Subscribe Us


AVUKAT ÜNZİLE KURU BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI


 TARSUS-HABER- CHP Mersin ve Tarsus Belediye Meclis Üyesi Av. Ünzile Kuru, CHP Tarsus İlçe Başkanlığı Binasında CHP Tarsus Belediyesi Başkan A. Adayı olduğunu düzenlediği basın açıklaması ile duyurdu.

 Kuru: " And olsun ki Tarsuslu tüm hemşerilerim dağlarından ovalarına 127 köy ve 53 merkez mahallenin halkı için ötelemeden, ötekileştirmeden, ayırmadan çalışacağım.’’ Dedi.

"Cumhuriyetimizin 100.Yılında Bir Kadın Başkan ile Geleceği Birlikte Değiştirelim, Tarsus'u Birlikte Geliştirelim "diyerek yola çıkan Sayın Ünzile Kuru basın açıklamasında şunları dile getirdi:

" Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını coşkuyla kutlayarak, ikinci 100 yıla girdiğimiz bu günlerde ilhamımı, ülkemizin ilk kadın belediye başkanı unvanını 1950 yerel seçimleriyle Mersin’den alan Sayın Müfide İlhan hanımefendiden almaktayım.

Geçen 73 yıl içinde Mersin ve ilçelerinde ikinci bir kadın Belediye Başkanının olmaması bölgemiz adına büyük bir talihsizlik değil de nedir?

Belediye Başkanlığı makamında çalışmaya da talibim. Bu ülkenin okuma ve ayaklarının üstünde durma şansı verilmiş bir kız evladı olarak şimdi benim için borcumu ödeme vakti. İlçemin bütün kadınlarını, kız çocuklarını kucaklayarak, onlar için, onlarla birlikte çalışacağım.

And olsun ki Tarsuslu tüm hemşerilerim (dağlarından ovalarına 127 köy ve 53 merkez mahallenin) halkı için ötelemeden, ötekileştirmeden, ayırmadan çalışacağım.

And olsun ki, Cumhuriyet Halk Partili olduğumu asla unutmayacağım ve partimin ilkelerine bağlı kalacağım.

Benim dilim sevgi dilidir.

Herkesin sevgi diliyle konuştuğu, barışçıl ve huzurlu bir zemini oluşturmak, sokaklarında dolaşmaktan, parklarında oturmaktan, tüm çehresiyle ve her yönüyle Tarsus’ta yaşamaktan mutlu olacağımız, 10 bin yıllık tarihine yaraşır bir kent için programlı, disiplinli bir şekilde var gücümle çalışacağıma,

Atamın manevi huzurunda tüm hemşerilerime söz veriyorum."

Yorum Gönder

0 Yorumlar