Subscribe Us


TADER ÖĞRENCİ VE GENÇLİK BULUŞMASI YAPILDI


 Komisyon Başkanlığına Hacettepe Üniversitesi İstatistik Bölümünde okuyan Mert Can seçildi. Komisyon üyeliklerine ise Adnan Topçuparlak, Ahmet Traş, Beyza Öz, Burak Buğra Dülkar, Duygu Levend, Halil Efe Oyma, Merve Sakallı, Mehmet İnan, Mustafa Oğuz, Nur Sena Büyükkaya ve Sena Sabah seçildi.

TADER Başkanı Özsu yaptığı açıklamada;’’Her dönem yaptığımız gibi 2023-2024 akademik yılın başlaması nedeniyle Ankara’ da okuyan üniversiteli gençlerimizle buluştuk.Bu yılda, yeni gelen öğrencilerimizle tanışmak, derneğimizi tanıtmak, okumakta olan önceki dönem öğrencilerimizle tanıştırmak birbirleri ile arkadaşlık ve dayanışma ruhunun pekişmesini sağlamak amacıyla yaptığımız toplantımızda, Burs Fonumuzun çalışması ile ilgilide bilgilendirme yaptık.Ayrıca, önceki dönem Öğrenci ve Gençlik Komisyonu’ nun görev süresinin dolması nedeniyle, Komisyonumuza yeni üyeler seçildi. Yeni seçilen gençlerimize başarılar dilerken, önceki dönem Başkanımız Yücel Arınç Özmutlu ve komisyonda görev alan arkadaşlarımıza da yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kuruluşumuzdan bugüne kadar, öğrencilerimizin eğitim dönemlerinde onlara maddi ve manevi katkı sağlamayı kendimize görev edindik. Bu nedenle İki yıl önce kurmuş olduğumuz TADER BURS FONUMUZ ile son iki yıldaTürkiye genelinde üniversitede okuyan 100 Tarsuslu öğrencimize burs verdik. 2023- 2024 eğitim yılında yine hayırsever hemşehrilerimizin katkılarıyla daha fazla öğrencimize burs vermeyi hedefliyor, hemşehrilerimizden Burs Fonumuza az çok demeden bağışta bulunmalarını diliyoruz. Biz herzaman öğrencilerimizin yanında olamaya devam edeceğiz, hemşehrilerimizinde destek olmalarını bekliyoruz’’ diyen Özsu; katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti.

Özsu ayrıca,TADER Öğrenci ve Gençlik Buluşması etkinliğimize, yöresel ürünlerimizden göndererek katkı veren, her zaman derneğimize ve gençlerimize destek olan Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Dr. Haluk BOZDAĞAN’ a ve her etkinliğimizde Ankara’ ya gelerek yanımızda olan ve bu etkinliğimize de katkı sunan Tarsus Zirve Gazetesi sahibi Ferhat Günaştı’ ya ayrıca teşekkür ederiz’’ diyerekaçıklamasına son verdi.

Karşılıklı sohbetlerle geçen toplantıya katılan;Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Ankara Bölge Adliye Mahkemeleri Başkanı Ramazan Aksan, GÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr Bülent Elbasan, YİÜ Kadın Hastalıkları Ve Doğum Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr Deniz Ulaş, TÜİK Strateji Geliştirme Daire Başkanı Bahri Akgül, HBVÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr Neslihan Göktürk, İnönü Üniversitesi Bilgisayar Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ali Arı, Av. Mustafa Ateş, TED Genel Başkan Danışmanı Murat Bağcı, Köksallar Otobüs Firması İşletmecisi Mesut Şenyurt, Tarsus Zirve Gazetesi Sahibi Ferhat Günaştı, TADER Yönetim Kuru Üyeleri İş İnsanı Aykut Yıldırım, Şehir Plancısı H. İbrahim Doğanay, Organizasyon Ve Reklam Ajansı Sahibi M.Ali Özışık, Denetim Kurulu Başkanı Abdil Mustafa Çömez İle Kadınlar Komisyonu Başkanı Hüsniye Yaroğlu Güler’ de birer konuşma yaptı.Konuşmacılardeneyimlerini paylaşarak öğrencilere yol gösterdi. Sunulan ikramların ardından, çekilen hatıra fotoğrafları ile toplantı sona erdi.

 

 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar