Subscribe Us


20-21 ARALIK 2023- TARSUS MEKTUBU


 

20 ARALIK 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO……………      

TOSUN PAŞANIN SUPHİSİ ÖLDÜ

ACI KAYIP..TARSUS’TAN BİR YILDIZ DAHA KAYDI.

Yeşilçam Emektarı Seferoğlu Suphi veya Tosunpaşa olarak belleklerimizde Yer Alan Cevdet ARIKAN 19 Aralık günü Tarsusta Hakka Yürümüştür.

Cenazesi bugün saat 14.00 de Musalla Güney mezarlığında toprağa verilecek.

Sanatçılarımıza Sağlıklarını Değer Verip Sahiplenmek Lazım. Hak Rahmet Eylesin Sanat Camiasının Başı Sağ Olsun. Ailenin Acısını Paylaşıyorum. Sabırlar Diliyorum.

 

………..…OOO……………

TARSUS’TA KONTROLDEN ÇIKAN

 ARAÇ AĞACA ÇARPTI: 1 YARALI

 Tarsus ‘ta  kontrolden çıkan araç ağaca çarptı. Kazada sürücü yaralandı.

Alınan bilgiye göre 82 Evler Mahallesi semt pazarı yanından D-400 karayoluna paralel olarak uzanan servis yolunda R.K.’nin kullandığı 33 APK 055 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yol kenarında ki ağaca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle aracın ön bölümü zarar gördü. Araç içerisinde sıkışan sürücü, ihbar üzerine olay yerine intikal eden Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi arama-kurtarma ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi.

………..…OOO……………

TADER BAŞKANI SEMİH ÖZSU’ DAN

 KİCKBOKS MİLLİ TAKIMINA KUTLAMA

TADER Başkanı Semih Özsu’ dan ‘’DÜNYA KİCKBOKS ŞAMPİYONASINDA’’ Dünya Şampiyonu olan Türkiye Milli Takımına Kutlama geldi.

Milli Takım Antrenörü Tarsuslu J. Yzb. Mahmut Özer’ le Gurur Duyuyoruz…

Başkan Özsu mesajında;’’ Bir süre önce 70 ülkeden 1680 sporcunun katılımıyla Portekiz-Albufeira kentinde icra edilen “Dünya Kickboks Şampiyonası “müsabakasında WAKO müsabaka sonuç raporuyla; Türkiye Milli takımı madalya sıralamasında 41 madalya (10 Altın, 14 Gümüş, 17 Bronz)  alarak takım halinde Dünya şampiyonu olmuştur.

………..…OOO……………

MİLLİ TAKIMDA BİR TARSUS’LU

41 Madalya kazanarak Dünya Şampiyonu olan Türk Milli Kickboks Takımının başında ise Tarsuslu bir hemşehrimizin olması  bizleri ayrıca  gururlandırmıştır. Kickboks Milli Takım Antrenörü Tarsuslu J. Yzb. Mahmut ÖZER’ i ve yetiştirdiği Milli sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını

diliyoruz.

………..…OOO……………

BÜYÜKŞEHİR’İN TARSUS YENİCE’DE

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, her noktada kaliteli yol ağları imal etmeye devam ediyor. Ekipler, Mersin’in doğu sınırında yer alan Yenice’de, Şehit Buminhan Temizkan İlk ve Ortaokulu ile Sıtkı Baba Cemevi’nin bulunduğu bölgede asfaltlama faaliyeti gerçekleştirdi. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

 

Geçtiğimiz aylarda Yenice’nin ana arterleri olan Atatürk Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi, Hacı Bektaş Caddesi ile Sıtkı Baba Caddesi üzerinde yenileme ve sıcak asfalt serim faaliyetlerini yerine getiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Şehit Buminhan Temizkan İlk ve Ortaokulu ile Sıtkı Baba Cemevi’nin bulunduğu bölgede de asfaltlama faaliyeti gerçekleştirdi.

 

Büyükşehir ekipleri, Yenice’de bozuk zeminleri nedeniyle şikayetlere neden olan Okul Sokak, Değirmen Sokak, Adalet Sokak ve Elmas Sokak’ta, yıpranmış zemin söküm ve sıcak asfalt serim işlemlerini tamamladı.

 

Söz konusu sokaklar üzerinde, yine Büyükşehir ekipleri tarafından sarı renkteki soğuk yol çizgisi ile trafik akışının güvenli şekilde sağlanmasına yönelik işaretleme işlemleri de yerine getirildi.

 

Muhtar Sırdaş: “Bu yol, yıllardır Yenice’nin kanayan yarasıydı”

 

Yenice Mahallesi Muhtarı Ali Sırdaş, özellikle okul yolunun olumsuzluğu nedeniyle öğrencilerin çok sıkıntı çektiklerine dikkat çekerek, “Yıllardır Yenice’nin kanayan yarası olan, çocuklarımızın okul yolu olarak kullandığı ve çizmeyle okula geldiği bu yolu yenileyen başta Vahap Başkan olmak üzere, tüm ekip arkadaşlarına ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

 

………..…OOO……………

TARSUS, MERSİN’İN MASTER

PLANINA EKLENDİ

Mersin Ulaşım Master Ana Planı’na, 4 merkez ilçenin yanı sıra Tarsus, Erdemli ve Silifke ilçeleri de eklendi. Konu hakkında  Mersin Ulaşım Dairesi Başkanı Ersan Topçuoğlu açıklama yaptı.

Topçuoğlu: “Ulaşımda geleceği planlayan, sürdürülebilir ve çevreci bir plan”

Ulaşım Dairesi Başkanı Ersan Topçuoğlu da Master Planı çalışma süresi boyunca birçok kurum, oda ve STK’lar ile istişare ettiklerini kaydetti. 2023 yılı Şubat ayı içerisinde yaşanan depreme bağlı olarak Mersin’de oluşan nüfus ve trafik yoğunluğuna bağlı artış nedeniyle çalışmaları revize ettiklerini belirten Topçuoğlu, “Mersin’in ulaşımda geleceğini planlayan ve yatırım programlarının belirleyicisi sürdürülebilir, çevreci ve ekonomik diyebileceğimiz bir belge var. Bu belgeyi doğru hazırlamak kadar, uygulamasını da şehrimizde en doğru şekilde yapmak önemli. Bu sebeple sizleri buraya davet ettik. Çünkü, bu plan kapsamında tüm kurumlarımıza düşen görev ve çalışmalar var” dedi.

“Mersinlilerin talep, eğilim ve ulaşım hareketleri ile alışkanlıklarını belirledik”

Plan üzerinde 2 yıl çalıştıklarını belirten Topçuoğlu, “Alanında uzman kadrolarımızın ulaşımdaki yenilikleri ve sistemleri inceleyerek projelendirdiği Ulaşım Master Ana Planı’na, 4 merkez ilçenin yanı sıra Tarsus, Erdemli ve Silifke ilçeleri de eklendi. Mersin'in en önemli sorunlarının başında gelen ulaşım sorununu çözmek için Mersinlilerin ilgili talep, eğilim ve ulaşım hareketleri ile alışkanlıklarını belirledik. Hane halklarının ulaşımla ilgili bilgileri, ulaşımda yaşadığı sorunlar, ulaşımda harcanan süre, ücret, hane halkının araç sahipliği gibi ulaşımla ilgili soruların cevaplarını aradık” diye konuştu.

 

………..…OOO……………

TARSUS ŞEHİT HALİL ÖZDEMİR

FEN LİSESİ TÜBİTAK’TA

TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

 TÜBİTAK 2204 D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması'nda Türkiye birincisi olan Şehit Halil Özdemir Fen Lisesi Öğretmeni  Sermin AKGÜL, öğrencileri Halil İbrahim BOYACI ve Yağız KENDİRLİ ile İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ'u makamında ziyaret ettiler.

Fazilet DURMUŞ ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Sevgili evlatlarımla, kıymetli meslektaşlarımla böyle bir başarı hikayesiyle bir araya gelmekten onur duyuyorum. Biliyorum ki Türkiye Yüzyılında hep birlikte evlatlarımızla, meslektaşlarımızla büyük bir aile olarak daha nice başarılara hep birlikte imza atacağız. Bu şevkle ve azimle çalıştıkça aşamayacağımız engel olamaz. Ben şahsi olarak da İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak da her daim yanınızda olacağımıza ve sizlerin öncü ve yenilikçi projelerinizi destekleyeceğimize söz veriyorum. Bundan emin olun. Şevkiniz, azminiz, başarılarınız daim olsun. Emekleriniz için canı yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

..…..…..…OOO……..……

CHP İLÇE BAŞKANI SELAHATTİN ŞAHİN,

BAŞKAN ADAY ADAYLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

CHP  Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, ilçe örgütü olarak seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini söyledi.
 
Genel Merkez’in aldığı karar doğrultusunda aday adaylığı başvurularının sona erdiğini ve aday belirleme süreciyle ilgili faaliyetlerin ise hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Selahattin Şahin, Tarsus Belediye Başkanlığı konusunda resmi aday adaylığı başvurusunda bulunan 11 kişi ile ilçe binasında toplantı gerçekleştirdi.
 
Toplantıya mevcut Tarsus Belediye Başkanı ve yeni dönem aday adayı Haluk Bozdoğan, Ozan Varal, Vedat Günyar, Ali Boltaç, Ünzile Kuru, Hikmet Oğuzcan, Vahap Eryılmaz, Abdulkadir Filiz, Mehmet Habip Ekmekçi, Mehmet Özel ve Melisa Günaştı Yanat katıldı. Bir diğer aday adayı Musa Ceylan ise şehir dışında olduğu için toplantıya katılmadı.
 
Birlik ve beraberlik mesajının verildiği toplantıyla ilgili kısa değerlendirmede bulunan Başkan Selahattin Şahin, “Tarsus'u CHP'nin Derman Belediyeciliği ile tekrar yönetmeye talip Belediye Başkan aday adaylarımızla bir araya geldik.
 
Cumhuriyet Halk Partisi birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Tarsus'u da, Mersin'i de yeniden kazanacak ve Türkiye'ye umut olmaya devam edecektir” ifadelerini kulland

 

………..…OOO……..……

TARSUS  İDMAN YURDU, BUGÜN

KARABÜK DEPLASMANINDA

TFF 3. ligde yer alan temsilcimiz , Tarsus  İdman Yurdu, bugün

Karabük deplasmanında puan mücadelesi verecek.

Geçen hafta süper ligde yaşanan üzücü  olaylar yüzünden ertelenen müsabaka bugün Karabük’te oynanacak. Karabük İdman Yurdu- Tarsus İdman Yurdu maçı bugün saat 14.00’de başlayacak. Bu maçla birlikte ilk yarı bitmiş olacak.

 

……….…OOO…………..

 

 

 

 

 

 

 

21 ARALIK 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO……………      

ODA BAŞKANLARINA SORDULAR:

SEÇİMİ HANGİ ADAY KAZANABİLİR?

Geçen gün Mersin’e 3 CHP milletvekili görevli olarak gelir. Bu vekiller kamuoyu araştırması yapar. Oradan bir vesile ile Tarsus ve diğer ilçelerden de oda başkanları da  bir başka kanal tarafından davet edilir. Tarsus’tan 8-10 kadar oda başkanı Mersin’e gider. Orada sorarlar.

“Tarsus’ta CHP’den kim aday gösterilirse seçimi kazanır” 

Bu sorulara verilen cevaplara ve  anketlere göre başkan adaları belirlenecek..

 

………..…OOO……………

SEFEROĞULLARININ SUPHİ'Sİ

TARSUS’TA TOPRAĞA VERİLDİ

Aslen Adanalı olup  Tarsus’lu Kadife hanım ile evlenerek  6 çocuğu olan ve aynı zamanda hanım köylü olan  sinema sanatçısı Cevdet Arıkan'ın vefatı büyük üzüntü yarattı.

76 yaşındaki sanatçının  cenazesi Tarsus’ta toprağa verildi. Sağlığında sinemalarda birçok filmi oynatılan ve   halk arasında anılan “Tosun Paşa", "Kibar Feyzo", "Gırgır Ali" ve "İstasyon" gibi filmlerde rol alan sanatçı 120 cıvarında film çevirmiş. Kemal Sunal, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Cüneyt Arkın gibi ünlü sanatçılarla birlikte kamera karşısına  geçen sanatçı, ne yazık ki onca emek verdiğii sinemadan bir türlü emekli olamamıştı.

19 Aralık günü Yeşil mahallede bulunan evinde rahatsızlanan ve çağrılan ambulansla Tarsus devlet Hastanesine götürülmek istenen Cevdet Arıkan yolda hayatını kaybetmişti.

n de aralarında bulunduğu 100'den fazla yapımda rol alan 76 yaşındaki Yeşilçam aktörü için Yeşil Mahalle'deki Musalla Güney Kabristanı'nda cenaze töreni düzenlendi.

Törene Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Belediye başkan yardımcısı Aydın Polat,  Arıkan'ın eşi Kadife Arıkan, çocukları ve ile sevenleri katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Cevdet Arıkan'ın naaşı,  aynı mezarlıkta dualarla toprağa verildi.

Gırtlak kanseri  nedeniyle bir yılı aşkın süredir  tedavi gören sinema sanatçısı Arıkan’ın cenazesine Sinema dünyasından hiçbir sanatçının katılmaması üzüntü yarattı.

Arıkanın yönetmen olan oğlu Cem Arıkan ile damadı olan sanatçı  Sefa Genç ise   vefat haberini duyar duymaz İstanbul’dan uçakla Adana’ya oradan da Tarsus’a glediler ve merhumun cenaze törenine katıldılar.

Bize ise merhuma Allah’tan rahmet dilemek ve ardından bir Fatiha göndermek düştü.

 

 

………..…OOO……………

BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN

ESNAF ODALARINA ZİYARET

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’un hızla gelişen ve büyüyen yapısında esnafların rolüne vurgu yaparak, çeşitli esnaf odalarını ziyaret etti. Bozdoğan, odalardaki temsilcilerle yapılan görüşmelerde, kentin sosyo-ekonomik kalkınması için birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

 

Başkan Bozdoğan, Tarsus Kamyoncular ve Tırcılar Kooperatifi, Tarsus Madeni Sanatkârlar Odası, Tarsus Otobüsçüler Kooperatifi (TOK), Tarsus Bakkallar Odası, Tarsus Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Tarsus Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Fotoğrafçılar Odası, Biriketçiler, Karocular, Büzcüler, Mozaikçiler ve Büz Borucuları Esnaf Odası, Tenekeciler ve İnşaat Malzemeleri İmalat ve Satıcıları Esnaf Odası, Tarsus Tuhafiyeciler ve Züccaciyeciler Odası ve Kunduracılar Odasını ziyaret ederek, odalar arası dayanışma ve işbirliği mesajları verdi. Esnafların kentin ekonomisinde önemli bir rol oynadığını belirten Bozdoğan, "Esnaflarımız, her meslek dalı bizim için çok değerli, kıymetli. Bu kentte göreve geldiğimizden yapacağız dediğimiz her projemizi hayata geçirmek için çalıştık. 4 büyük projemiz olan 2. Ekmek Fabrikası, Kent Meydanı, Sağlık Yerleşkesi, 75. Yıl Kültür Merkezi de hayata geçince yüzde 94 başarı elde etmiş olacağız. Bu kent il olacak ve biz tam anlamıyla hak ettiklerimize kavuşacağız. " dedi.

 

Ziyaretlere katılan oda başkanları, Başkan Bozdoğan'a teşekkür ederek, belediye ile işbirliği içinde olmaya devam edeceklerini ifade etti

 

………..…OOO……………

-TARSUS BELEDİYESİ, YERLİ

TOHUMLARLA TARIMA VE

ÇİFTÇİYE CAN VERİYOR

Tarsus Belediyesi’nin "Ulusal Güç, Genetik Hazine, Sağlıklı Gıda, Sağlıklı İnsan" vizyonuyla yerli ve milli tohumlar üzerine sürdürdüğü "Miras" projesi kapsamında, çiftçilere ücretsiz olarak dağıtılan ve meyve vermeye başlayan fideler, verimli üretim ve hasat için Tarsus Belediyesi tarafından verilen teknik destekle birleşiyor. Tarsus Belediyesi hem yerli tohum fide veriyor, hem teknik destek sağlıyor hem de verimli hasat yöntemleri ile çiftçinin gelirini artırıyor.

 

Proje kapsamında Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından temin edilen yerli tohumlardan üretilen fideler, çiftçilere ücretsiz olarak dağıtılıyor. Belediyenin bu adımı, kırsal kalkınmanın önünü açmak adına önemli bir rol üstleniyor.  Tarsus Belediyesi, tarımsal üretimi artırmak, çeşitliliği desteklemek ve üreticiyi güçlendirmek amacıyla çeşitli uygulamalara da imza atıyor. Küçük ölçekli çiftçilere 5 dönümlük arazilere ekilmek üzere dağıtılan marul fideleri, ziraat mühendisleri tarafından sürekli kontrol edilerek çiftçilere verimli bir yetiştirme ve hasat süreci geçirmeleri konusunda bilgi veriliyor.

 

“BELEDİYEMİZ BİZE DESTEK OLMAK İÇİN ÇEŞİTLİ ÇALIŞMALAR YAPIYOR”

Halitağa Köyünde çiftçilik yapan Ali Korkmaz, “Belediyemiz bize destek olmak için çeşitli çalışmalar başlatıyor. Bu sefer biz de başvurduk ve sağ olsun başkanımız destekte bulundu,  kıvırcık marul ektik, başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

“EKİMİNDEN, KAZMASINA, GÜBRESİNE KADAR DESTEK OLUYORLAR”

Çiftçi Cahit Kılıç normalde maliyetin çok yüksek olduğunu ifade ederek, “Kelahmet Köyünde çiftçilik ile uğraşıyorum. Başkanımızın destekleri ile marul ekimi gerçekleştirdik. Normalde yapmaya kalksak maliyeti çok yüksek. Ekiminden, kazmasına, gübresine kadar destek oluyorlar. Para koysaydık, parayla alamazdık. Başkanımız Haluk Bozdoğan’a teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

 

“GİRDİ DÜŞTÜĞÜ İÇİN DAHA FAZLA EKONOMİK KAZANÇ ELDE EDİYORLAR”

Tarsus Belediyesi Ziraat Mühendisi Mehmet Özer, “Çiftçilerimizin yanına giderek dağıtımından sonra da ilaçlama, gübreleme ve herhangi bir sorunda teknik destek veriyoruz. Hasada gelen ürünleri de tarlada görüyoruz. Başkanımızın çiftçilere destek olma amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında amacımız küçük ölçekli çiftçilerde maliyetleri düşürmek. Girdi düştüğü için daha fazla ekonomik kazanç elde ediyorlar.” ifadelerini kullandı

 

………..…OOO……..……

BAŞKAN BOZDOĞAN: “TARSUS,

HEPİMİZİN KENTİ, HEPİMİZİN GELECEĞİ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, halkla doğrudan etkileşimde bulunarak şehrin çeşitli mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor. Son olarak kırsal mahallelerin yanı sıra merkez mahalleleri de ziyaret eden Başkan Bozdoğan, Altaylılar Mahallesi'nde halk ve muhtar ile bir araya gelerek yoğun bir katılım ve ilgiyle karşılandı, vatandaşların taleplerini dinledi.

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan vatandaşların istek ve taleplerini dinlemek, mahallelerin eksiklerini gidermek ve bu anlamda yerinde çalışmalar gerçekleştirmek için mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Bozdoğan son olarak gün boyu oda ziyaretlerinden sonra Altaylılar Mahalle Muhtarı Yeliz Bozkurt ve mahalle halkı ile buluştu. Vatandaşlarla tek tek konuştu, sorunlarını dinledi.

 

EKİPLERİ SAHA SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN GÖREVLENDİRDİ

Başkan Bozdoğan ziyaretlerde,  mahalle sakinlerine belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Muhtarların ve vatandaşların taleplerini not alarak belediye ekiplerini saha sorunlarının çözümü için görevlendirdi.

Ziyaretler sırasında mahalle sakinlerinin belediyenin hizmetleriyle ilgili düşüncelerini de alan Bozdoğan, bu geri bildirimleri değerlendirerek daha etkili ve katılımcı bir yönetim sağlamak adına çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Tarsus'un her mahallesine eşit hizmet götürme hedefiyle yola çıkan Başkan Bozdoğan, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak şehrin her alanında yaşayanların ihtiyaçlarına odaklanmaya devam edeceğini ifade etti.

 

“HAVALİMANI AÇILIYOR, 9 MİLYON İNSAN GELECEK”

Tarsus’un marka bir kent olduğunu ifade eden Başkan Bozdoğan “Bu kent bizim, Tarsus hepimizin, bakın havalimanı açılıyor. 9 milyon insan gelecek bu kente. Evlerinizin hepsi değerli olacak. Kişi başına düşen gelirde Çukurova’da en yüksek Tarsus.  Öbür taraftan lojistik merkez olarak değerli bir yerdeyiz. Sahil kentimizde açılıyor. Yeni otelin inşaatı Tarsu AVM’nin arkasında başladı.” dedi.

 

“SADECE İNSANLARIN DEĞİL, BİTKİNİN DE HAYVANLARIN DA BELEDİYE BAŞKANIYIZ”

Belediyenin hizmetlerine değinen Başkan Bozdoğan “Biz burada sadece insanların değil, bitkinin de hayvanların da belediye başkanıyız.  Bir tane veteriner vardı göreve geldiğimizde kısırlaştırma yapmasını bilmiyordu. Şu anda 6 tane veteriner var. Rehabilitasyon merkezi yapıldı. Şu an açılacak olan hayvan hastanesinde bütün ameliyatlar orada yapılacak.” ifadelerini kullandı.

……….…OOO…………..

MERSİN DEVLET OPERA VE BALESİ KONSERİ

27 Aralık Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında Tarsus Müzesi’nde düzenlenen Mersin Devlet Opera ve Balesi Konseri’ne katılım sağladık.

Kıymetli sanatçılarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

……….…OOO…………..

KAYMAKAM YENİ DOĞUŞTA

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, 38. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan Yeni Doğuş Gazetesi sahibi Emre Geçimi ziyaret ederek kutladı.

……….…OOO…………..

TARSUS  İDMAN YURDU,

KARABÜK DEPLASMANINDA

2-1 MAĞLUP OLDU

TFF 3. ligde yer alan temsilcimiz ,  Tarsus  İdman Yurdu, dün Karabük deplasmanında 2-1 mağlup oldu.

Geçen hafta süper ligde yaşanan üzücü  olaylar yüzünden ertelenen müsabaka dün Karabük’te oynandı. İlk yarıyı Karabük 2-1önde kapattı.İkinci yarıda gol olmadı.

Maç sonucu ise  Karabük İdman Yurdu-2- Tarsus İdman Yurdu.1

şeklinde sona erdi. TİY yine puansız döndü.

……….…OOO…………..

Yakup Boncuk ; Huzurlu Günler Diler

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2.Başkanı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi

……….…OOO…………..

Not.Gündemin  Uzun Hali Doc Dosyasında var. 

 Dileyen Uzun  Okuyabilir. 

 

 

 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar