Subscribe Us


Başkan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet etti talepleri dinledi


 

Esnaf ve mahalle sakinleriyle kahvaltı programında buluşan Başkan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet ederek hem hizmetleri anlattı hem de talepleri dinledi.

Başkan Yılmaz; “Toroslar, konum ve sosyal dokusu itibariyle Mersin’in bel kemiğidir. Dünyanın herhangi bir yerinde başka güzel ne varsa Toroslarımıza bunu getirmek, vatandaşımıza sunmak bizim en önemli görevimizdir. Bu mücadelemize devam edeceğiz inşallah” dedi.

Toplantıya; MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız, Ülkü Ocakları Toroslar İlçe Başkanı Yunus Emre Tugay, İl ve İlçe yöneticileri, Çağdaşkent Mahalle Muhtarı Hasan Demirel ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

DİNAMİK, SOSYAL, ÜRETKEN VE ÇEVİK BELEDİYECİLİĞİ ÖNEMSİYORUZ”

Belediyecilik hizmetlerinin yanında pandemi sürecinde ve 6 Şubat’ta gerçekleşen deprem felaketinin ardından “Dinamik, Sosyal, Üretken ve Çevik Belediyeciliğin” en güzel örneğini ortaya koyduklarını söyleyen Başkan Yılmaz; “4 buçuk yıldır Belediye Başkanlığı görevindeyiz. Bu süreçte ülkemizde ve dünyada değişik gelişmeler oldu. Dinamik, sosyal, üretken ve çevik belediyeciliği önemsiyoruz. Pandemi yaşadık. Vatandaşımıza ne derdiniz ve sıkıntınız varsa bizleri arayın dedik ve ihtiyaçları elimizden geldiğince karşıladık. Deprem bölgesinde yaraları sarmak amacıyla vatandaşlarımızla birlikte el ele vererek yardımları topladık ve depremzede vatandaşlarımıza ulaştırdık. Kentimizde ve ilçemizde deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımızı ağırlıyoruz. Toplumdaki gelişmeleri anlayan, algılayan ve buna göre pozisyon alan bir ekibiz. Çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu süreçte de toplumumuz, ne kadar nitelikli bir toplum olduğunu, dar ve sıkıntılı günde nasıl bir araya gelinebildiğini gösterdi. Milli mücadele verir gibi deprem bölgesinde ciddi mücadele verildi. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar