Subscribe Us


26 OCAK 2024- TARSUS MEKTUBU


 

26 OCAK 2024- TARSUS MEKTUBU

YAKUP BONCUK İYİ GÜNLER DİLER (YKB)

………..…OOO…………..

BAŞKAN BOZDOĞAN  BUGÜN ANKARA’DA

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan bugün başkent Ankara’da.. Büyük olasılıkla Bozdoğan, Memleket Partisine katılacak. Memleket Partisi genel başkanı  Muharrem İnce, bugün Tarsus belediye başkanı Haluk Bozdoğan’a rozetini takacak.

………..…OOO…………..

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI DR. HALUK BOZDOĞAN: “ANKET SONUÇLARINDAN ALDIĞIMIZ GÜÇLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, katıldığı canlı yayın programında Tarsus’un güncel durumu ve belediyenin devam eden projeleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Vatandaşların merak ettiği soruları yanıtlayan Başkan Bozdoğan, şehirde gerçekleştirilen çalışmaların yanı sıra gelecekteki planlara dair de önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Bozdoğan, “Bu kent sadece aile şirketinin yöneteceği bir kent değil veya geçmişte çok hataları olanların yöneteceği bir kent de değil. Siyasi faaliyetlerde bulunup rant peşinde koşanların da memleketi değil. Burası fakirin, fukaranın, garibanın kentte yaşayan halkın parasının emanet olarak kaldığı yer. Kimse ben başkanım yaparım, kullanırım diyemez. Ve biz 5 yıldır dimdik ayaktayız, emanete hıyanet olmaz. Verdiğimiz söz vardı “çalmayacağız, çaldırmayacağız, yolumuza bu yüzden devam ediyoruz” dedi.

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, katıldığı canlı yayın programında kentin kalkınması ve yaşam kalitesinin artırılması için yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Toplumun beklentilerine ve ihtiyaçlarına odaklanarak, şehrin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi için çaba harcadıklarını vurguladı.

 

“ANKET SONUÇLARINDA GÖRÜYORUZ Kİ TEKRAR KAZANACAĞIZ”

Başkan Bozdoğan yerel seçimler öncesi yaşanan gelişmeler hakkında bilgi vererek, “7 partiden teklif aldım, sadece anket sonuçlarını beklediğimi ve süreci de halkımla beraber devam ettireceğimi söyledim.  Halkıma göre karar vereceğim. Halkıma teşekkür ediyorum. Bu yıl kentime verdiğim hizmette 36. yılım. Bir insanın verdiği hizmet ne kadar kaliteli olursa ne kadar çağdaş, şeffaf olursa yeni nesil belediyeciliği varsa yolu da değerli oluyor.  Anket sonuçlarında görüyoruz ki tekrar kazanacağız. Halkıma 5 yıl daha hizmet edebilmek için elimden gelen çabayı göstereceğim. Halkım ne isterse onun yanındayım.” İfadelerini kullandı.

………..…OOO…………..

TARSUS’TA TARİHİ SİKKE ELE GEÇİRİLDİ

Tarsus’ta düzenlenen tarihi eser operasyonunda, tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendiren 24 sikke ile 10 obje ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı. Tarsus Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği tarafından yapılan çalışmada, M.Y.'nin adresinde yapılan aramada, tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendiren 24 sikke ve 10 obje bulundu. Gözaltına alınan M.Y. emniyete götürüldü.

………..…OOO…………..

KÜLTÜR SANAT SOKAĞI ARAÇ

TRAFİĞİNE KAPATILDI

Tarsus’ta Kültür sanat sokağı araç trafiğine kapatıldı. Şehir stadı yanı ile Endüstri Meslek Lisesi arasında kalan ve halk arasında  kültür sanat sokağı araç  olarak bilinin sokak araç trafiğine kapatıldı.

Tarsus’ta Kültür sanat sokağına bağlanan Muvaffak Uygur  ve Rasim Dokur caddelerinde trafik çift şerit olarak devam edecek.

………..…OOO…………..

BAŞKAN BOZDOĞAN: BELEDİYE

TİCARETHANE DEĞİL

Belediye başkanı Haluk Bozdoğan katıldığı bir canlı yayında “Belediye ticarethane değil.  Elbette yatırımlar yapılacak.” dedi.

Bozdoğan “  Mesela Tarsus Kültür Merkezi yıllardır kapalı. Burayı biz aldık açmak için restore ettiriyoruz. Kültür Bakanlığına bağlı iken burası defalarca ihaleye çıkarıldı, ama kimse ihaleyi almadı. Sonra biz aldık burayı ve  hızla restoresini yapıyoruz. yakında hizmete açacağız.

…………..ooo…………….

TARSUS KENT MEYDANINA İSİM

Tarsus Kleopatra kapısı yanında güzel bir Meydan düzenlemesi yapılıyor.

Başkan Haluk Bozdoğan “Tarsus’a  Tarihi bir Kent Meydanı yapıyoruz. Adı da güzel. 100. Yıl Cumhuriyet meydanı.. Bu meydanın yapımı devam ediyor. Burası benim için çok önemli ve anlamlı. Orada halkıma güzel bir konuşma yapmayı düşünüyorum” dedi.

…………..ooo…………….

TARSUS’A İKİNCİ EKMEK

 FABRİKASI AÇILIŞI ERTELENDİ

Tarsus Belediyesi tarafından kentimize ikinci Ekmek fabrikası  yapıldı. Açılışıise önümüzdeki günlere bırakıldı.

Geçmiş yıllarda dönemin belediye başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından yaptırılan ve kentimize kazandırılan Belediye Ekmek fabrikasının ikincisi yapılıyor.

İnşaatı tamamlanan ve iç makine ekipmanları getirilerek monte edilen Belediye Ekmek fabrikasının ikincisi Kemalpaşa mahallesindeki Sanayi Sitesi içinde yapıldı.

Yeni yaptırılan ve hizmete hazır hale getirilen ikinci Belediye Ekmek fabrikasının açılışı26 Ocak 2024 Cuma günü saat 14.30’da yapılacaktı. Ancak ertelendi.

…………OOO……………

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ

PAZAR GÜNÜ MERSİN’DE

MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli, 28 Ocak 2024 Pazar günü Mersin’de olacak.Yerel seçim hazırlıkları sürerken, Mersin Büyükşehir ve ilçelerde MHP’nin belediye başkan adayları belirlenirken genel başkan Bahçeli de seçimler öncesi bölgemize geliyor.Bahçeli Pazar günü Mersin’de saat 13.00’de Millet Bahçesi yanındaki alanda partililere ve halka hitap edecek. Bahçeli, Mersin Büyükşehir belediye başkan adayı Serdar Soydan ile diğer Cumhur ititfakı belediye başkan adaylarına oy isteyecek. Bahçeli’nin açık hava toplantısına Tarsus Belediye Başkan adayı Mahmut Tat ve MHP ilçe yönetimi de katılacak.

……….…OOO…………..

CUMHUR İTTİFAKINDAN

EKSPRES’E ZİYARET

Cumhur ittifakının belediye başkan adayı Mahmut Tat ve ilçe başkanları Tarsus Ekspres gazetesini ziyaret ettiler.

Kurucu Mustafa Erdoğan ile görüşen ve açıklamalarda bulunan Başkan adayı Tat ile birlikte MHP ilçe başkanı Fatih Yıldırım ve Ak Parti ilçe başkanı İlker Uyar seçim çalışmalarında herkesi kucaklıyorlar.

Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayan üç siyasetçi, bu arada Tarsus Ekspres gazetesine de ziyarette bulundular. Yerel ve genel konularda fikir alışverişinde bulunan Cumhur ittifakının üç ismi iddialı.

Tat “Cumhur ittifakı olarak 31 Mart’taki seçimleri kazanacağız ve genel başkanlarımıza Tarsus Belediyesini yeniden hediye edeceğiz. Cumhur ittifakı olarak gece saatlerine kadar nokta çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

……….…OOO…………..

Yakup Boncuk ; Huzurlu Günler Diler

Tel.0533.3248800.Yakup Boncuk-Medyad 2.Başkanı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi


 

 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar