Subscribe Us


19 KASIM 2023- TARSUS MEKTUBU


 

19 KASIM 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO…………..

TARSUS’TA  FESTİVAL BUGÜN SONA ERECEK

MELEK MOSSO BUGÜN KONSER VERECEK

Tarsus’ta Cuma günü başlayan festivalde bugün

3. ve son gün.. Mersin Büyükşehir Belediyesi

tarafından ‘Şahmeran’ temasıyla bu yıl 2.’si

gerçekleştirilen ‘Uluslararası Tarsus Festivali’

başladı. Bugün etkinlikler bitiyor. Bugün akşam

 Melek Mosso konseri var

Festival  17-18-19 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleşiyor.

2. Uluslararası Tarsus Festivali’nde gerçekleşecek olan konserler, atölyeler, workshoplar, dans gösterileri, etkinlik ve deneyim alanları ile söyleşilere sahne olacak. İlk gün akşam Simge bir konser verdi.

………..…ooo…………..

5 GAZETECİ BUGÜN YEREL BASINI ANLATACAK

 Tarsus Festivalinde bugün..  Senpol kuyusu bitişiğinde Tadeka merkezinde bugün saat 14.00 de 5 gazeteci söyleşi yapacak ve  konuşacak...
Konserler, paneller, atölyeler, dans gösterileri ve daha birçok etkinliğin gerçekleşeceği 2. Uluslararası Tarsus Festivali'nde  bugün Tarsus basını konuşulacak.
Gazeteci ve köşe yazarlarından Mustafa Erdoğan, Yakup Boncuk, Selahattin Özbozkurt, Merih Özyaşaroğlu ve Hakan Bulut, saat 14.00 de St Paul kuyusu yanındaki TADEKA merkezinde Cumhuriyetten günümüze Tarsus yerel basınını anlatacak.
​​​​​​​Davetlisiniz...

 

………..…ooo…………..

 

TARSUS’TA TÜFEKLE

ÖLÜM OLAYI..

Tarsus’ta Zülfikar G. (56), aynı mahallede yaşadığı H.K. (72) tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.Olay, sabah saatlerinde ı Fahrettin Paşa Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi'nde meydana geldi.  Zülfikar G., hasmı H.K. yanındaki tüfekle ateş etmesi sonucu hayatını kaybetti.

 Z. G. olay yerinde yaşamını yitirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Güzel, olay yeri inceleme ve savcının incelemesinden sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Şüpheli H.K polis tarafından gözaltına alındı.

 

………..…OOO…………..

SENDİKACI BAŞKAN VEFAT  ETTİ

Teksif Sendikasının eski Genel Başkan Yardımcısı ve Tarsus Şube Eski başkanı,Necdet Inandıoglu  18.11. 2023 Akşamı vefat etti.

Cenazesi 20 Kasım pazartesi günü öğle namazını müteakip Tarsus Şehir Mezarlığında ebedi istirahatgâhına tevdi edilecektir. Nur içinde yatsın..

………..…OOO…………..

TARDOBDER YÖNETİM KURULU

TAZİYE YAYINLADI

TARDOBDER Yönetim Kurulu Ve Ailesi Adına Ümran Yıldırım

‘’Necdet İnandıoğlu Abimiz vefat etmiştir…’’ diyerek taziye yayınladı.

Yıldırım ‘’Dernek Üyemiz de olan,TEKSİF Sendikası'nın uzun yıllar Tarsus Şube Başkanlığını yapan Necdet İnandıoğlu abimizin vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum.İş insanı Osman İnandıoğlu ve Av. Savaş İnandıoğlu’nun babaları  olan Necdet  İnandıoğlu abimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Cenazesi 20 Kasım Pazartesi günü öğle namazını müteakip Şehir mezarlığına defin edilecektir

Allah rahmet eylesin.Mekânı Cennet Olsun.

TARDOBDER Yönetim Kurulu Ve Ailesi Adına Ümran Yıldırım

TARDOBDER BŞK.

 

………..…OOO…………..

ZAFER PARTİSİ TARSUS İLÇE

KONGRESİ BUGÜN

Zafer Partisi Tarsus ilçe kongresi  bugün (19 Kasım’da)  yapılıyor.

Halen ilçe başkanlığını yapmakta olan Hikmet Arık, partilerini  ilçe kongresine davette bulundu.

Arık “Partimizin birinci olağanüstü  kongresi 19 Kasım 2023 Pazar günü saat 13.00’de Beydeğirmenindeki Tarsus Şoförler Odası düğün salonunda yapılacaktır. Partililerimizi bu kongrede yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

………..…OOO…………..

AK PARTİ İLÇE  BAŞKANI UYAR

“YENİ PROJELERiMİZ VAR”

Ak parti ilçe başkanı İlker Uyar açış konuşmasını yaparak “Yol arkadaşız ve genel merkez MKYK üyesi hemşehrimiz Mustafa Sever’i bugün Tarsus’ta ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kendisi genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olarak bizlerle beraberdir. Yerel seçimler öncesi bu ziyaret bizlere güç ve moral vermiştir”dedi.

 Mustafa Sever ise konuşmasında “Partimizin lideri ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bizlerin MKYK ‘da görev almasını sağlayarak aktif siyasette tekrar önümüzü açmıştır.  Sayın Erdoğan toplantı sonrası “Herkes kendi memleketine giderek  halkla buluşsun ve yerel seçim startını versin” dedi. Bende bugün sizlere sayın Erdoğan’ın selamını getirdim ve yerel seçim startını veriyorum” dedi.

Sever konuşmasında İsrail’in giriştiği vahşi olayı kınadığını belirterek “Sayın Erdoğan’ın ve Türk halkının Filistinli kardeşlerimize verdiği desteği tüm İslam ükeleri vermeli . ben İsrail’i buradan bir kez daha kınıyor ve lanetliyorum. İslam ülkeleri de bu minvalde tavı sergilemeli” diyerek sözü yerel seçimlere getirdi.

Sever “Mersin’de ve ilçelerinde Cumhur ittifakı olarak tüm belediyeleri almak için kolları sıvadık. Mersin Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar hep muhalefet partileri tarafından yönetildi. Bu yüzden genel iktidarın bazı hizmetlerinin aksamasına neden oldu. Yapılacak ilk seçimde genel iktidar ile yerel iktidar aynı ittifaktan olursa, hizmetler daha seri yürüyecektir. Bizler Cumhur ittifakı olarak önümüzdeki yerel seçimlerde tüm Türkiye’de ve bölgemizde başarılı olmak zorundayız. Partimiz kurulduğu günden bu yana emek vermiş hizmet etmiş tüm il ve ilçe başkanlarımızı gençlik ve kadın kolları  başkanlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onlara geçmiş hizmetleri için teşekkür ediyorum” dedi..

Sever daha sonra halkın ve partililerin sorunlarını dinledi.

………..…OOO…………..

AMATÖR MAÇLAR ERTELENDİ

Dünkü yağmur nedeniyle Mersin ve Tarsus’ta  oynanacak olan tüm amatör küme futbol ligi karşılaşmaları  ertelendi.

19 kasım pazar günü Tarsus’ta  oynanacak olan tüm amatör küme futbol ligi karşılaşmaları ASKF tarafından hava şartlarından dolayı iptal edilmiştir ..

………..…OOO…………..

TARSUS İDMAN YURDU PUAN PEŞİNDE

TFF 3. ligde yer alan Tarsus İdman Yurdu puan peşinde.

Sarı lacivertli ekip dün gittiği Kırklareli’nde bugün puan almaya çalışacak. Maç saat 14.00 de başlıyor.

………..…OOO…………..

Yakup Boncuk Huzurlu Günler Diler

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2. Bşk.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

…………OOO…………..


 

 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar