaca, çalıştığı sırada yüksek voltaja kapıldı.

Olay yerindeki arkadaşları tarafından 112'ye bilgi verilirken sağlık ekipleri ağır yaralı olan Osman Karaca'yı şehir hastanesine sevk etti. Dört günlük yaşam savaşını Tüm çabalara rağmen kaybeden genç elektrik ustası memleketi Tarsus'un Camilimanda Mahallesi'nde toprağa verildi.

Kuzeni Abdullah Karaca, olayla ilgili hukuksal takibimizi sürdüreceğiz dedi.

 

……….…OOO…………..

 

 

 

19 AĞUSTOS 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

…………OOO…………..

TÜRKİYE’NİN EN UYGUN FİYATLI

 KIR DÜĞÜN SALONU İLK KINA

GECESİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI 

Tarsus Belediyesi, Türkiye'nin en uygun fiyatlı düğün salonlarından biri olan Kır Düğün Salonu'nda ilk kına gecesi etkinliğini düzenledi. Berdan Parkı içinde bulunan bu özel mekânda dünya evine adım atacak olan Buse Aldemir ve Emre Ceylan çifti, kır düğün salonunun muhteşem atmosferinde unutulmaz bir kına gecesi töreni gerçekleştirdi. Etkinlikte çiftler, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkürlerini sunarak, bu uygun fiyatlı hizmet için memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Tarsus Belediyesi, Türkiye'nin en uygun fiyatlı düğün salonlarından biri olan Kır Düğün Salonu'nda gerçekleşen ilk kına gecesi etkinliği ile çiftlere destek olmaya devam ediyor. Berdan Parkı içinde hizmet veren bu özel mekân, düğün hazırlığındaki çiftlere ekonomik bir alternatif sunuyor. Görkemli ışığıyla dikkat çeken Kır Düğün Salonu, sadece 3000 TL gibi uygun bir ücret karşılığında çiftlere kapılarını açıyor. Bu hamle, artan düğün maliyetlerine rağmen Tarsus Belediyesi çiftlerin özel günlerinde yanlarında oluyor. Belediyenin ekonomik ve kaliteli bir düğün mekânı sunarak çiftlere destek olma çabası, çiftler tarafından takdirle karşılanıyor. Uygun fiyatlı hizmet sunumuyla Tarsus Belediyesi, artan maliyetler ve yüksek enflasyona karşı evlenecek olan çiftlere unutulmaz anılar biriktirme fırsatı sunuyor.

 

“BİZİM GİBİ EVLENECEK OLAN ÇİFTLERE BURAYI MUTLAKA ÖNERİYORUZ”

Dünya evine girmeye hazırlanan Damat Emre Ceylan Kır düğün salonunu çok beğendiklerini ve tercih ettiklerini belirterek, “Halka açık, konsept olarak çok beğendim. 10 üzerinden 10 puan verdik. Bizim gibi evlenecek olan çiftlere burayı mutlaka öneriyoruz, gayet güzel bir yer olmuş. Fiyatı çok uygundu, bütçemize büyük destek sağladık” ifadelerini kullandı.  

 

“MUTLULUĞUMUZA ORTAK OLDUNUZ, ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Gelin Buse Aldemir teşekkür ettiklerini ve destek olduklarını belirterek, “ Ekonominin bu kadar zor olduğu bu günlerde yeni evlenecek çiftlere başkanımız gerçekten büyük bir destek sağlamış oldu böyle bir salonu hizmete sunmakla. Her bütçeye uygun paket şeklinde hazırlanmış. Tarsus Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Mutluluğumuza ortak oldunuz” dedi.

 

Tarsus Belediyesi Kır Düğün Salonu’nda dünya evine girmek isteyen çiftlerin “0530 070 09 90” numarası üzerinden randevu alınabileceği belirtildi.  

 

 

…………OOO…………..

TARSUS TİCARET BORSASI YÖNETİMİ

‘’BİZ GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ’’

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu olağan toplantısını Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke başkanlığında gerçekleştirdi.

Boşalan yönetim kurulu üyeliğine ise  İlhan Titiz seçildi.

Yapılan, Yönetim kurulu toplantısında üyeleri ile birlikte “Büyük ve güçlü bir aileyiz” mesajı ile birlik ve beraberlik vurgusu verildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke , bugüne kadar borsanın büyük işler başardığını belirttiği toplantıda,  “ Boşalan Yönetim kurulu Başkanlığına, yönetim kurulu üyelerimin takdiri ile seçilmekten dolayı öncelikle yönetim kuruluma ve meclisime teşekkür ederim. Yönetim kurulu görevine seçilen İlhan Titiz kardeşime de hayırlı olsun temennilerimle Yönetim kurulu yetkili başkan yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz ve yönetim kurulu üyeleri Yücel Gürbüz ile Ayhan Bayram’a verdikleri destek için ise tekrar teşekkür ediyorum.

Ortaya koyacağımız vizyon ile Tarsus’umuza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar önemli ve büyük işler gerçekleştirildi. Bizler bu gerçeklerin takipçisi olarak yönetim kurulumuz, meclisimiz ve üyelerimizin desteği ile hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyeceğiz.

Çünkü; Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Biz olduğumuz için hep birlikte daha güçlü oluyoruz. Dün nasıl ki; Yönetim Kurulu ve Meclisi ile birlikte ‘ben değil biz’ felsefesi şiar edildiyse  bugün de , yarın da ‘Ben değil biz’ demeyi şiar edinerek yolumuza devam edeceğiz. Tarsus ve ülkemiz için yapacak işlerimiz daha bitmedi. Aynı heyecan, aynı güç ve yoğun çalışmalarımız devam edecek. Taşın altında eli olan bizler her şeyi bir tarafa bırakıp Ülkemiz ve Tarsus için tüm gayretlerimizle çalışacağız.

Şunun altını çizerek belirtmek isterim ki; Kavga kültürü ile hiçbir kurumun bir yere gelemeyeceğini buradan sizlerle paylaşmak isterim. Ben bu vesileyle Borsamıza hizmet eden tüm Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini  , borsa personellerimizi yürekten kutluyor ve başarı dolu bir sürece imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

 

 

…………OOO…………..

SAĞLIKLI YAŞAM ATÖLYESİ’

 DEVAM EDİYOR.

Tarsus Belediyesi , Güner Yüksek (Hala) Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezimizde ‘Sağlıklı Yaşam Atölyesi’ devam ediyor.

‘Sağlıklı Yaşam Atölyesi' ile birlikte katılımcılarımız, sağlıklı yaşamın sırlarını keşfetti.

…………OOO…………..

 

ZAFER PARTİSİ GENEL

BAŞKANI  TARSUS’A GELEMEDİ

Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ,  dün Tarsus’a gelecekti.. Zafer Partisi ilçe başkanı Nilgün Oktan Dilki yaptığı açıklamada  genel başkanlarının  (18 Ağustos Cuma günü)  saat 17.30 da Tarsus’ta olacağını, ancak rahatsızlığı  nedeniyle ertelediğini söyledi.

…………OOO…………..

GÖÇÜK MAHALLESİ'NDE 6. İNCİR

FESTİVALİ COŞKUSU BAŞLIYOR

TARSUS-HABER- Tarsus'ta bugün 2 ayrı incir festivali yapılıyor.  Biri Göçük Mahallesi'nde..  Tarsus belediyesi destekli  6. İncir Festivali coşkusu bugün.

Sanatın, lezzetin ve coşkunun buluşma noktası 6. İncir Festivali’nde kıymetli sanatçılarımız sahne alırken, enfes incir lezzetleriyle damaklar şenlenecek.
KADELLİ'DE

Öte yandan Mersin Büyükşehir belediyesi destekli 2. Tarsus incir şöleni de bugün akşam Kadelli köyü Dörtler mevkiinde yapılacak.

 

……….…OOO…………..

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, TARSUS

DAHİL VASSAP İHBAR

HATTI KURDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi “Kriz Merkezi’mizin telefonlarındaki yoğunluğu dikkate aldık, yeni WhatsApp hatlarımızla da taleplerinizi dinliyoruz.

‪Muhtarlarımız aracılığıyla da taleplerinizi bize iletebilirsiniz.

‪Sağlımız için lütfen evde kalın.”” dedi.

‪WhatsApp:

‪0531 571 46 37-38-39

‪Telefon- 0324 533 37 21

……….…OOO…………..

“ JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONU”

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri evinin bahçesinde uyuşturucu madde imal ederek  ticaretini yapan (1) şüpheliye yönelik operasyon düzenledi.

Akdeniz ilçesinde (1) şüphelinin uyuşturucu madde imal etmek amacıyla kenevir bitkisi ektiği, elde ettiği uyuşturucu maddeyi ise maddi kazanç sağlamak amacıyla sattığını bilgisini alan Jandarma, şüpheli şahsı yakalamak ve uyuşturucu maddelere el koymak amacıyla takip başlattı. Yapılan takip

ve araştırma sonucunda tespit edilen adrese Jandarma tarafından operasyon düzenlendi.

Operasyon sonucunda şüphelinin evinde ve eklentilerinde arama yapan Jandarma; (54) gr.  kubar esrar ile (341) kök kenevir bitkisine el koydu.

Yakalanan şüpheli işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.

……….…OOO…………..

SU BOŞA GİDİYOR

Tarsus'un en önemli köylerinden olan, İnköy, Olukkoyağı ve Boğazpınar köylerini besleyen içme suyu deposu aylardır boşa akarken tüm müracaatları ise yetkililer görmezden geliyor.

Medyad İhbar hattınıza gelen konu şöyle.

"İnköy olukkoyağı boğazpınar köylerinin içme suyu toplanma merkezi bu su aylardır bu şekilde akıyor köy depolarında su yok ama bu su boşa gidiyor ‘’

 

……….…OOO…………..

TARSUS’TA HÜNNAP YETİŞTİRİCİLİĞİ

Tarsus’ta bir çiftçi, babasından kalan arazide hünnap yetiştirerek bu yıl 15 ton rekolte bekliyor. İçerdiği besin değeri dolayısıyla 'ölümsüzlük meyvesi' olarak da bilinen hünnap, Türkiye'nin farklı illerine gönderiliyor. Çiftçi, hünnap yetiştiriciliğiyle daha fazla gelir elde etmeyi hedefliyor ve ürünün sağlık faydalarıyla ilgili artan ilgiyi dile getiriyor.

……….…OOO…………..

ASKF BAŞKANI  MİTHAT ERTAŞ, TİY KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ

 ASKF Başkanı  Mithat ERTAŞ, Mersin Futbol İl Temsilcisi sayın Ahmet KARATAŞ ve Mersin ASKF Yönetim Kurulu Üyesi sayın Muzaffer ÇETİNKAYA, Tarsus İdman Yurdu  kulübümüze gelerek Kulüp Başkanı Cem KAVALCI’yı ziyaret etti. Kavalcı ‘’Nazik ziyaretlerinden ötürü misafirlerimize teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.

……….…OOO…………..

TARSUS TAL VOLEYVBOLDA 2. LİĞDE

Tarsus Amerikan Koleji kadınlar voleybol 2. Liğde  mücadele edecek.

Kayseri Voleybol takımı, Kadınlar 2. Lig 13. Grup'ta mücadele edecekleri sezonun ilk maçında deplasmanda MTD Otomotiv Mersin İhtisasspor ile karşılaşacak. Kadınlar 2. Lig fikstür çekimi sonucunda belirlenen maçlar, 15 Ekim - 3 Aralık 2023 tarihleri arasında oynanacak. Kayseri Voleybol takımı, Adana Büyükşehir Belediyespor, Adana Voleybol, Adana Seyhan Belediyespor, Aksaray 1989 Spor, Kuzeyboru Spor, MTD Otomotiv Mersin İhtisasspor, Siyah Beyaz Spor ve Tarsus Amerikan Koleji takımlarıyla mücadele edecek.

……….…OOO…………..

Yakup Boncuk Huzurlu Günler Diler

Tel. 0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2. Bşk.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

…………OOO…………..


 

 

 

 

 

 


Yorum Gönder

0 Yorumlar