Subscribe Us


TARSUS'UN LAHMACUN AŞKI

Tarsusun Gastronomi alanında tanıtımında önemli katkı ve destek veren Ekmek Aşkım Lahmacun ve Pide Pişirim Fırını işletmecilerinden Murat Gül ve ekibi Tarsus Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerine Lahmacun dersi verdi.

ÖNCE YAPTILAR SONRA YEDİLER...

Ekmek Aşkım Lahmacun ve Pide Pişirim Fırını işletmecileri Murat Gül, eşi Gülden Gül ile kardeşi Bülent Gül ile el ele vererek tercübeli, bilgi ve birikimli elemanlarıyla Tarsus halkının damak tadına hitap etmeye devam ediyor. Nitekim Ekmek Aşkım ve Gül ailesi minik öğrencilere önce lahmacunun nasıl yapıldığını gösterdiler, beraber yaptılar ve sonunda ise leziz ve nefis Tarsus lahmacunu hep birlikte yediler.

HATIRA FOTOGRAF ÇEKTİRDİLER

Bu arada Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri günün sonunda ise hatıra fotoğraf çektirerek, Ekmek Aşkım Lahmacun ve Pide Pişirim Fırını Murat Gül, eşi Gülden Gül ile kardeşi Bülent Gül'e teşekkür ettiler.

YUSUF GÜL'Ü RAHMETLE ANIYORUZ

Tarsus'a mal olmuş ve sektöründe isim yapmış Pide ve Lahmacun Pişirim Fırını Kurucusu yeri doldurulamayacak mümtaz insan Merhum Yusuf Gül’ü de rahmetle anıyoruz. Mekanı cennet olsun...




 

Yorum Gönder

0 Yorumlar