Subscribe Us


İYİ PARTİ ‘NİN BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ YAPILDI


 SEVEN 'VAKİT TARSUS'U İYİ BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRMA VAKTİ'' DEDİ

Tarsus Belediye Başkan adayını belirleyen  İYİ Parti  dün partililere ve basına bir 

akşam yemeği verdi.

My Lifedeki yemeğe il başkanı Mehmet Dutar, Tarsus ilçe başkanı Burak Özdil,  geçmiş dönem  ilçe başkanları M. Tekin Çelik ve Daniyel Mercan, partililer ve basın mensupları katıldı.  Milletvekili Burhanettin Kocamaz ise Ankara’da Mecliste bütçe görüşmelerinin uzaması nedeniyle yemeğe katılamadı.

Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus SEVEN salona girdikten sonra masaları tek tek gezerek herkese  hoş geldiniz dedi.

 İYİ Parti'nin birlik,beraberlik yemeğine Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimiz için  saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlandı.

Daga sonra Kuranı Kerim okunarak tüm şehitlerimiz için Fatiha okundu. Ardından konuşmalara geçildi.

Sırasıyla önceki başkanlar Tekin Çelik ve Daniyel Mercan konuşarak partinin bugünlere gelmesinde emek veren herkese teşekkür ettiler.

Ardından  İlçe başkanı Burak Özdil söz aldı. Özdil , son günlerde hayatını kaybeden şehitlerimiz de rahmetle andıklarını belirterek ‘Türkiye teröre geçit vermeyecektir İyi Partimize olan umut artmaktadır Birlikte çok çalışarak yerel seçimlerden zaferle çıkacağız. Çünkü halkın halinden en iyi anlayan İYİ Partidir. 1 Nisan'da Tarsus Belediyesi burçlarına İYİ Parti bayrağını dikeceğiz’’ dedi Seven’e başarılar diledi.

 İl Başkanı Mehmet Dutar , ‘’Mersin’de ilk olarak Tarsus  Belediye Başkan Adayımız  Mehmet Yunus SEVEN açıklandı. Yolu açık olsun. 13 ilçenin hepsine talibiz’’ diyerek çok çalışacaklarını söyledi.

En son konuşan Mehmet Yunus Seven ise ‘’ geçmiş dönem  ilçe başkanlarımız Tekin ÇELİK ve Daniyel MERCAN beyefendilere, şimdiki başkan Burak Özdil’e, il başkanımız Mehmet Dutar’a  ve tüm partililerimize destekleri için teşekkür ederim’’ dedi.

Daha sonra konuşmasında Tarsus’u projeleriyle ayağa kaldıracaklarını belirterek ‘’Tarsus’a gözümüz gibi bakacağız. Tarsus İyi olacak inşallah. Biz halkımızla daha güçlüyüz. Sizlerle birlikte olmaktan ve beraber Tarsus için çalışmaktan gurur duyuyorum. Tarsusta sorunları çözemeyenler gidecek biz geleceğiz ‘’ dedi.

Tüm konuşmacılar seçimlere hür ve müstakil bir parti olarak gireceklerini belirterek genel başkan Meral Akşener’e bu karar için teşekkür ettiler.

 HABER VE FOTOĞRAF. YAKUP BONCUK

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar