Subscribe Us


Musa Ceylan ''CHP’li kadrolar belediyeleri yönetmeye devam edecek''


 TARSUS-HABER- CHP Tarsus Belediye Başkan aday adayı Musa Ceylan aday adaylığını açıkladı.

CHP Tarsus ilçe binasında yapılan basın açıklamasına ilçe başkanı Selahattin Şahin,  Kadın ve Gençlik kolları başkanları ile diğer belediye başkan aday adaylarından Doktor Vedat Günyar ve bir grup partili katıldı.

CHP ilçe başkanı Selahattin Şahin’in yaptığı açış konuşmasında sonra söz alan Ceylan “CHP’li kadrolar belediyeleri yönetmeye devam edecek,yerel seçimlerde daha güçlü geliyoruz” dedi.

Ceylan  konuşmasında sözlerine devamla “7’den 77’ye herkesin yüzü gülecek. Tarsus mutluluğun kenti olacak” diyerek şunları söyledi:

“CHP genel kurultayında büyük değişim oldu. Partimize taze kan geldi, bundan sonra daha güçlü  olarak yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonrada partimize, partili yoldaşlarımıza ve tüm demokrasi güçlerine önemli görevler düşmektedir. Toplumun tüm emekçi kesimlerini kucaklayan sosyal demokrat yerel yönetim anlayışını hayata geçirmek tarihsel bir zorunluluk ve görev olarak karşımızda durmaktadır. Bu sorumluluk bilinciyle 2024 mart yerel seçimlerinde CHP’den Tarsus Belediye Başkanlığı için aday adayıyım. Halk için halkla beraber demokratik bir yönetim anlayışıyla Tarsus Belediyesini yönetmeye talibim.”

Ceylan toplantı sonunda basının sorularını cevaplandırdı, partililerin duygu ve düşüncelerini dinledi. Seçimlere partisinden hangi ismin adaylığı altında girilirse girilsen yanında ve destekçisi olacağını söyledi.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar