Subscribe Us


İlker Uyar, Ak Partide görevi törenle teslim aldı


  

Ak Parti Tarsus ilçe başkanı Hasan Podak’ın görevinin sona ermesiyle yerine atanan İlker Uyar, görevi törenle teslim aldı.

İlker Uyar, Ankara’dan dönüşünde Tarsus ilçe binasına geldi. Burada kendisini partililer ve önceki başkan Hasan Podak karşıladı.  Davul zurna eşliğinde ve çiçeklerle karşılanan yeni başkan İlker Uyar’ı karşılamada ayrıca partililer kurban kestiler ve  yeni başkan dualar eşliğinde ilçe binasına çıktı.

Daha sonra ilçe başkanlık makamında devir teslim töreni yapıldı. Burada İlçe koordinatörü İhsan Akagündüz, önceki başkan Hasan Podak, Kadın kolları başkanı Gülşah Yurtoğlu ve gençlerle partililer huzurunda devir işlemi yapıldı.

Hasan Podak “Bu bir bayrak yarışıydı. Ben 3.5 yıla yakın görevde kaldım ve partimizin oylarını artırdık. Yine aynı yönetimde yer alan arkadaşım İlker Uyar, yeni ilçe başkanı olarak görevlendirildi. Kendisini kutluyorum ve bizimle birlikte çalıştığı dönemden elde ettiği tecrübelerle  başkan olarak da başarılı olacağına inanıyorum. Bizde dargınlık ve küslük olmaz. Biz genel merkezimizin ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz.  22 yıldır ülkemizi başarıyla yöneten Erdoğan’a herkesin teşekkür borcu var. Bizde  Allah liderimizi başımızdan eksik etmesin diyerek hizmetleri için teşekkür ediyoruz” dedi.


İLKER UYAR’IN İDDİASI

Ak Parti Tarsus  yeni ilçe başkanı İlker Uyar, kendisinin Hasan Podak başkanlığındaki yönetimde görev alıp partisinin başarısı için çalıştığını söyledi. Uyar şunları dile getirdi:

“Ben siyasete Ak Partide başladım. Hasan başkanımın yönetiminde de görev aldım. Sizlere yabancı biri değilim. Partimizin bayrağını el birliği ile daha yukarılara çıkarıp yerel seçimlerde partimizin oylarını artırıp  yerel yönetimlerde başkanlığı Cumhur ittifakının adayına kazandırmak için çalışacağız. Şimdiden yerel seçimlere hazırlanırken, oluşturacağımız yeni yönetimimizle başarılı olacağız”

Konuşmalardan sonra yeni başkan İlker Uyar, görevi devreden Hasan Podak’a çiçek ve bir teşekkür plaketi verdi..,Haber- Foto. Yakup Boncuk

Yorum Gönder

0 Yorumlar