Subscribe Us


MEZARLIKTA MEVLİT TÖRENİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus şehir mezarlığında şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş gazilerimiz , Kuvayi Milliyecilerimiz için mevlit okuttu.

Mevlit törenine   Mersin Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Cihan Polat, Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon müdürü Soner Yetgin,   Mersin BŞB İmar Limited genel müdürü Ali Uyan, Muharip Gaziler Derneği Başkanı RasimYuvarlakoğlu, Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Başkanı İsmail Taşgit, Tarsus-Çamlıyayla Muhtarlar Derneği başkanı Mustafa Naci Güllü, Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Turgay Benli, Muhtarlar ve  birçok sivil toplum kuruluşunun başkan ve yöneticileri, Şehit  ve gazi aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Proğram başlangıcında Tarsus-Çamlıyayla Muhtarlar Derneği başkanı Mustafa Naci Güllü, organizasyonda emek veren Mezarlıklar sorumlusu Yusuf Nevruz’a Türk Bayraklı  ve temsili şehit fotoğrafı bulunan ve  tablo hediye etti. Ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Cihan Polat ve  Mersin BŞB İmar Limited genel müdürü Ali Uyan, Şehit ve gazi ailelerine, Muharip Gazilere veKuvayi Milliyecilere gül hediye ederek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Daha sonra hocaefendilerin okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dualar yapıldı. Anma proğramı sonunda  Mersin Büyükşehir Belediyesinin çiçek ve bayrak hediyesi dağıtıldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar