Subscribe Us


10 ARALIK 2023- TARSUS MEKTUBU


 

10 ARALIK 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO……………

ESKİ MALİYE BAKANI TARSUS’A GELDİ

Maliye ve Hazine eski bakanlarından Mersin Milletvekili Nureddin Nebati Cumartesi günü Tarsus’a geldi. Eski bakan, Tarsus ilçe teşkilatında Ak Parti yeni ilçe başkanı İlker Uyar ve yönetimi ile tanıştı..Mersin bölgesinin sorunlarını dinledi.

AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati Tarsus İlçe Başkanlığına ziyarette bulunarak Tarsus İlçe Başkanı ile görüştü.

Nebati, yerel seçimlere hazırlanmaları gerektiğini belirterek, seçimleri kazanıp AK Parti belediyeciliğiyle hizmet vereceklerini ifade etti.

………..…OOO……..……

NEDEN OYUNU PAZARTESİ GÜNÜ

TEKRAR SAHNEYE KONULACAK

Tarsus Şehir Tiyatrosu Aralık ayındaki oyunlarına devam ediyor. Tiyatro ekibi daha önceki günlerde sahneye koyduğu “NEDEN”adlı oyunu 11 Aralık’ta saat 14.00’de  tekrar sahneye koyacak.

Mavi Bulvarda bulunan Ayşe Lebriz sahnesindeki oyun ayrıca 12 Aralık, 18 Aralık ve 19 Aralık tarihlerinde de tekrar oynanacak. Ücretsiz izlenebilecek oyun saat 14.00’de başlayacak.

……………ooo…………

İNLEYEN NAĞMELER KIŞ

 KONSERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Tarsus İnleyen Nağmeler  Musiki Derneğinin kış konseri büyük ilgi gördü.

Tarsus Belediyesi Nikah salonunda düzenlenen kış konserine  birçok seçkin davetli katılarak sanat musikisi üzerine söylenen şarkıları dinlediler, zaman zaman sanatçılara eşlik ettiler.

Mehmet Tevfik Utku’nun şef olarak görev yaptığı Tarsus İnleyen Nağmeler  Musiki Derneğinin kış konserinde sunumu Salih İpek yaptı.

“Sevda yüklü şarkılarla size geldik” diyen Tarsus İnleyen Nağmeler  Musiki Derneği yönetimi ve solistler konser boyunca dinleyenlere güzel saatler geçirdi. Dernek başkanı  Feryal Soydan Bulut “Tarsus İnleyen Nağmeler  Musiki Derneği olarak düzenlediğimiz kış konserimizde içinizi ısıtacak eserlerle karşınızda olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Şefimizle, saz heyetimizde, solistlerimizle Sevda yüklü şarkılarla size geldik” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

İki bölüm halinde sunulan konsere katılanlar zaman zaman solistlere ve koroya eşlek ederek neşeli bir akşam geçirdiler.

………..…OOO…………..

TABİT’İN PAZAR TURU

Tarsus Bisiklet Topluluğu TABİT ekibinin bu Pazar yapacağı bisiklet turu 10 Aralık Pazar günü yapılıyor. Tur  Huzurkent Organize Sanayi Bölgesi ile Sayköy-Eshabı Kehf arasında olacak. Tur sabah  Rauf Denktaş parkından başlayacak, Ekip Sayköy’de mola verip kahvaltı yapacaktır.

………..…OOO…………..

TARSUS’TA İNSAN HAKLARI GÜNÜ

Tarsus’ta insan Hakları günü kutlaması yapıldı. Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, çelenk sunarak açıklamada bulundu.

TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU’NUN 10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI

Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu Başkanı ve Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu '10 Aralık İnsan Hakları Günü' dolayısıyla mesaj yayınladı. Kaymakam Otcu yayınladığı mesajda;

‘’İnsan Hakları Evrensel Bildirisinin 1948 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından kabul edilişinin yıldönümü olan 10 Aralık; tüm dünya tarafından "Dünya İnsan Hakları Günü" olarak kutlanmaktadır.’’ Dedi.

 

………..…OOO…………..

OKUL MÜDÜRÜNÜN ANNESİ ÖLDÜ

Tarsus TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Akman’ın  annesi  Hamide Akman vefat etti.

 Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, Tarsus TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Akman’ın vefat eden annesinin cenaze merasimine katıldı. Merhume Hamide Akman  Tarsus şehir mezarlığında toprağa verildi.

………..…OOO…………..

OTCU’NUN, CUMA BULUŞMALARI ZİYARETİ

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, cuma buluşmaları kapsamında, YeniÖmerli Mahallesinde ikamet eden Şehit Komiser Yardımcısı Selahittin Özücoşkun’un kızı Uğur Özücoşkun ile Eskiömerli Mahallesinde ikamet eden bazı aileleri evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde Mahalle Muhtarları ile İlçe Emniyet Müdürü İhsan Yalçınkaya, Sosyal Hizmet Müdürü Hüseyin Çelik, Müftü Murat Akçay ve SYD Vakfı Müdür Vekili Aziz Türkmen de hazır bulundular.

………..…OOO…………..

MUHTARLARA ZİYARETLER

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, EskiÖmerli Muhtarı Erol Aynacı ile YeniÖmerli Mahallesi Muhtar Vekili Zeynep Akın’ı ziyaret etti.

YeniÖmerli Muhtarlığı ziyaretinde merhum muhtar Yusuf Özbozkurt da dualarla anıldı.

 

………..…OOO…………..

 

TARSUS İDMAN YURDU,

BUGÜN KAFKASSPORU KONUK EDİYOR

TFF 3. lig 1. grupta yer alan Tarsus İdman Yurdu, bu  Pazar günü şehrimizde oynayacağı İnegöl Kafkasspor maçına hazır.

Bu önemli maç Pazar günü Kocamaz stadında saat 14.00’de başlayacak.

TİY maç Biletleri ücretsiz gişelerden alabilirsiniz.

TİY-İnegöl Kafkas Spor Kulübü maçı biletlerini maç saatine yakın Burhanettin Kocamaz Stadyumu’ndaki bilet gişelerinden ücretsiz şekilde temin edebilirsiniz.

Maç biletlerinin tamamını satın alan sayın Ali YEŞİL, tüm biletleri Tarsuslular için ücretsiz şekilde gişelerden dağıtılacaktır. Siz kıymetli Tarsus İdman Yurdu taraftarlarını bu önemli maçta görmeyi istiyoruz. Geç olmadan takımına sahip çık; Büyük Tarsus İdman Yurdu Ailesi.

………..…OOO…………..

Yakup Boncuk Huzurlu Günler Diler

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2. Bşk.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

…………OOO…………..


 

 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar