Subscribe Us


18-19 ARALIK 2023- TARSUS MEKTUBU


 

18 ARALIK 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO……………

TARSUS ALİ OKSAL İLKOKULU/ORTA

OKULU'NUN DÜZENLEDİĞİ TUTUM,

YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI

Tarsus Kaymakamlığı bünyesinde çalışmalarını yürüten Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu'nun Kasım ayı toplantısında 'Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası' ile ilgili aldığı karar doğrultusunda kurul üyeleri Tarsus Ali Oksal İlkokulu/Ortaokulu'nun düzenlediği 'Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası' programına katıldı.

'Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası' programına, Tarsus Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Hasibe Çetinay ve Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri, Tarsus Ali Oksal İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Serhan Günaştı, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri katıldı.

Tarsus Ali Oksal İlkokulu/Ortaokulu öğretmenlerinin, öğrencilerinin ve velilerinin büyük bir emek ve özveriyle program kapsamında iki günde hazırladıkları, tamamını yerli ve organik ürünlerin oluşturduğu stantlar beğeni ve takdir topladı. Yine program kapsamında tarihi ve kültürel eşyalarla ve objelerle oluşturulan şark köşesi nostaljik anlara sahne oldu.

Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri Tarsus Ali Oksal İlkokulu/Ortaokulu'nun 'Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası' dolayısıyla düzenlediği program ile ilgili memnuniyet duygularıni dile getirirken Tarsus Ali Oksal İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Serhan Günaştı, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri'ne programa gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri'nden tam not alan 'Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası' programı, temennilerle ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

………..…OOO……………

TARSUS LİSESİ'NİN 70.YILI KUTLU OLSUN.

Afişte bahsi geçen etkinlik Lisemizin 63. yılı kutlu olsun.

 Osman Homurlu ‘’ Afişte başta olan kişi Tarsus Lisesinden önce 1952 yılında eski lise binamızda orta okuldan 2 sınıf alarak ilk defa özel lise açan ve müdürlüğünü yapan eğitim aşiği millet vekilimiz Rüştü Çetin, yaninda bu okulun baş muavini İngilizce öğretmenimiz Con Ali ( Alptekin), yaninda Tarsus Lisesi'nin ilk mezunlarindan 1 nolu diploma sahibi Ahmet Ozcanaslan' i saygı ve rahmetle anıyoruz.son sirada bulunan özel lise ve Tarsus Lisesi'nin ilk öğrencilerinden Prof.Dr.Halis Dortlemez hocamız.Kendisini etkinlikte Liselilerle buluşturmuştuk.Hocamiz Liseli öğrencilere çok güzel bilgiler vermiş, değerli öğütlerde bulunmustu.Kendisine ve değerli eşine sağlikli yıllar dileriz.

70. Yılımızda, Lisemizde görev alan, fedakarlıklarla eğitim ve öğretim veren ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi ve oğrencilerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.Ruhlari şad olsun.Hayatta olan Tarsus Liselilere ve öğretmenlerimize sağlıklı yıllar diliyoruz.Tarsus Liselilere selam olsun .

 

………..…OOO……………

TURİZM FAKÜLTESİ REHBERLİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ TARSUS’TA
Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Rehberlik Bölümü öğrencileri Tarsus’u gezdi.

Tarsus’tan da  Bahşende Diren hanımın yer aldığı grup önceki gün Mersin’den Tarsus’a tren yolculuğu yaparak geldi.

Mersin Üniversitesinden Alper Duran ve Burhan hocanın  denetiminde düzenlenen geziye 40’a yakın turizm fakültesi öğrencisi katılarak bir nevi görsel staj yapmış oldular.

4 yıllık öğrenimin son yılına giren turizm Fakültesi Rehberlik bölümü öğrencileri, Tarsus’ta Kleopatra kapısı, St. Paul kuyusu ve kilisesi, Amerikan Koleji, Antik Yol gibi tarihi ve turistik merkezleri ziyaret ederek Tarsus hakkında bilgi aldılar. Tarsus'a özgü kebap, humus,fındık lahmacunu gibi yiyeceklerden tattılar.

ELİF HATUNDA KAHVE KEYFİ

Daha sonra Elif Hatun Konağını ziyaret eden öğrencilere Tarsus Turizm Derneği (TARTUD) Başkanı Yeşim Sancaktar İçgören kahve ikram ederken, Tarsus’ta ev sahipliği yapan Bahşende Diren ise Tarsus'a özgü Mamül ikramında bulundu.

Öğrenciler için faydalı ve tecrübe kazandıran bir gezi olurken, kentimize gelen öğrenciler mutlu ve memnun bir  şekilde ayrıldılar.  Aynı grup zaman zaman Mersin’in diğer ilçelerine de gezi düzenlenerek bilgilendirilecekler ve mezun olduklarında   rehber olacaklar, turizmimize katkıda bulunacaklar.

………..…OOO……………

ÖZEL MÜZEYE İLGİ ÇOK

Tarsus Tarih ve Kültür Derneği'nin Tarsus Cumhuriyet Ortaokulu civarında, Şehitkerim Mahallesi 3408 Sokak 20 numaralı adreste bulunan Eyüboğu Konağı’nda Pervin Güler Eyüboğlu ve Eyüphan Eyüboğlu tarafından hazırlanan  özel müzeye ilgi çok.

Sergide beğeniye sunulan, geçmişten günümüze tarihten izler barındıran ve her birinde ayrı ayrı anılar bulunan tarihi eşyaları görmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadım. Hepinizi Eyüboğlu Konağı’nda bulunan bu kıymetli sergi ile tarihin seyrinde yolculuğa çıkmaya davet ediyorum. Bizleri geçmiş tarihimiz ile buluşturan Pervin Güler Eyüboğlu ve Eyüphan Eyüboğlu’na teşekkür ediyorum.

Emine GÜLNAME

………..…OOO……………

YENİ YIL  HEDİYELERİ ATÖLYESİ AÇILACAK

Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi- Şehitler Tepesi Mahallesi Şehit Fazlı Kalaycı Ortaokulu Yanı/Tarsus adresinde yakında yeni yıl hediye üretim atölyesi açılacak.

-Sevdiklerinize yeniyıl hediyelerini ellerinizle hazırlamak istemez misiniz?.. -Malzeme bizden, elemeği sizden!.. -Atölyemiz 10 kişi ile sınırlı olduğundan kayıt yaptırmayı unutmayın!..

TARİH .22 Aralık 2023

CUMA . SAAT .13.00-17.00 Saatleri Arasında

YER.Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi- Şehitler Tepesi Mahallesi Şehit Fazlı Kalaycı Ortaokulu Yanı/Tarsus

ÖNEMLİ NOT

-Katılım 10 kişi ile sınırlıdır. Lütfen verilen irtibat numarasına kayıt yaptırınız.

-05358167960

………..…OOO……………

 

 

 

“TÜRKİYE’NİN ÖRNEK ALACAĞI PROJE

YAKINDA HALKIN HİZMETİNDE”

Başkan Haluk  Bozdoğan, “Bu dönem ne yaptığımızı çok iyi bilen bir insan önümüzdeki dönem neler yapacağını düşünemiyorum bile demişti. Çünkü onun hayran kaldığı bir projemiz vardı İş Sağlığı, İş Güvenliği ve Sporcu Sağlığı Yerleşkesi. 5 defa çalıştay yaptık. İkisi uluslararası çalıştay ve bunun kitabını hocamızla birlikte çıkarttık. Sona geldik, içinde hijyen laboratuvarı olan, sporcu sağlığı merkezi, gıda laboratuvarı ve ortak sağlık güvenlik birimini içeren ciddi bir şey ve Türkiye’de bir ilk dünyada bir ilk. Yani sadece bakanlık tarafından takip edilen bir proje değil, aynı zamanda Dünya Sağlık Örgütü tarafından bile takip edilen bir proje. Ve eminim büyük şehirlerin çoğu da bu projeyi bizden alacaklar, yapacaklardır yani.” ifadelerini kullandı.

 

………..…OOO……………

TARSUS’TAN  MEZİTLİ’YE

FELSEFE GÜNLERİ

Uğur Pişmanlık ‘’Mersin'de Mezitli Kent Konseyi'nde yönetmenliğini yaptığım "Rasyonel Bir Filozof Anaksagoras" belgesel filminin gösterimi yaptım ve felsefe dostlarıyla keyifli bir tarih ve felsefe söyleşisi gerçekleştirdik. Katılan tüm dostlara teşekkür ediyorum.

 

………..…OOO……………

 

CHP Lİ ABDULKADİR FİLİZ

‘’EN BÜYÜK SORUN OTOPARK’’

CHP Tarsus belediye başkan aday adayı  AKadir Filiz ‘’ Tarsus’ta imar planında düzenlemeler yapılacaktır. Ulaşımda engellileri daha çok gözeteceğiz. Toplu taşıma özendirilecek. En büyük sorun otopark sorunu.. Birçok yerde yeni otoparklar yapacağım. ‘’ dedi.

Filiz ‘’ Yer altında otoparklar olacak. Çevreye önem vereceğim , hava kirliliğinin önlenmesi için mücadele edeceğim. Baç köprüsünün yanındaki alan Üniversiteye verilmek istenmişti. Bu olmaz, Halkın en değerli kullanım alanı halka açılacak ve modern bir kültür merkezi açılması için çalışacağım...”

“YEŞİL BİR TARSUS YARATACAĞIZ”

Filiz “ Tarsus şu an beton kent haline geldi.” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu kentte biz yeşili artırıp gölgelendirmeler yapacağız . Bugüne kadar  CHP’li belediyelerden önce yeşil alanlar hep katledilmiş. Biz her yere begonviller ekeceğiz . Çöp bidonları yer altına alınacak.

Örgütümüzle  el ele kol kola  çalışacağım . Hep halkın içinde olacağım. Güzel bir ekiple hizmet edeceğiz.  Kentin tarih ve dokusunu koruyup restoresini sağlayacağız. Yapacağım hizmetlerin korunmasını sağlayacağım. Tarsus gerçek bir açık hava müzesi olacak. Tarsus neden bir Safranbolu gibi olmasın ki.. Tarsus daha yaşanabilir bir yer olacak. Kleopatra kapısına,  Eshab-ı Kehf’e el atacağız. Bu kentte otel yok. Kentimize gelenlerin konaklayabileceği oteller mutlaka yapılacak.

Yaşlı ve engelliler için yeni yaşam alanları yapacağız.

Eski beldelerde belediye birimleri kurup hizmeti daha seri yapacağım. Üniversite ile kentin entegrasyonunu sağlayacağım. Eski  Boya fabrikasının içindeki eski binalar atıl kaldı, şimdiki belediye içindeki binalar sağlam. Bu binalar ya yurt ya da misafirhane haline getirilecek. Üniversiteyi kucaklamak zorundayız ve şehri öğrenciler için cazip hale getireceğiz. Tarsus’ta sanat üreten ve sanatsever toplum oluşturacağız . İşsizlikle mücadele aslında hükümet sorunu ama biz iş alanları açacak iş adamlarının  önünü açacağız. Tarsus Organize Sanayi Bölgesinde belediye aldığı yerin parasını ödemeyince 5 dönüm yer elden gitti. Yeni iş alanları  açılırken belediye mutlaka yer alacak ve buralarda küçük sanayicilerin iş birliği içinde olup iş alanları açılmasını sağlayacağız. Kırsal alandaki insanların ekonomik olarak iyileşmesini sağlayacağız.. Köylü kente gelmeden kendi üretecek. Tarsus’a bağlı önceki eski beldelerde bir veteriner görevlendireceğiz. Belediye bir insanın doğumundan ölümünde kadar her alanda var olacak.. İhtiyacı olana sosyal yardımları hak edene vereceğim  . Can dostlarımızı gözeterek yeni barınakları yapacağım,  mevcut barınaklar iyileştirilecek.. Can dostlarımızı sahiplendireceğiz. İmar planını baştan sona değiştireceğim. Şehir plancılarına yeni proje hazırlatacağım. Büyükşehir Belediyesi ile el ele vermezseniz istediğiniz işleri yapamazsınız.. Biz Büyükşehir beledisi ile e uyum içinde çalışıp daha çok hizmet yapılmasını sağlayacağız” dedi.

Son bölümde ise Filiz, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

………..…OOO……..……

EKMEK FABRİKASI ÇOK YAKINDA FAALİYETE GEÇİYOR

Tarsus’ta sürdürülen projelere değinen Başkan Haluk  Bozdoğan, “Fırınımız 30 binle 50 bin arasında ekmek üretiyor. Ve Türkiye’nin en ucuz ekmeğini satan bir belediyeyiz’’ dedi.

Bozdoğan ‘’. Biz şu an bile fiyatımız 4 buçuk lira, 210 g ekmek, 4 buçuk liraya satılıyor. Glütensiz ekmekler ücretsiz olarak veriliyor. Sadece Tarsus’a değil, Mersin’in ilçelerini de gönderiyoruz glütensiz ekmekleri. Ramazan ayında bir liraya satıyoruz. Yine bir liraya satacağız. Ramazan ayında halkımızın çok rahat olması için ama bu rakamı yükseltmemiz gerekiyordu. Yeni ekmek fabrikamız kapasite olarak buradaki fırınla birlikte üretimimiz 120 bini geçecek. Yani Tarsus’a kazandırdığımız en önemli projelerden biridir. Bizim 134 tane köyümüz var. Buradaki ekmek fabrikasındaki ekmekler öncelikle köylerimize gönderilecek. Ucuz fiyatla bu ekmeğe onlara sağlamış olacağız. Çünkü o insanların her gün gelip ekmek alma gibi bir şey olamaz ama onların ayaklarına kadar ekmekleri götüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

………..…OOO……………

TARSUSTA ÇORBA 10 TL

Tarsus’un Halk Restoran’a yoğun ilgisinden bahseden Başkan Bozdoğan, “Restoranımızda her gün düzenli olarak 5 çeşit yemek çıkıyor, 4 çeşit yemek 40 TL, 5 çeşit yemek de 50 liraya temin ediliyor. Bugün Türkiye’de bu kadarı 5 çeşit yemeyen 40 liraya satıldığı yer pek bulamazsınız ve inanılmaz bir kalabalık oluyor. Çorba fiyatları da 10 lirayla 15 TL arasında sabah çorbalar başlıyor. Orta gelirli insanlarımız için çok önemli bir yer. Esnaflarımızın da çok işine yarıyor böyle restoranların olması. Bizler halk lokantasını daha çok arttıracağız. Buradaki olayı gördükten sonra bu kadar kalabalığı gördükten sonra ihtiyaç olduğunu da gördük. Tabi çok sayıda da öğrencilerimiz faydalanıyor zaten, etüt merkezlerindeki öğrencilerimize çorbalar ücretsiz, kuru pastalar, yaş pastalar ücretsiz olarak veriliyor. Onların rahat ortamda ders çalışmaları da sağlanıyor. Onlardan herhangi bir ücret alınmıyor. Onlar için varız.” dedi.

…………OOO…………..

TARSUS İDMAN YURDU,

 SON MAÇA HAZIRLANIYOR

TFF 3. lig 1. grupta yer alan Tarsus İdman Yurdunun ilk yarı son maçı ertelenmişti. Maç 20 Aralıkta oynanacak.

Ankaragücü-Rize maçından sonra hakem Umut Meler’e yapılan saldırı sonrası TFF tüm maçları bir süre ertelemişti..

Tarsus İdman Yurdunun ilk yarı son maçı  olan deplasmandaki Karabük maçı da ertelenmişti. Bu maç bu hafta oynanacak ve devre olacak.

Karabuk Idmanyurdu Spor ile Tarsus İdman Yurdu 23/24 3. Lig, Grup 1  maçında karşı karşıya geliyor. tarafından yönetilen Karabuk Idmanyurdu Spor-Tarsus İdman Yurdu maçı, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu Stadı'nda oynanacak.

Maçın Tarihi ve Saati: 20.12.2023 / 14:00

 

 

…………OOO…………..

Yakup Boncuk ; Huzurlu Günler Diler

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2.Başkanı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

…………OOO…………..

Not.Gündemin  Uzun Hali Doc Dosyasında var. 

 Dileyen Uzun  Okuyabilir. 

 

 

 

 

 

 

19 ARALIK 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO…………… 

TARSUS’TA  BUGÜN

SU KESINTISI VAR

Mersin-Adana tren hattı çalışmaları 

kapsamında içme suyu deplase çalışmaları

 yapılacak olup; 19 Aralık 2023 Salı günü 

saat 22.00 ile 20 Aralık 2023 Çarşamba 

günü saat 03.00 arasında Tarsus ta Kavaklı, 

Şehit İshak, Anıt, Şehit Mustafa, İsmet 

Paşa, Kızılmurat, Öğretmenler, Yeşilyurt,

Mithatpaşa ve Yeni Ömerli mahallelerinde 

zorunlu su kesintisi yapılacak.

Tedbirli olalım..

………..…OOO……………

DSP GENEL BAŞKAN YARDIMCISININ 

DEDESİ VEFAT ETTİ

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel başkan 

yardımcısı Tarsuslu hemşehrimiz Emrah 

Küçükkaptan’ın dedesi vefat etti. Cenazesi 

Tarsus Şehir mezarlığında kılınan cenaze 

namazından sonra Sucular Eshabı Kahf 

mezarlığında toprağa verildi.

Allah rahmet eylesin.

………..…OOO……………

EMLAKÇILAR BAŞKANI

UMAL KOLAY’DAN TEŞEKKÜR

Tarsus Emlak Müşavirleri Dayanışma 

Derneği Başkanı Umay Kolay,düzenledikleri 

yemeğe katılan herkese teşekkür etti.

 

………..…OOO……………

TARSUS CENGİZ TOPEL LİSESİ

TARİHE KARIŞIYOR...

Tarsus'un en önemli bir kaç lisesinden biri 

olan Cengiz Topel Lisesi binası 6 şubat 

depreminde aldığı hasar nedeniyle yıkılıyor.

CHP Tarsus belediye başkan aday adayı

 Musa Ceylan “Cengiz Topel Lisesi binası 

yıkılıyor.Aynı yerde veya başka bir yerde 

aynı adla bir lise açılır mı bilinmez.” dedi.

 ………..…OOO……………

Mehmet Habib  Ekmekçi “Düşük

Bütçelerle Tarsus’a Kalıcı

Hizmetler Yapacağız”

CHP Tarsus Belediye Başkan aday adayı 

Av. Mehmet Habib Ekmekçi, Asutay

işhanındaki bürosunda basın toplantısı yaptı.

Ekmekçi, “Birçok projemiz var ve büyük, 

kalıcı yatırımlarla işinde idealist ve uzman 

ekiplerle belediyeyi yönetmeye talibim.  

Kazandığımda ne söz verdiyse yapacağım, 

bunun için şeref ve namus sözü  veriyorum” dedi. 

………..…OOO…………… 

DOKTOR BAŞKANDAN BİR

HAYATİ MÜDAHALE DAHA

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk 

Bozdoğan, köy ziyaretleri sırasında

beklenmedik bir olaya daha müdahale etti. 

Tesadüfen o köyde bulunan belediye 

personelinin oğlunun aniden rahatsızlanması 

üzerine ilk müdahaleyi gerçekleştiren başkan

Bozdoğan aynı zamanda makam aracını da 

rahatsızlanan çocuğa tahsis ederek ambulansa 

yetiştirilmesine vesile oldu. 

………..…OOO……………

BAŞKAN BOZDOĞAN, VATANDAŞIN

DERDİNE DERMAN OLMAYA

DEVAM EDİYOR

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk

Bozdoğan vatandaşların istek ve taleplerini 

dinlemek, mahallelerin eksiklerini 

gidermek ve bu anlamda yerinde çalışmalar

 gerçekleştirmek için 11 köye daha ziyarette

 bulundu. 

…………OOO…………..

TARSUS İDMANYURDU GÖZ GÖRE

GÖRE AMATÖR LİGE Mİ DÜŞECEK!?...
Bu soru Tarsus idmanyurdu'nu sevenlerin ağzından düşmeyen bir soru haline geldi...
Fırat Maktay ‘’Tarsus idmanyurdu göz göre göre amatör lige mi düşecek!?... Tarsus idmanyurdu'nun haline olacak!?...’’ diye sordu.
Ben bu konuda çok karamsar düşünmek istemesem de durum ortada...
Malum; Mevcut Cem Kavalcı Başkanlığındaki yönetiminin elinde maddi bir güç yok... Tarsus Belediye Başkanı Dr Haluk Bozdoğan'ın kulübe gönderdiği ayliğıyla kulübü çevirmeye çalışıyorlar... Ellerini Taşın altına sokmuşlar...Ateşten gömlek giymişler...
Aynı zamanda ise Yönetim; Olağanüstü Genel kurul kararı aldı... Şimdiye kadar Başkan adayı çıkmadı. BASKAN KAVALCI, "TARSUS İDMANYURDU 'NUN BORÇLARINI ÜSTLENECEK KIM VARSA GÖREVİ BIRAKMAYA HAZIRIM" diye açıklaması var... Süreç devam ediyor... Zaman daha var... Bakalım Tarsus idmanyurdu'nu sahiplenecek bir babayiğit çıkacak mı!?...
Bu arada transfer dönemi yaklaşıyor...
Tarsus idmanyurdu 'na en az 7-8 oyuncu transferi söz konusu... Malum transfer tahtası kapalı... Şu ortamda tahtanın açılması imkansız gibi gözüküyor... Yapılacaksa TFF'nin izin verdiği Bölgesel Amatör lig'deki oyunculardan yine transfer yapılacak... Ki burada da tek sorun para..
Başkan Kavalcı, Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan'ın kapısını çalmış... "TRANSFER DOSYASI"nı Başkan Bozdoğan'a vermiş....
Başkan Bozdoğan ise Başkan Kavalcı'ya maddi destek vereceğini söylemiş... Eğer Başkan Bozdoğan böyle söylemiş ise Tarsus idmanyurdu'nun Allah yar ve Yardımcısı olsun...
Bunu dile getirmenin tek nedeni Başkan Bozdoğan, kendi derdine düşmesi... Partisinden yeniden Tarsus Belediye Başkan Aday adayı gösterilip, gösterilmeyeceği....Bu nedenle Başkan Bozdoğan Adaylık başvurusu yapsada kamuoyuna açıklama yapamamaktadır... Adaylığı konusunda endişeleri var ki Konu ile ilgili olarak Konuşulanları zaten kendisi de duyuyordur, kulağına ise minik kuşları fısıldıyordur...
Konumuza tekrardan dönecek olursak gerçekten Tarsus idmanyurdu 'nun geleceği çıkmaz bir sokak...
Tarsus idmanyurdu 'nun kaderi ve geleceği Başkan Bozdoğan’ın elinde ...
Transfer yapılır mı yapılmaz mı!?...
Küme düşer mi, düşmez mi!?...
Başkan Bozdoğan maddi destek verir mi vermez mi sorusunun cevabını tabiki zaman gösterecek...
Ama Tarsus idmanyurdu'nun kaybedecek zamanı yok...
Son söz...
Tarsus Belediye Başkanları Burhanettin Kocamaz ile Şevket Can dönemlerinde Tarsus idmanyurdu küme de düştü, Play-off 'ta oynadı... Başarısız da oldular, başarılı dönemde yaşadılar... Tesisleştirildi, itibar kazandırdılar... Saygın bir kulüp haline getirdiler... Ama böyle rezalet bir duruma düşünmediler, itibarsızlaştırmadılar... Şuan Olsalardı, Tarsus idmanyurdu'nu bu duruma da düşürmezlerdi...
Evet... Geç olmadan, geç kalmadan Milletvekillerimize, işadamlarımıza Tarsus ve Tarsus idmanyurdu sevdalılarımıza ÇINARIMIZA SAHİP ÇIKIN diyorum...
FIRAT MAKTAY

 

…………OOO…………..

Yakup Boncuk ; Huzurlu Günler Diler

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2.Başkanı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

…………OOO…………..

Not.Gündemin  Uzun Hali Doc Dosyasında var. 

 Dileyen Uzun  Okuyabilir. 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar