Subscribe Us


Tarsusluların ve Fahri Işık'ın onur ve gurur gecesi


 

TARSUS-HABER-TARDOBDER Yönetim Kurulu Adına Ümran YILDIRIM ‘’Tarsus'umuzun değeri, sanat ışığı Fahri Işık Nostalji Gecesi, çok büyük ilgi, yoğun katılım ve coşku içerisinde geçti...Tarsus halkına ve Tarsus Belediyesine teşekkür ederim’’ dedi.

Yıldırım şunları söyledi:
‘’Tarsus Belediyesi ve TARDOBDER işbirliği ile Tarsus'umuzun sanat ışığı  Fahri Işık 'ın 65.Sanat Yılını kutladık. Sunumunu TARDOBDER Yönetim Kurulu Üyemiz, genel sekreterimiz Ender Horata’ nın gerçekleştirdiği, özel ve güzel gecemizde ilk olarak  Fahri Işık  hocamızın hayatı, sanat çalışmaları anlatıldı ve tanıtıldı. Başkanı olduğum TARDOBDER'in açılış ve hoş geldin konuşmasını yönetim kurulu arkadaşlarımı temsilen yaparak geceyi başlattık. Tarsus Belediye Başkanımız  Haluk Bozdoğan   'ın konuşmalarının ardından konserimiz, Tarsus Kent Orkestrası' nın sahne alması ile başladı. Daha sonra Yönetim Kurulu Üyemiz de olan Avrupa'da adını sıkça duyuran Cüneyt Işık   sahneye çıktı. Doğduğu topraklarda ilk kez hemşehrileri ile buluştu ve büyük coşku yarattı. Ardından elini öperek sahneye babası, Kurucu Üye ve Onursal Başkanımız, Tarsus'un değerli sanat ışığı Fahri Işık hocamızı getirdi. Konser meydanı büyük coşku, özlem, mutluluk ve alkışlarla inledi. Dünyaca ünlü Neyzen Sn. Ömer Faruk Tekbilek Fahri Işık hocamızı yalnız bırakmayarak sahnede kendilerine eşlik etti. Hediye ve çiçek  takdimlerinin ardından günün anısına hatıra fotoğrafları çekilerek gecenin finalini gerçekleştirdik.
Ben bu gecenin oluşmasında emeği, katkısı olan, bizleri yalnız bırakmayan başta, Tarsus Belediyemize, Tarsus Bld. Başkanımız  Dr. Haluk Bozdoğan'a, Yönetim Kurulumun birbirinden kıymetli Üyelerine, saz ekibine, Kent Orkestrasına, oda ve dernek başkanlarına, muhtarlarımıza, protokolümüzün diğer değerli üyelerine, basınımızın emektârlarına, TARDOBDER üyelerine, Tarsus halkına şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum.
Fahri Işık hocamıza sağlıklı uzun ömürler diliyor, sahne performansları ve unutulmayacak bir gece yaşattıkları için Cüneyt bey ile beraber kendilerini tebrik ediyoruz.''

Ekleyen. Yakup Boncuk-(05333248800)

Yorum Gönder

0 Yorumlar