Subscribe Us


GENÇLİĞİN ATA’YA CEVABI TOROSLAR’DAN YANKILANDI


 TOROSLAR AKADEMİ MERKEZİ’NDE GENÇLER TEK YÜREK OLDU, ATATÜRK’E OLAN SEVGİLERİNİ TÜM DÜNYAYA HAYKIRDI

Toroslar Akademi Eğitim Merkezi’nde lise ve üniversite sınavına hazırlanan gençler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “En Büyük Eserim” dediği Cumhuriyetin 100. yılına yakışır bir kutlama gerçekleştirdi.

“Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni”, Ata’nın kendi sesinden dinleyen gençler;  “Gençliğin Ata’ya Cevabı’nı” ise hep bir ağızdan haykırdı ve Atatürk’ün çizdiği yoldan hiçbir zaman ayrılmayacaklarının sözünü verdi.

Gençler, ellerinde Türk Bayrakları ve marşlarla Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

“BAŞKAN YILMAZ, GENÇLERİN COŞKUSUNA ORTAK OLDU”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da gençlerin bu coşkusuna ortak oldu. Akademi Merkezinin bahçesinde gençlerin yoğun sevgisiyle karşılanan Başkan Yılmaz; “Sizlerle birlikte olmaktan, geçmişe ve geleceğe birlikte bakmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hepimiz bir bütünün parçaları, bir çağlayan damlalarıyız. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun” dedi.

 

100. yıl kutlamasına; MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız, Ülkü Ocakları Toroslar İlçe Başkanı Yunus Emre Tugay, MHP Toroslar KAÇEP Başkanı Nilüfer Temiz, Belediye Meclis Üyeleri ve Sağlık Mahallesi Muhtarı Ayşe Şen de katıldı.

 

ATATÜRK’ÜN TÜRK GENÇLİĞİNE DUYDUĞU GÜVENE LAYIK OLACAKLARININ SÖZÜNÜ VERDİLER”

 

Fikirlerini, eserlerini ve geleceğe dair umutlarını en çok gençlere armağan eden Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi, Ata’nın kendi sesinden verildi.

 

Toroslar Akademi Merkezi’nin gençleri de “Gençliğin Ata’ya Cevabı’nı” hep bir ağızdan haykırdı.

Gençlerin hazırladığı bu program, büyük alkış aldı. 100 yıl önce Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşamaktan büyük onur ve gurur duyan Türk Gençliği, Ata’sına özlemini ve minnettarlığını ifade etti, varlığını ebediyen yaşatacaklarının sözünü verdi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar