Subscribe Us


AK PARTi' DE HAYDAR ARATEKİN TARSUS BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ A. ADAYI


 Ak Partinin Sevilen Siması Haydar Aratekin,  Tarsus Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığını açıkladı.. Ak Partinin 2002 Yılından beri her Kademesinde görev yapan Tarsusluların tam guvenını almış olduğunu basın açıklamasında da kanıtlayan teşkilat tarafından da takdir ile anılan Aratekin"i Sevenleri yalnız bırakmadı.

Ak Parti Tarsus İlçe binasında büyük bir kalabalık topluluğa hitap ederek aday adaylığını açıklayan Aratekin, şunları söyledi:

"Sayın İlçe Başkanım Teşkilatımızın en alt kademesinden en üst kademesine görev almış bütün dava arkadaşlarım ve değerli dostlarım, basınımızın güzide temsilcileri allah'ın selamı, rahmeti bereketi üzerinize üzerimize olsun. halka hizmet hakka hizmet düsturu ile çıktığımız bu yolda siz değerli büyüklerle yaptığım istişareler sonucunda Ak parti belediye meclis üyesi aday adayı başvurum için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Hepiniz Hoş Geldiniz Şeref Verdiniz.

Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde ve önderliğinde 2002 den beri ak partinin her kademesinde görev yapmış bir kardeşiniz olarak partinin en alt kademesinden başlayarak bu günlere gelmiş bulunmaktayım. 2002 Ve 2010 Yılları Arasında Gençlik Kollarının Bütün Kademelerinde Görev Aldıktan Sonra 2010-2014 Arasında Gençlik Kolları Başkanlığı Yapmış Bulunmaktayım. 2014 Belediye Seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi Adaydım. 2014 Den Bu Güne Kadar Mahalle Başkanlığı Yapmakta Olup Bütün Seçimlerde Skm Ve Okul Sorumluluğu Görevini Üstlenmekteyim. Tarsus Belediyesini Bir Adım Öne Taşımak Misyonu Ve Amacı İle Tarsus Belediyesinin Yerel Ve Genel İktidar İle Uyum İçerisinde Kaliteli Hizmet Etmek Ve Belediye Meclisinde Söz Sahibi Olmak İçin Ak Partiden Belediye Meclis Üyesi Aday Adayıyım. Değerli Dava Arkadaşlarım Türkiye’ de Belediye Anlayışını Değiştiren Halka Samimi Hizmet Etmeyi Öğreten Sayın Cumhurbaşkanımıza Ak parti Ve Cumhur İttifakı Olarak Tarsus Belediyesini Hediye Etmek Boynumuzun Borcudur. Birlikte Yönetmek Ve Mutlu Bir Kent İçin; -Birlikte Çalışacağız -Birlikte Başaracağız -Hep Birlikte Yöneteceğiz Bu Bağlamda Bu Parti De Ahde Vefanın Hiçbir Zaman Bitmeyeceğini Tarsus Teşkilatında Emekleri Olan Rahmeti Rahmana Kavuşan Tüm Rahmetli Dava Arkadaşlarıma Allah’ Tan Rahmet Dilerim. Cenabı Allah Çıktığım Bu Yolda Bizleri Muzaffer Eylesin. Şahsıma Gösterilen İlgiye Sevgiye Ve Güvene Layık Olmak Ve Şahsıma Destek İçin Buraya Gelen -İlçe Başkanı Ve Yönetimi -Bütün Basın Mensuplarına -Stk (Sivil Toplum Kuruluşlarına) -Mesai Arkadaşlarıma -Bütün Dava Arkadaşlarıma -Değerli Dostlarıma Ve -Benim Bu Seviyeye Gelmemde Emeği Çok Büyük Olan Babama Ve Her Daim Yanımda Olan Aratekin Ailesine Şükranlarımı Sunuyorum. Hz. Ali’ Nin Şu Güzel Sözü İle Sözlerime Son Vermek İstiyorum. Allahım Gönlümüzde Olanı Hakkımızda Hayırlı Eyle Hakkımızda Hayırlı Olanı Gönlümüze Razı Eyle. Sağolun Var Olun Allah’a Emanet Olun. Sizleri Saygı Ve Sevgi İle Selamlıyorum. Durmak Yok Yola Devam...".

Bizde  Haydar Aratekin'e çıktığı Bu Yolda Başarılar diliyoruz.

 




Yorum Gönder

0 Yorumlar