Subscribe Us


24 ARALIK 2023- TARSUS MEKTUBU


 

24 ARALIK 2023- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO……………

TARDOBDER GECESİ İPTAL EDİLDİ

Tarsus’ta Doğup  Büyüyenler Derneği (TARDOBDER) yakında yemekli bir gece , 6 askerimizin şehit düşmesi nedeniyle iptal edildi.

Başkan Ümran Yıldırım, yönetime gelişlerinin 2.yılında derneğin tanıtımı ve 27 Aralık Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünü kutlamak için bir gece düzenlemek için hazırlık yaptıklarını ancak  cumayı cumartesi bağlayan gece Kuzey Irak’da meydana gelen saldırıda 6 askerimizin şehit olmasıyla geceyi ertelediklerini söyledi.

 

………..…OOO……………

İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ

SEMPOZYUMU’NA DAVET

Tarsus belediyesi bu yıl 5.’sini düzenleyeceği sempozyuma katılım için çağrı yaptı.

Açıklamada ‘26 Aralık 2023 Salı çevrimiçi platformda gerçekleştireceğimiz ‘İNSAN GÜCÜ’ konulu İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU’na katılımınızı bekleriz.’’ Denildi.

-………..…OOO……………

HALİL ATILGAN BU

PAZAR TRT TÜRKÜDE

Tarsuslu Dr. Halil Atılgan ‘’24 Aralık 2023 Pazar günü Saat 13 00’de TRT Türküde  Hasret Kalmış Türkülerin Konuğuyum . Siz de Benim Konuğum Olunuz. ‘’ dedi.

Proğram bugün Saat ..13.00   ‘da TRT Türküde    Anadolu  Proğramıyla  Sizlerle  Olacağız.. Konuğumuz..Halk Bilimci , Folklor Araştırmacısı  Değerli Hocamız ( Halil Atılgan ) olacak.. Hepiniz  davetlimizsiniz.

………..…OOO……………

FEVZİYE KÖKDİL’İN BABASI VEFAT ETTİ

Tarsus Belediyesinden Fevziye Kökdil 'in Babası Hacı  Ali Adnan Kökdil Vefat Etmiştir. Merhuma Cenab-ı Allah'tan Rahmet Kederli Ailesine, Yakınlarına, Sevenlerine Sabır ve Başsağlığı Diliyoruz.

………..…OOO……………

TARSUS’UN KURTULUŞ BAYRAMI İÇİN HAZIRLIK

Tarsus’un Düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı kutlama proğramı uygulanmaya başladı. Etkinlikler bugünde devam edecek.. 27 Aralıkta 102. kurtuluş gününü kutlayacak olan Tarsus’ta bu yılki etkinlikler 25 Aralık günü başlayacak. 26 Aralıkta çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve 27 Aralık günü ise sabah Cetvel köprü başında Milis kuvvetleri karşılanarak törenlerin finali yapılacak.

………..…OOO……………

İYİ PARTİ ‘DEN DAVET VAR

Tarsus Belediye Başkan adayını belirleyen İYİ Parti  25 Aralıkta My Life Plaza Salonunda bir yemek veriyor.  Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak ÖZDİL  “25.12.2023 Pazartesi günü saat 19:00'da İl Başkanımız.Mehmet Dutar , Belediye Başkan Adayımız Mehmet Yunus SEVEN , geçmiş dönem ilçe başkanlarımız Tekin ÇELİK ve Daniyel MERCAN beyefendilerin katılımlarıyla İYİ Partimizin birlik,beraberlik yemeğine yapılacaktır” dedi.

 My Life Plaza Salonu          

………..…OOO……………

CAVİT ÖZER KIZILCIK  ŞERBETİ’NDE

Tarsus’lu sinema sanatçısı gencimiz Cavit Özer  Kızılcık Şerbeti adlı dizide rol aldı. Şu sıralar Show TV de yayınlanan Kızılcık Şerbeti adlı dizide Tarsuslu sinema sanatçısı Cavit Özer de rol alarak ekranlara geliyor.

……….…OOO…………..

FATMA SÜTÜLEN ZEKA OYUNLARI

SINIFI  TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Tarsus Anıt Lions Kulübü'nün eğitime katkı amacıyla Tarsus Anıt Lions Kulübü Üyesi Merhume Lion Fatma Sütülen adına Tarsus Kerim Çeliktaş Türkocağı İlkokulu'nda yapımını ve dekorasyonunu üstlendiği 'Zeka Oyunları Sınıfı' düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

……….…OOO…………..

SÜPER AMATÖR MAÇ

Bugün Tarsus'ta süper amatör lige 

dahil bir maç var. Tarsusspor rakibi

Mut İdmanyurdunu 27 Aralık stadında 

konuk edecek. 

Maç saat14.00 de başlayacak

……….…OOO…………..

TARSUS  İDMAN YURDU,

KONGREYE HAZIRLANIYOR

TFF 3. ligde yer alan temsilcimiz ,  Tarsus  İdman Yurdu,   kötü gidişe dur demek için kongreye hazırlanıyor. Ocak ayı içinde kongre yapılacak. Yönetim kulübü Anonim Şirket yapacak.

KÖTÜ SONUÇLAR

Lige galibiyetle başlayan- Tarsus İdman Yurdu sonraki haftalarda 3 beraberlik daha aldı. Ancak galibiyet alamayan TİY böylece ilk yarıda 6 puan topladı ve ligi sonuncu tamamladı.

İkinci yarıda takımımızın acilen puanlara ihtiyacı var. Bunun içinde transfer tahtasının açılıp yasağın kaldırılmasına  ve kadronun mutlaka takviye edilmesi gerekiyor.

 

……….…OOO…………..

Yakup Boncuk ; Huzurlu Günler Diler

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2.Başkanı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi


 

 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar