Subscribe Us


TADER Gençlik Komisyonu Üyesi Tarsuslu Öğrenciler TBMM’ de


 Tader Başkanı Semih Özsu Üniversitede okuyan bir grup Tarsuslu Öğrencilerle birlikte, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz ’ın konuğu oldu.

Başkan Özsu yaptığı açıklamada;’’ Mersin Milletvekilimiz Burhanettin Kocamaz’ ın bir süre önce gençlerimizi TBMM’ ye daveti üzerine kendilerini ziyaret ettik. TADER; Tarsuslu gençlerimizi gerek Mersin Milletvekillerimizle gerekse Ankara’da görev yapan bürokratlar ve iş insanı hemşehrilerimizle zaman zaman bir araya getirmektedir. Bu ziyaretlerin amacı, gittiğimiz kişilerin deneyimlerinden, tecrübelerinden gençlerimizin yararlanmalarını ve çevre edinmelerini sağlamaktır. Bundan sonrada bu programlarımıza devam edeceğiz.

Bugün bizleri mecliste misafir eden Milletvekilimiz Burhanettin Kocamaz’ la, gençlerimiz güzel bir gün geçirdi. Kendisi bizleri makamında misafir ettikten sonra, öğle yemeğinde bizlerle birlikte olması ve yemekte deneyimlerini aktarması, Tarsuslu olmanın ayrıcalığını anlatması ve gençlerimizin TADER çatısı altında toplanmasının sık sık bir araya gelmelerinin önemli olduğunu, bu birlikteliğin faydalarını ilerleyen yıllarda daha iyi anlayacaklarını dile getirmesinin yanı sıra,bu tür etkinlikleri herzaman destekleyeceğini belirtmesi ve bir sorunları olduğunda her zaman kendisini arayabileceklerini ifade etmesi öğrencilerimiz ve bizler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Ayrıca, Sayın Kocamaz TADER Burs Fonumuza her yıl olduğu gibi bu yılda ciddi bir katkıda bulunacağını belirtti.Bizlerde kuruluşumuzdan bugüne kadar Derneğimize ve Burs Fonumuza vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı Milletvekilimizeteşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.’’ dedi.

EKLEYEN. YAKUP BONCUK

Yorum Gönder

0 Yorumlar