Subscribe Us


TİY OYUNCULARI GAZETECİ BULUT’UN TABUTUNA OMUZ VERDİ


 

Gazeteci Mehmet Can Bulut’ta her fani gibi bu dünyadan göçüp gitti. Tarsus İdman Yurdu futbolcularının, cenaze törenine katılıp tabuta omuz verdi.

Aslında şairin dediği gibi “her ölüm erkendir”. Mehmet Can Bulut’ta bizim için erken gitti aramızdan. 

Cenaze töreninde onun çok sevdiği Tarsus İdmanyurdu bayrağını örttüler tabutuna. Ve 1994 yılında bir çocuk dünyaya getirircesine kurduğu ve bugünlere getirdiği, adeta  Rahşan ve Hakan’dan sonra 3. çocuğu olan Akdeniz gazetesini koydular tabutunun üzerine.  Cenaze töreninde  teselli eden ise çok sevdiği Tarsus İdman Yurdu futbolcularının, cenaze törenine gelişiydi. Sarı lacivertli ekibin başkanı Cem Kavalcı, oyuncular ve teknik heyet bu Tarsus sevdalısı ağabeylerini son yolculuğunda yalnız bırakmadılar ve onu dualarla uğurladılar. Bu nedenle Cem  Kavalcı başkana ve tüm Sarı - Lacivertli camiaya teşekkür ediyoruz..

KAYMAKAM CENAZE TÖRENİNDE

Tarsus Akdeniz Gazetesi kurucusu ve başyazarı, duayen gazeteci Mehmet Can Bulut Tarsus Şehir Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi. Kaymakam Kadir Sertel Otcu ve belediye başkanı Haluk Bozdoğan törene katıldı.

Ruhu şad mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin (Amin)..


Yorum Gönder

0 Yorumlar